Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » URNEBES! Lažni agent CIA-e i ‘Ekspert za terorizam’ televizije Fox News osuđen na zatvorsku kaznu zbog godina laganja u javnosti i huškanja na rat

URNEBES! Lažni agent CIA-e i ‘Ekspert za terorizam’ televizije Fox News osuđen na zatvorsku kaznu zbog godina laganja u javnosti i huškanja na rat

wayne-cia-foxI VI JOŠ VJERUJETE U MAINSTREAM MEDIJE! Ovo je čovjek koji je lažno tvrdio desetljećima da je agent CIA-e i radio kao Fox News-ov “stručnjak za terorizam”, prije par dana je osuđen na 33 mjeseci zatvora, prema tužiteljima,  navodi Reuters

Ovaj čovjek vam je donosio izvještaje o napadina ISIS-a, odrubljivanjima glava, akcijama terorističkih skupina i općenito o ratu na Bliskom istoku, te islamofobili.

Ovaj čovjek je sijao strah godinama u medijima, a vi ste ga slušali. Vijesti Fox Newsa prenose skoro sve medijske kuće u svijetu.

Prema priopćenju Ureda američkog odvjetništva, Wayne Shelby Simmons u Annapolisu, osuđen je na Okružnom sudu u Alexandriji, država Virginia.

“Wayne Simmons je prevarant”, američki odvjetnik za Eastern District države Maryland, Dana Boente, je odlučno izjavio. “Simmons nema vojnu ili obavještajnu pozadinu, ili bilo kakve vještine relevantne za poziciju koju je on postigao na osnovu prijevare.”

Okružni sudac T.S. Ellis III izrekao je Simmonsu služenje zatvora u trajanju od tri godine i nadzor nakon puštanja, plaćenje odštete, oduzimanje vatrenog oružja i naknadu štete kaznanog postupka od 176.000 dolara.

Simmons se predstavljao kao “operativac CIA-e”, te se pojavljivao kao gost suradnik od travnja 2003. godine u toj ulozi. Reuters je istaknuo da je velika porota optužila bivšeg suradnik Fox Newsa koji se lažno predstavljao kao “vanjski časnik za paravojne specijalne operacije” koji je navodno radio za CIA već desetljećima – od 1973. do 2000. godine.

Prema priopćenju, Simmonsovo radno mjesto u tom razdoblju nije imalo nikakve veze sa CIA-om. Ovaj stručnjak sa Fox Newsa je prethodno tom poslu radio poslove kao što su: vratar noćnog kluba, kladioničar, direktor poslovnice za iznajmljivanje vrućih kupki na sat, hipotekarni broker i obrambeni bek nogometne lige u klubu New Orleans Saints.

Simmons nije samo budala koja je prevarila Fox News. Američka vlada je također tražila stručne savjete od ovog bivšeg vratara. Prema priopćenju, Simmons je prevario Vladu u 2008. godini, kada je dobio posao kao vođa tima u programu vojske, i opet u 2010., kada je raspoređen u Afganistanu kao obavještajni savjetnik.

On je rekao da je napravio slične lažne izjave u 2009. u nastojanju da dobije posao u Svjetskoj zaštitnoj službi State Departmenta, piše Reuters.

Ne samo da je Simmons namagarčio vladu i Fox u uvjerenju da je stručnjak, on je također uspio sakriti činjenicu da je dva puta osuđeni kriminalac, tvrdeći da su kriminalne osude bile njegovog tajnog identiteta u CIA-i.

Iako mu je suradnja sa Fox News i vladom dopuštala da napraviti budale od Bill O’Reillya, Sean Hannitya, Andrew Napolitana, Neil Cavutoa, svatko sa Fox Newsa je tijekom više od deset godina bio ismijan, prenosio mržnju, laži i huškanje na rat citirajući ovog čovjeka.

Tijekom razgovora s Neilom Cavutom prošle godine, Simmons je lažno tvrdio da postoji “najmanje 19 paravojnih muslimanskih objekata za trening” koje su trenutno aktivne u SAD-u za provođenje terorističkih aktivnosti.

Nakon bivšeg slučaja CIA-inog časnika, John Kiriakou je razotkrio vladin program mučenja u 2007. godini, a Simmons je opravdao uporabu mučenja na radio showu čiji je domaćin bio sudac Andrew Napolitano i Brian Kilmeade.

Tijekom intervjua na Fox & Friends, Simmons je lažno optužio tadašnjeg senatora John Kerryja na “javno prozivanje američkih vojnika / mornara / marinaca ubojicama i teroristima.”

Ironično, Simmons je utjecao na Fox News izvještaje u 2007. godini oko suđenja bivšim agentima FBI i CIA koji su proglašeni krivim za prijevaru i krađu tajni.

Usprkos tome što je prethodno osuđen za kazneno djelo djela nasilja i prijestupa vatrenim oružjem, Simmons je bio u mogućnosti proći sigurnosnu provjeru Fox Newsa i savezne vlade.

Odgovornan za širenje dezinformacija i islamofobije tijekom više od desetak godina, Simmons je nedavno konačno osuđen. Međutim, njegova kazna je svakako slaba s obzirom koju je štetu učinio.

Jedno je sigurno, a to da Fox News i savezna vlada sasvim sigurno neće pokušati poništiti bilo koje od navedenih Simmonsovih izjava – jer im je pomogao da provedu podjele i omraženu Agendu.

Pogledajte Simmonsa u “akciji”:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,