Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » EKSKLUZIVNO: Putin zabranio Pokemon GO u Rusiji zbog povezanosti sa CIA-om

EKSKLUZIVNO: Putin zabranio Pokemon GO u Rusiji zbog povezanosti sa CIA-om

pokemon-putinVladimir Putin je proveo zabranu Pokemona u Rusiji nakon ┼íto je interna dr┼żavna istraga pokazala da viralna smartphone igra pro┼íirene stvarnost ima izravne veze s CIA-om i ┼íirom obavje┼ítajnom zajednicom i koristi se za tajno prikupljanje podataka u kolosalnim razmjerima

Mladi su prevareni u odavanju informacija o svojoj privatnosti ovim obavje┼ítajnim slu┼żbama, prema izvorima iz Kremlja, a dok igrate igru ÔÇőÔÇőoni djeluju kao nesvjesni obavje┼ítajni sakuplja─Źi za CIA-u.

Igra ima opse┼żan popis nametljivih dopu┼ítenja za pra─çenje, a to su zapravo one “kaluzule za kori┼ítenje” koje su podigla obrve Kremlju i izazvale istragu koja je u tijeku.

Kreator igre, tvrtka Niantec, usko je povezana sa CIA-om. Niantecov CEO, John Hanke je stvorio kompaniju Keyhole u 2001. – koju je kasnije kupio Google.

Većina novca koji se koristila za stvaranje kompanije Keyhole je došla iz Nacionalnog geo-prostorne obavještajne agencije i CIA-e.

Pokemon GO je vrhunac karijere do sada kojim je Hanke dobio prikupljanjem podataka.

On je obavje┼ítajni operativac Novog Svjetskog Poretka ─Źija karijera je u stvaranje genijalnih na─Źine za bezazleno ┼ípijuniranje gra─Ĺana i prikupljanje informacije natrag u obavje┼ítajne slu┼żbe.

Uz pokretanje viralne igre, CIA u─Źinkovito regrutira milijune koji nisu ni svjesni, koriste─çi ljude da rade kao obavje┼ítajni i nadzorni operativaci, skupljaju─çi podatke za obavje┼ítajne slu┼żbe.

Agencija koja ┼żeli snimke unutra┼ínjosti ku─çe ili zgrade, sada mo┼że tamo staviti po┼żeljan Pokemon, a naivni gra─Ĺani ─çe prikupiti snimke za njih.

Putin, koji je obe─çao da ─çe uni┼ítiti Novi Svjetski Poredak u 2016., smatra da je smartphone igra pro┼íirene stvarnosti zapravo slu─Źaj “vuka u ov─Źjem odijelu”.

Igra nije jo┼í bila izdana u Rusiji, me─Ĺutim, neki ruski obo┼żavatelji Pokemona su dobili pristup te su po─Źeli igrati igru u Moskvi, ┼íto je navelo Putina da ih upozori da ostanu daleko od svojih prebivali┼íta i vladinih zgrada zbog sigurnosnih opasnosti.

Pokemon GO u Rusiji ima izgleda ograni─Źen ┼żivotni vijek i u drugim zemljama koje pokazuju znakove nove zabrane igranja ove igre koja je financirala CIA, ba┼í zbog sigurnosnih razloga.

Kina, najve─çe svjetsko gaming i smartphone tr┼żi┼íte, izrazivala je sumnju u Pokemon GO, smatraju─çi da bi mogao biti trojanski konj za ofenzivne vojne akcije od strane SAD-a i Japana.

Pokemon GO predstavlja najnoviji alat za zavo─Ĺenje ljudi. On je jedan oblik hipnoze i mo┼że imati zlokobne posljedice.

Novi svjetski poredak je zaveo ove mlade ljude i koristi ih za stvaranje zalihe podataka visoke razlu─Źivosti i bogatih slika svoje okoline – uklju─Źuju─çi i slike osobnih prostora – koje ─çe biti prikupljene i pohranjene od strane CIA-e.

Izvori iz Kremlja vjeruju da je najve─ça zamjerka klauzule u ugovoru kod igre Pokemon GO koja je prihva─çena prilikom instalacije ova: “Mo┼żemo razotkriti (ili prodati) podatke o vama (ili va┼íem autoriziranm djetetu) koje su u na┼íem posjedu ili predati vlastima ili slu┼żbenicima za provedbu zakonu ili privatnim stranama.”

Drugim rije─Źima, sve ┼íto va┼ía smartphone kamera snima dok poku┼íavate uhvatiti Pokemona mo┼że se i koristit ─çe se protiv vas na sudu. OPREZ !!! (izvor)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , ,