Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Bill Gates pokušao donirati piliće Boliviji koja ih godišnje proizvede 200 milijuna: ‘Pa on misli da živimo kao prije 500 godina!’

Bill Gates pokušao donirati piliće Boliviji koja ih godišnje proizvede 200 milijuna: ‘Pa on misli da živimo kao prije 500 godina!’

bill-debilNe on ne misli da vi živite kao prije 500 godina, već je možda imao plan križanja GMO kokoški sa bolivijskim kokoškama, ali da to nitko ne razotkrije?

Bill Gates jedan od najpoznatijih filantropa, čovjekoljupca koji u isto vrijeme voli ljude, i želi ih istrijebiti. Prema njegovom govoru prije par godina na TED konferenciji, on želi istrijebiti do 15% čovječanstva.

Bill Gates je već imao takve projekte kroz donacije siromašnim zemljama u obliku GMO banana, kokošjih zombi jaja… itd.

Bolivijska vlada je u odbila donaciju kokoši američkog milijerdera Billa Gatesa, a bolivijski su dužnosnici američkom milijarderu poručili da se informira o rastućem bolivijskom peradarskom sektoru.

“Kako on može misliti da živimo kao prije 500 godina, usred džungle, ne znajući kako nešto prozvesti?”, rekao je novinarima bolivijski ministar razvoja Cesar Cocarico.

“Uz dužno poštovanje, on bi trebao prestati govoriti o Boliviji”.

Gates, osnivač Microsofta i filantrop, nedavno je najavio da će donirati 100.000 kokoši zemljama s visokim stopama siromaštva, većinom državama subsaharske Afrike ali i Boliviji.

Bolivija godišnje proizvede 197 milijuna pilića i ima kapacitete za izvoz 36 milijuna, priopćila je bolivijska udruga peradara.

Bravo Bolivija!
 
(slobodnadalmacija.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,