Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PROCURILO: MASOVNI UBOJICA IZ ORLANDA JE BIO GAY! Izjavila njegova bivša žena, potvrdio FBI

PROCURILO: MASOVNI UBOJICA IZ ORLANDA JE BIO GAY! Izjavila njegova bivša žena, potvrdio FBI

orlando-ubojica-gayMarco Diaz, sadašnji zaručnik bivše supruge (Sitora Yusufiy) ubojice iz gay bara u Orlandu, rekao je za brazilsku televizijsku postaju SBT Brazil da je Yusufiy vjerovala da je Omar Mateen bio gay i da je bila svjedok dok ga je njegov otac nazvao gay nekoliko puta, ali ju je “FBI zamolio da ne kaže to američkim medijima”

FBI i policija u SAD-u uporno su zapeli u pričama o “islamskom terorizmu”, i zatražili bivšu suprugu Mateena da šuti o njegovim homoseksualnim sklonostima sugerirajući da žele ublažiti žarku osobnost i prirodu napada u korist povezanosti islama sa terorizmom, što pomaže i povećava snagu i kontrolu Vlade.

Nakon masakra u Orlando, Mateenova akcija je označena po medijima kao čin “islamskog terorizma”, nakon brojnih izvješća o njegovoj podršci Islamskoj državi (ISIS), ali postoji mnogo više od onoga što se obično iskazuje u mainstream medijima.

Bivša žena, Sitora Yusufiy, je izjavila kaže da ju je nakon samo nekoliko mjeseci u njihovom braku, Mateen počeo emocionalno i fizički zlostavljati – eksplodirajući u bijesu i često ju je tukao. Ona tvrdi da ju je njezina obitelj “doslovno spasila” od uvredljivog odnosa i njegove mentalne nestabilnosti.

Osim toga, bivši Mateenov kolega je izvijestio da su bili redoviti posjetitelji u gay klubu. Kevin West, redoviti gost gay kluba Pulse, izjavio je za Los Angeles Times da je razmjenjivao poruke sa Mateenom preko gay dating aplikacije.

Predstavnici za gay dating aplikacije “Jack’d i Grindr” rekli su da ih je kontaktirao FBI u sklopu istrage o masakru u Orlandou. Predstavnici tvrtke su rekli da neće dati nikakve podatke o tome je li Mateen imao profil na tim sajtevima zbog detalja koji su dio povjerljivog istraživanja.

U odgovoru na upit iz BuzzFeed Newsa, Grindr je izdao priopćenje: “Mi ćemo i dalje surađivati ​​s vlastima i ne komentirati tijek istrage”

Još jedna neobičnost za nekoga koga su mediji proglasili “islamističkim teroristom” je da je Mateenov poziv policiji u kojem je navodno obećao vjernost Islamskoj državi za vrijeme napada, no on je i ranije podržao Hezbollah i al-Kaidu – no svaka od tih skupina imaju drastično različite interpretacije islama, i trenutno bore jedna protiv druge na suprotnim stranama sirijskog građanskog rata, i također Hezbollah i al-Kaida aktivno sudjeluje u borbi protiv ISIS, ito tako.

Za nekoga tko podržava islamske teroriste, čini se da je Mateen imao izuzetno elementarno ili nikakvo razumijevanje militantnih islamističkih ekstremističkih skupina i njihovih različitih i proturječnih ideologija.

Zanimljivo je da je poziv policiji u kojem se navodi da je Mateen obećao vjernost ISIS-u, blokiran od javnog objavljivanja.

Novinari su dobili poruku da su zapisi izuzeti od objavljivanja u ovom trenutku zbog Statuta države Floride, koji zabranjuje otkrivanje svih aktivnih kazneno-istražnih informacija.

Da ne bude zabune da su mainstream medija ti koji prenose “strah od terorizma”, prenijeli da je odan ISIS-u, bez ikakvog stvarnog dokaza i da je grupa imala bilo kakve veze s ovim napadom, omogućujući političarima poput Hillary Clinton i Obame da pozovu poziv više “vojne sile na tlo” Bliskog istoka, podižući stanje nadzora u zemlji i pozivajući za reguliranje oružja.

Za razliku kako su mainstream mediji Mateena prikazali kao osobu “teroriste”. Slika koja je zapravo dolazi iz njegovog života je da je bio vrlo problematična osoba – netko tko je imao povijest obiteljskog nasilja, borio se sa svojom seksualnom orijentacijom, i imao sklonost prema radikalnom islamu – ali bez čvrstog dokaza za ovo zadnje, jer je navodno podržavao skupine koje se međusobno bore jedne protiv drugih, što realno nema nikakve logike.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,