Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » EUGENIKA SPECIJAL: Razotkrivena Baza Globalnog Istrebljenja

EUGENIKA SPECIJAL: Razotkrivena Baza Globalnog Istrebljenja

eugenika-HrvatskaNovi svjetski poredak se uzdi┼że iz sjene dok dr┼żavna “religija” kontrole populacije pokre─çe rat protiv pojedinca i obitelji.

┼áto zna─Źi eugenika za na┼íe moderno dru┼ítvo?┬á I ┼íto zna─Źi biti na razini ku─çnih ljubimaca u sistemu koji tra┼żi totalnu kontrolu pod Novim svjetskim poretkom. ┼áto je to Eugenika? To je filozofija elite koja govori o trans humanom ─Źovjeku koji ostavlja iza sebe samo ljusku ni┼że Xpress money locations klase. To je na─Źin kojim se bri┼íe svakodnevni normalan ─Źovjek i obezvrije─Ĺuje ljudski rad.

Na ovom planetu se doslovno doga─Ĺa redukcija populacije upravo sada, i mi smo postali tagirani brojevi. Svi znaju za posljedice, rizik, komplikacije i stra┼ínih no─çnih mora koje ─çe nastati uvo─Ĺenjem RFID ─Źipova, ─Źita─Źa i sustava pra─çenja, prepoznavanje lica….

Da bi to sve otkrili moramo se vratiti malo u pro┼ílost. 1883. godine, brati─ç Charles Darwin-a, otac eugenike Sir Francis Galton je objavio pojam “eugenika” te napravio pokret koji ─çe transformirati na┼íe moderno dru┼ítvo, pogotovo u zapadnom svijetu. Galton je prvi izumio sustave biometrike, uklju─çuju─çi ─Źitanje otisaka prstiju za kriminalno vje┼íta─Źenje. Razvio je teorije za rasnu higijenu.

U ovih 30 minuta dokumentranog filma posebnim proizvedenog za Infowars Nightly News, gost Aaron analizira godine istra┼żivanja mra─Źne prakse eugenike, te kako ju globalni kontroleri koristiti za suzbijanje suparni─Źke populacije, raseljavanjem stanovnika naroda svijeta u razvoju uvjerevaju─çi ih da su “inferiorni” i ciljaju plodne obitelji za destabilizaciju.

korporacije-i-zaklade-eugenika-depopulacijaUzimaju─çi u stravi─Źan obzir, vidimo kako elitisti─Źka obitelji u Londonu i na isto─Źnoj obali Amerike ubacuju nauk u zapadnu kulturu, utemeljuju─çi zakone koji daju ve─çu va┼żnost dr┼żavne nadle┼żnosti nad reprodukcijom i obitelji – stvorilo je ovisno socijalisti─Źko dru┼ítvo kojim se mo┼że sre─Ĺivati, manipulirati i voditi socijalni in┼żenjering po volji.

Kroz baze podataka i ra─Źunalne tehnologije, agenti poput Henry Kissinger-a, John P. Holdren-a, David Rockefeller-a, Bill Gates-a, Ted Turner-a i mnoge druge, su i u budu─çnosti ─çe kao dio Novog Svjetskog Poretka koristiti “hranu kao oru┼żje” i monetarne poticaje da bi do┼íli do ciljanih brojeva depopulacije, dok politika u zemljama poput Kine odredbama uvjetuje jedno dijete, stvaraju─çi o┼ítre i destabiliziraju─çe posljedice na njihovi dru┼ítvo i u─Źinak na kontrolu stanovni┼ítva u svakom smislu te rije─Źi.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(infowars.com, youtube.com/uredio:nsp)

banka, banke, krediti, kamata, zajam, otkup zlata, osiguranje, software

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,