Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » Papa Benedikt XVI: DOSTA MI JE, ODLAZIM !

Papa Benedikt XVI: DOSTA MI JE, ODLAZIM !

papa_benedikt_xviOd Benedictusa PP. XVI do  preko Josepha Aloisiusa Ratzingera do zadnjeg pape

Njegove tjelesne i duhovne snage su ga po─Źele napu┼ítati najzad jo┼í prije 8 godina, kad je s polo┼żaja velikog inkvizitora zasjeo na tzv. sjedalicu apostolsku. Taj neodlu─Źan ─Źovjek ima nam ostati u sje─çanju po neodgovornom stavu prema ┼żrtvama kleropedofilije kao i prema po─Źiniteljima u ─Źija je bezsramna nedjela bio jo┼í kao biskup konkretno upu─çen.

Tu se pontifex pokazao kao moralni relativist. Papin nam posjet ima se shvatiti kao izravan poticaj i podpora ulazku┬áHrvatske u EU. Ista Europska unija mu je odbila zahtjev uno┼íenja kr┼í─çanstva u ÔÇ×ustavÔÇť kao jednog od temelja na kojima po─Źivaju vriednosti unije. EU je svjetovna tvorevina (agnosticizam) koja poti─Źe konzumerizam.

Benedictus time nije vjerodostojan ni kad upozorava na opasnosti eugeni─Źkog mentaliteta ili poba─Źaja. Po─Ĺemo li od ─Źinjenice da mu je temeljno djelo ÔÇ×EschatologijaÔÇť (tu spada i nauk o osvitu novog doba) moramo predpostaviti kako nije iz puke naivnosti genetski modificiranu hranu GMO proglasio ÔÇ×blagoslovom za ─Źovje─ŹanstvoÔÇť. Ovaj papa je barem ÔÇ×ukinuoÔÇť limb, mjesto izme─Ĺu pakla i raja kamo se od srednjeg vieka smje┼ítalo nekr┼ítenu djecu.

Papinski-Grb-Benedikta-XVI

Papinski grb Benedikta XVI ┼íkoljka sybol univerzalno ┼żenskoga, sexualnosti, erotike i plodnosti

 

Na red je do┼íao nekakav napredni papa, crnac na primjer (kao onaj u Benediktovu grbu), koji ─çe ex cathedra ┼żene pripustiti sve─çeni─çkom redu, ukinuti sve─çenstvu zapovje─Ĺenu sexualnu abstinenciju iliti celibat, ┼íirom otvoriti crkvena vrata spolovima, rodovima i sexualnim usmjerenjima, dopustiti uporabu sredstava za sprje─Źavanje trudno─çe, kao i nebesku slobodu u rje┼íavanju problema ne┼żeljene trudno─çe, legalizirati ÔÇ×me─Ĺugeneracijske spolne odno┼íajeÔÇť, ceremonijalizirati implantaciju chipova uz sakrament kr┼ítenja novoro─Ĺen─Źadi… i ukinuti instituciju pape.
 
 
urednik, NSP
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12707"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
banka, banke, krediti, kamate, otkup zlata

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , ,