Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » Papa Benedikt XVI: DOSTA MI JE, ODLAZIM !

Papa Benedikt XVI: DOSTA MI JE, ODLAZIM !

papa_benedikt_xviOd Benedictusa PP. XVI do  preko Josepha Aloisiusa Ratzingera do zadnjeg pape

Njegove tjelesne i duhovne snage su ga počele napuštati najzad još prije 8 godina, kad je s položaja velikog inkvizitora zasjeo na tzv. sjedalicu apostolsku. Taj neodlučan čovjek ima nam ostati u sjećanju po neodgovornom stavu prema žrtvama kleropedofilije kao i prema počiniteljima u čija je bezsramna nedjela bio još kao biskup konkretno upućen.

Tu se pontifex pokazao kao moralni relativist. Papin nam posjet ima se shvatiti kao izravan poticaj i podpora ulazku Hrvatske u EU. Ista Europska unija mu je odbila zahtjev unošenja kršćanstva u „ustav“ kao jednog od temelja na kojima počivaju vriednosti unije. EU je svjetovna tvorevina (agnosticizam) koja potiče konzumerizam.

Benedictus time nije vjerodostojan ni kad upozorava na opasnosti eugeničkog mentaliteta ili pobačaja. Pođemo li od činjenice da mu je temeljno djelo „Eschatologija“ (tu spada i nauk o osvitu novog doba) moramo predpostaviti kako nije iz puke naivnosti genetski modificiranu hranu GMO proglasio „blagoslovom za čovječanstvo“. Ovaj papa je barem „ukinuo“ limb, mjesto između pakla i raja kamo se od srednjeg vieka smještalo nekrštenu djecu.

Papinski-Grb-Benedikta-XVI

Papinski grb Benedikta XVI školjka sybol univerzalno ženskoga, sexualnosti, erotike i plodnosti

 

Na red je došao nekakav napredni papa, crnac na primjer (kao onaj u Benediktovu grbu), koji će ex cathedra žene pripustiti svećenićkom redu, ukinuti svećenstvu zapovjeđenu sexualnu abstinenciju iliti celibat, širom otvoriti crkvena vrata spolovima, rodovima i sexualnim usmjerenjima, dopustiti uporabu sredstava za sprječavanje trudnoće, kao i nebesku slobodu u rješavanju problema neželjene trudnoće, legalizirati „međugeneracijske spolne odnošaje“, ceremonijalizirati implantaciju chipova uz sakrament krštenja novorođenčadi… i ukinuti instituciju pape.
 
 
urednik, NSP
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12707"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
banka, banke, krediti, kamate, otkup zlata

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , ,