Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Filantrop Bill Gates: Protiv gladi u svijetu GMO bananama i cjepivom

Filantrop Bill Gates: Protiv gladi u svijetu GMO bananama i cjepivom

bill-gatesBill Gates je ponovo u vijestima. Ne, on ne najavljuje novi operativni sustav, niti preuzima neku manju kompaniju da bi pokrao njihovu tehnologiju, ve─ç financira stvaranje GMO super-banane s vitaminom A koji smanjuje smrtnost i sljepo─çu djece

─îovjekoljub ili latinizam Filantrop je osoba koja voli ljude i brine se da im bude bolje. Jedan od poznatijih je Bill Gates.

Banane su najpopularnije vo─çe na svijetu, hranjive su, jeftine za uzgoj, a uskoro bi mogle biti i glavno oru┼żje u borbi protiv globalne gladi u siroma┼ínim dijelovima Afrike.

Osniva─Ź Microsofta, i najbogatiji ─Źovjek na svijetu, Bill Gates i njegova supruga Melinda u svojoj su zakladi pokrenuli projekt stvaranja GMO genetski modificiranog oblika banane koji bi svojim prehrambenim vrijednostima zadovoljavao osnovne ─Źovjekove potrebe za odre─Ĺenim vitaminima i elementima. Bill Gates i njegova svjetski poznata zaklada u Africi provodi cijepljenje i testiranje cjepiva na djeci koja gladuju.

Planira se da super-banana do─Ĺe na tr┼żi┼íte do 2020. godine.

Znanost radi razliku

Sadnice ovako modificiranog drveta banane bile bi podijeljene farmerima diljem Ugande, ─Źime bi se oskudna prehrana lokalnog stanovni┼ítva znatno pobolj┼íala.

Znanost mo┼że napraviti veliku razliku u kvaliteti prehrane a da to ljudi i ne primijete po okusu ili izgledu ploda. Sada modificiramo banane ugra─Ĺuju─çi im provitamin A i imamo potvrde da ova metoda djeluje, da je u─Źinkovita , ka┼że James Dale, direktor Tehnolo┼íkog sveu─Źili┼íta u Queenslandu koje radi na modificiranju banana po Gatesovim idejama.

Prvi plodovi nastali od genetski modificiranih biljaka ve─ç su ubrani, a njihove kemijske analize vi┼íe su nego dobre. Nove GMO banane imaju znatno ve─çi udio vitamina A te alfa i betakarotena, ┼íto su klju─Źni elementi u pobolj┼íavanju prehrane.

Novi trend

Ina─Źe, banane imaju vi┼íe od polovice udjela u ukupnoj koli─Źini namirnica koju konzumiraju stanovnici Ugande, a po zavr┼íetku ispitivanja genetski modificirane sadnice bit ─çe dijeljene ┼íirom cijele zemlje. Procjenjuje se da ─çe rezultati ove akcije biti vidljivi ve─ç za godinu dana. Smanjit ─çe se broj umrlih od gladi, ba┼í kao i broj djeca koje zbog nedostatka vitamina A oslijepe.

Ova genetska modifikacija banane mogla bi pokrenuti, ako rezultati budu povoljni, cijeli trend modificiranja vo─ça i povr─ça namijenjenog podru─Źjima na kojima vlada glad. Mogu─çe je modificirati razne biljke kako bi se podigla razina esencijalnih vitamina i aminokiselina i tako pobolj┼íala prehrana ljudi. Tehnologiju ve─ç imamo, samo ju je potrebno iskoristiti na pravi na─Źin ÔÇô kazali su u zakladi Billa i Melinde Gates.

┼áTO O SE ZAPRAVO KRIJE IZA OVOG “HUMANOG” DJELA?

Prvo i osnovno, takve banane ─çe se prvo testirati u Americi, koja uz zakone koji sprije─Źavaju ozna─Źavanje GMO hrane, ─Źini amerikance perfektnim laboratorijskim ┼ítakorima. Projekt super-gmo-banane je podr┼żan u novcu od skoro 10 miliona dolara od strane Zaklade Bill i Melinde Gates, a s obzirom da Bill Gates posjeduje stotine tisu─ça dionica kompanije Monsanto i Cargil, vrijednosti 23 miliona dolara, ─Źini se da je patent super-banane jako zanimljiva ideja.

Ali to nije sve! Najbogatiji ─Źovjek na planeti nije samo zabrinut u svezi novca, ve─ç i u svezi kontrole populacije i ra─Ĺanja.┬á Zaklada Bill i Melinde Gates je potro┼íila milione dolara na istra┼żivanje umjetne kontracepcije i sterilizacije, i inicijative za abortus u najsiroma┼ínijim zemljama na planeti.

Gates je u intervjuu 2003. godine priznao da je njegova obitelj povezana i uklju─Źena, dugi niz godina u programe eugenike i smanjenja populacije. Gates se poziva na politiku eugenike Thomas Robert Mathus, koji je vjerovao da se populacija u svijetu treba kontrolirati kroz reproduktivnu zabranu.

I sam njegov otac, Bill Gates Senior, je dugo godina bio uklju─Źen u eugeni─Źku grupu planiranog roditeljstva, koja je naravno, osnovana na konceptu koji ka┼że da ljudska bi─ça su samo “obi─Źna masa za razmno┼żavanje” i da ljudsko sjeme pod hitno treba opoziv. Bill Gates Senior je tako─Ĺer suosniva─Ź zaklade Bill i Melinde Gates, ─Źiji je trenutni fokus u forsiranju GMO hrane u Africi.

Zaklada Gates je do sada darovala oko 264 miliona dolara “Savezu za zelenu revoluciju” (AGRA) u Africi. Zaklada je tako─Ĺer unajmila doktora Robert Horsch-a da vodi AGRA-u od 2006. godine.┬áHorsch je biv┼íi manager tvrtke Monsanto i jedan od izumitelja pesticida Roundup. Prema napisima u medijima, u Keniji 70% poljoprivrednika radi direktno sa AGRA-om koja radi za Monsanto i Zakladu Gates…. ostatak pogledajte u donjem VIDEU u re┼żiji Infowars.com.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda*

 
(vecernji,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,