Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » POLAKO GASE ISTINU, DA BI MOGLI SERVIRATI LAŽI? Američka vojska, blokirala stranicu Alexa Jonesa i tako potvrdila da on priča istinu!

POLAKO GASE ISTINU, DA BI MOGLI SERVIRATI LAŽI? Američka vojska, blokirala stranicu Alexa Jonesa i tako potvrdila da on priča istinu!

alex-jonesJedna od stavki ovogodišnjeg Bilderberg skupa bila je i kontrola interneta te dostupnih informacija.

Izgleda kako su odmah nakon sastanka, zaduženi za napad i selekciju informacija, krenuli, prvo na Alex Jonesa, čovjeka koji je mnoge ljude probudio iz iluzije i sna. Naime, američka je vojska blokirala stranicu Infowors za čak 700 tisuća servera diljem planeta i nazvala ih riječima “nasilje, mržnja, rasizam”.

Alexander Emerick “Alex” Jones američki je voditelj radio emisije “The Alex Jones Show” te povremeni glumac i filmaš. Njegove najpoznatije internetske stranice su Infowars.com i PrisonPlanet.com.

Dana 8. lipnja 2006. na putu u Kanadu s ciljem izvještavanja o okupljanju družbe Bilderberg, Jones je zadržan na aerodromu jer je odbio skeniranje prstiju.

Poznat je po “žilavim” stavovima o teorijama zavjere među kojima su i da su napadi 11. rujna 2001. bili namješteni jer je otmičare obučavala američka vojska, a tornjevi su uništeni kontroliranim eksplozijama, da se polako razvija Novi svjetski poredak te da se Osama bin Laden samo iskoristio od američke vlade kako bi se opravdali rigorozni novi zakoni i rat u Iraku.

Još je 2002. izjavio da mu je jedan tajni izvor objavio kako je bin Laden preminuo od zatajenja bubrega, ali da je CIA “smrznula njegovo tijelo” kako bi ga izvadila prije izbora. Nakon objave smrti svjetski poznatog terorista 2011., godinu dana prije američkih predsjedničkih izbora, samo je pojačao svoje uvjerenje u teorije zavjere oko smrti Osame bin Ladena. Sam se opisao ovako: “Ja sam politički ateist. Kršćanin sam, ali sam politički ateist.”

Zalaže se za slobodu medija i odbijanje američkih intervencija po svijetu. Alex Jones je jedan od aktivnijih svjetskih aktivista koji raskrinkava cijelu istinu oko postavki globalnog svijeta, ulazi u mračne dubine njegovih tvoraca, a koji se ne libe uništavati planet i čovjeka, i to sve u svrhu obreda i rituala i uvrnute duhovnosti koja štuje Sotonu.

Njegova stranica Infowars postala je planetarno popularana jer se na njoj mogla čitati prava istina o liderima današnjeg doba.

Jedna od stavki ovogodišnjeg Bilderberg skupa bila je i kontrola interneta te dostupnih informacija. Izgleda da su odmah nakon sastanka, zaduženi za napad i selekciju informacija, krenuli prvo na Alexa Jonesa, čovjeka koji je mnoge ljude probudio iz iluzije i sna.

Naime, američka vojska blokirala je stranicu Infowors za čak 700 tisuća servera diljem planete i okarakterizirala ih riječima “nasilje, mržnja, rasizam”. Američka je vojska poslala Jonesu i službeni dokument prema kojemu je njegova stranica nedostupna velikom broju ljudi.

BLOKIRANI-INFOWARSAlex Jones je šokiran učinjenim, ali je i svjestan da su Vlade odlučile ugasiti istinu, na sve načine učiniti je nedostupnom za masu. Ljudi su ogorčeni, javljaju se Jonesu s cijelog planeta jer im je isključen pritok informacija.

Jedan od mailova objavio je i Jones na svojoj stranici:

“Dobar dan, ja posjećujem Infowars svaki dan doma i na poslu da bi bio u tijeku s najnovijim vijestima koje ne mogu naći u mainstream medijima. Ja sam aktivni američki vojnik i moji kolege suborci, baš kao i ja, pratimo Infowars na kojemu sve završi jednom dobrom raspravom. Baš sam nedavno ja, kao i moji prijatelji, primijetio da je stranica Infowars sada blokirana na svim našim računalima. Vjerujem da je to pokušaj Googlea da cenzurira istinu. Osjećam da je potrebno objaviti ovu priču i da bi svi koji prate Infowars trebali biti obaviješteni. Što se mene i mojih kolega tiče, osjećam da je ovo izravan udarac na slobodu za koju se borimo. Hvala na svemu što činite i radite za sve nas. Ako postoji nešto što mi možemo učiniti, javite nam”.

Blokiranjem Infowarsa, dokazano je da je sve što Jones govori, zapravo istina koja se na sve načine pokušava sakriti. Ovu vrstu cenzure doživjeli su u posljednje vrijeme mnogi alternativni mediji, što je samo dokaz da se vladajućima gubi tlo pod nogama. Naime, blokirati alternativne pritoke informacija, zadnji je trzaj svjetske vrhuške, a koja će učiniti sve da istina ne dospije do velikog broja ljudi.
 

 
 
infowars, dnevno, youtube/uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=17866"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,