Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA » EUGENIKA: Cjepivo Bill Gatesa protiv malarije, razotkriveno kao proma┼íaj u Africi

EUGENIKA: Cjepivo Bill Gatesa protiv malarije, razotkriveno kao promašaj u Africi

bill gates malarija cjepivoOno ┼íto se mo┼że smatrati kao mala prepreka u odnosima s javno┼í─çu, poput Bill Gates-a i GlaxoSmithKline-a, naveliko reklamiramo cjepivo Mosquirix za malariju nedavno uvedeno u Africi, je slu┼żbeno pokazalo da je samo 30% u─Źinkovito za bebe.

Rezultati iz zavr┼íne faze ispitivanja upravljanim od strane kompanije GlaxoSmithKline GSK, pokazali su da cjepivo omogu─çuje “skromnu za┼ítitu” za bebe u dobi od 6 do 12 tjedana, sa smanjenjenim povla─Źenjem bolesti od samo 30%, ┼íto je znatno manji postotak nego ┼íto je kri┼íom promovirano i reklamiramo u industriji i korporativnim medijima.

Reuters tako─Ĺer izvje┼ítava da je za djecu nakon dobi od ┼íest mjeseci, stopa od 65% postignuta. Za djecu od 5 do 17 mjeseci starosti, istra┼żiva─Źi tvrde da je za┼ítita od oko 50%.

U odgovoru na ono ┼íto je Reuters prozvao kao “iznena─Ĺuju─çe lo┼íe rezultate” za cjepivo, Bill Gates je izjavio, “Djelotvornost je ni┼ża nego ┼íto smo se nadali, ali razvoj cjepiva protiv parazita su vrlo te┼íka stvar za napraviti.”

Doista, Gates je u pravu sugeriraju─çi kako je te┼íko stvaranje cjepiva protiv Protozoana, vrsta parazita koji uzrokuje malariju. Zato su cjepiva navodno┬á dizajniranirana kako bi nas za┼ítitila protiv virusa. Dakle, Mosquirix cjepivo ulazi u sve vi┼íe rastu─çu znanost DNK cjepiva – istra┼żiva─Źko polje koje se ┼íiri, ali i ono polje u kojem je znanost jo┼í uvijek jako nesigurna u odnosu na u─Źinkovitost, sigurnost, i na njezine mogu─çnosti.

Ipak, GSK je najavio da ne─çe biti odustajanja u poku┼íaju da se razvije Mosquirix u vi┼íe “u─Źinkovito” cjepivo, i da ─çe se raditi s vladama i me─Ĺunarodnim grupama kako bi se financirala ta operacija. GSK tvrdi da ne planira ostvariti dobit od Mosquirix-a, iako priznaje da ─çe biti 5% profitna mar┼ża na proizvodu.(cjepivo uzrokuje velike nuspojave koje se lije─Źe lijekovima iste te farmaceutske kompanije)

gates eugenika izrekaSredstva za razvoj i ┼íirenje, naravno, do─çi ─çe od vlada i me─Ĺunarodnih skupina gore navedenih, ┼íto zna─Źi da je porezni obveznik vezan za novac i mora lopatom ubacivati jo┼í novca za jo┼í jedan program eugenike usmjeren prema siroma┼ínim Afrikanacima. Zanimljivo, tu je bio Bill Gates┬á koji je jednom izjavio:


“Svijet danas ima 6,8 milijardi ljudi … koji idu prema 9 milijardi. Sada, ako mi stvarno napravimo velik posao s novim cjepivima, zdravstvenom skrbi, reproduktivnim zdravstvenjim uslugama, mo┼żemo smanjiti populaciju do mo┼żda 10 ili 15 posto.”

Naravno, ona ne nosi ni┼íta novo, pogotovo u ovom kontekstu, u svezi rezultati GSK istra┼żivanja┬á koji pokazuju samo 30% stopu uspje┼ínosti iako tvrtke, vlade i me─Ĺunarodne “grupe” koje stoje iza ovog svega se nastavljaju kretati naprijed s planovima za jo┼í ve─çi program cijepljenja ─Źiji ┼ítetni u─Źinci nisu propisno prostudirani.

Ipak, ─Źak samo 30% je vrlo sumnjivo s obzirom na ─Źinjenicu da nikada nije postojala studija koja dokazuje da su cjepiva djelotvorna i sigurna koja sama po sebi nisu povezana sa proizvo─Ĺa─Źem cjepiva ili farmaceutskim tvrtkama.

─îinjenica da se neu─Źinkovitost cjepiva za malariju otvoreno najavila od strane korporacije koja ga je stvorila, kao i jedan od najzloglasnijih promotora cjepiva u svijetu, je upe─Źatljiva. Imaju─çi to na umu, moglo bi se navesti na pretpostavku da je pravi postotak u─Źinkovitosti mo┼żda ─Źak i ni┼żi ako se nepolitizirana znanost primijenjeni na njega.

Na kraju, stvarni cilj programa takvih cjepiva┬á poput onih koji se trenutno financiraju u Africi je eugeni─Źki-bazirana filozofija smanjenja stanovni┼ítva koja pro┼żima vlade, korporacije, nevladine udruge i akademije. Na┼żalost, to je zbog toga ┼íto ─çe otvoreni neuspjeh cjepiva za malariju u─Źiniti kako bi odvratile daljnji tro┼íak novca, vremena i propagande koja se tro┼íi prema cilju cijepljenja i smanjenju ogromne ve─çine stanovni┼ítva Afrike.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
 
(activistpost.com, youtube.com / uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11374"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,