Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Ideolozi Novog Svjetskog Poretka najavljuju nestanak Izraela do 2022. godine

Ideolozi Novog Svjetskog Poretka najavljuju nestanak Izraela do 2022. godine

anti izrael nestajanjeKissinger i 16 ameri─Źkih obavje┼ítajnih agencija smatraju da u bliskoj budu─çnosti dr┼żava Izrael vi┼íe ne─çe postojati.

Dnevni list “New York Post” (The New York Post) vjerno prenosi rije─Źi Henry Kissinger-a: “Kroz 10 godina, Izraela vi┼íe ne─çe biti”.

Kissinger-ova izjava je nedvosmislena. On ne nudi rje┼íenje za o─Źuvanje dr┼żave Izrael. Za njega je nestanak Izraela 2022. godine svr┼íena stvar.

Obavje┼ítajne agencije SAD, kojih ima 16, se sla┼żu sa Kissinger-ovom izjavom, mada nisu precizirale to─Źan datum kada ─çe Izrael i┼í─Źeznuti s lica zemlje.

Ovih 16 agencija, koje raspola┼żu s prora─Źunom od preko 70 milijardi dolara, izdale su analiti─Źki izvje┼ítaj, na 82 strane, koja nosi naziv: “Priprema za Bliski Istok u post-izraelskom razdoblju”.

U izvje┼í─çu se ocjenjuje da 700 tisu─ça izraelaskih naseljenika u Judeji i Samariji koje navodno pripadaju Palestincima, ne─çe mirno napustiti istu. Po┼íto “svijet” ne─çe tolerirati njihovo prisustvo na “okupiranim teritorijima” Izrael ─çe biti uskoro tretiran kao Ju┼żnoafri─Źka Republika 1980-ih godina zbog politike apartheida.

Sude─çi po ovom izvje┼ítaju, Likud, vladaju─ça partija u Izraelu, navodno tolerira i podr┼żava eskalaciju nasilja i bezakonje koje provode izraelski naseljenici u Judeji i Samariji.

U izvje┼í─çu se dalje navodi da su “brutalnost i razbojni┼ítvo izraelskih naseljenika i administrativna infrastruktura, koja odi┼íe duhom aparthejda, s obrambenim zidom u segregacionom stilu i drakonskim sustavom kontrolnih punktova, nedodbranjivi i u suprotnosti s demokratskim tekovinama ameri─Źkog naroda”.

Obavje┼ítajne agencije SAD smatraju da ─çe Izrael pokleknuti pred kombiniranim naletom Arapskog prolje─ça, bu─Ĺenja islamske svijesti i rastu─çe mo─çi Islamske republike Iran.

U izvje┼ítaju se svrgnuti ┼íefovi islamskih zemalja koji su sura─Ĺivali s Izraelom ili su bar tolerirali njegovo postojanje nazivaju diktatorima, a nova islamisti─Źka vlast u ovim zemljama se veli─Źa kao izrazito prodemokratski nastrojena.

Tako─Ĺer, u izvje┼í─çu se ka┼że da, u svjetlu novih okolnosti, Vlada SAD vi┼íe ne raspola┼że vojnim i financijskim resursima kojima bi bila u stanju nastaviti sa pru┼żanjem podr┼íke Izraelu za opstanak u neprijateljskom okru┼żenju koji broji preko milijardu stanovnika.

U izvje┼í─çu se savjetuje da bi SAD trebale slijediti vlastite nacionalne interese, ┼íto zna─Źi normalizaciju odnosa sa 57 islamskih zemalja i povla─Źenje potpore Izraelu. Interesantno je da ni Henry Kissinger, koji je ┼żidovskog podrijetla i koji je do sada prikazivan kao prijatelj Izraela, ni Amerikanci, koji su navodno uvijek bili pod utjecajem pro-izraelskih medija, ni jednim gestom ne pokazuju da ─çe ┼żaliti zbog nestanka Izraela.

Otkuda ovakav preokret?

Klju─Źni razlog ovog preokreta le┼żi u Kissinger-ovoj tvrdnji i tvrdnji ameri─Źkih obavje┼ítajnih agencija, prije svega CIA, da raspola┼żu informacijama kako Izrael i njegove prista┼íe stoje iza napada na Svjetski trgova─Źki centar 11.rujna 2001. godine.


Alan Sabrosky, biv┼íi direktor departmana za Strate┼íke studije na Vojnom koled┼żu SAD (US Army War Colledge), je izjavio da je “100 posto” siguran da Izrael i njegove prista┼íe stoje iza napada na Blizance WTC-a.

Alan Hart, biv┼íi glavni dopisnik BBC za podru─Źje Bliskog Istoka i navodni prijatelj Golde Meir, biv┼íe premijerke Izraela, i Jaser Arafat-a, se slo┼żio s Sabroskim. Tako─Ĺer, Merlin Miller, tre─çi predsjedni─Źki kandidat na predsjedni─Źkim izborima u SAD, otvoreno zastupa tezu da je pod pokroviteljstvom Izraela izveden napad na tornjeve WTC-a.

Navodno, glavni razlog koji le┼żi iza ru┼íenja tornjeva Blizanaca je da se “krvlju zape─Źati” sna┼żna, neraskidiva veza izme─Ĺu SAD i Izraela, da se protivnici ┼żidovske dr┼żave prika┼żu i kao ameri─Źki rivali, a sve u o─Źajni─Źkom poku┼íaju da se osigura opstanak Izraela na taj na─Źin ┼íto bi SAD pokrenule dugoro─Źni rat protiv njegovih neprijatelja.

Sve ve─çi broj Amerikanaca napokon “shva─ça” da neprijatelji Izraela (cjelokupan islamski svijet s preko 1,5 milijardi stanovnika, skupa s ve─çinom neeuropskih zemalja) ne moraju biti i neprijatelji SAD. SAD navodno tro┼íi ogromna financijska sredstva i ┼żrtvuju na tisu─çe ┼żivota zbog sukoba u Izraelu – sukoba koji donose vi┼íe ┼ítete nego koristi strate┼íkim interesima Amerike (razumije se da je jedan od ovih interesa kupovina nafte i plina od zemalja koje posjeduju “stabilnu” vladu, poslu┼ínu kada je suradnja sa SAD u pitanju).

Kako sve ve─çi broj Amerikanaca postaje uvjeren da ru┼íenje tornjeva WTC-a predstavlja ─Źin drske, krvave izdaje koji su navodno po─Źinile prista┼íe Izraela, kreatorima politike SAD ─çe biti lak┼íe uvjeriti svoje gra─Ĺane da je ┼żidovskoj dr┼żavi kona─Źno “odzvonilo”.

Razjedinjenost ┼żidovske zajednice u SAD i neki nesmotreni potezi izraelskog predsjednika Benjamin Netanyahu-a su tako─Ĺer pridonijeli promjeni raspolo┼żenja Amerikanaca prema Izraelu.

Jaz koji vlada u ┼żidovskoj zajednici u SAD kada je u pitanju podr┼íka Izraelu, a koji se javio uslijed razmirica koje su nastale u rukovodstvu predstavni┼ítva stranke Likud u ovoj zemlji, je sve dublji.

Kao posljedica ovih previranja u ┼żidovskoj zajednici, sve manjem broju mladih ameri─Źkih ┼Żidova je stalo do dr┼żave Izrael.

Prognoze predsjedni─Źkih izbora u SAD pokazuju da i ─çe pored Netanijahu-ovog truda pridobiti ┼żidovske glasa─Źe da pru┼że potporu predsjedni─Źkom kandidatu Mitt Romney-u, Obama, koji javno izjavio da “mrzi la┼żova” Netanyahua, ipak dobiti ve─çinu glasova ┼Żidova.

Tako─Ĺer, Netanijahu-ov neobi─Źan nastup s karikaturom bombe za govornicom Ujedinjenih Naroda, koji je izvrgnut podsmjehu, je dao povoda dobrom dijelu svjetske javnosti da ga okarakterizira kao “ludog cionistu”.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(vestinet.rs, youtube.com /uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11381"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,