Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, Novi Svjetski Poredak » RODITELJI DILJEM SVIJETA NAJAVLJUJU BOJKOT: Disney prvi put u povijesti napravio lezbijski crtani film za djecu!

RODITELJI DILJEM SVIJETA NAJAVLJUJU BOJKOT: Disney prvi put u povijesti napravio lezbijski crtani film za djecu!

finding-dory-lezbeOprez! Zbunjena djeca su najlak┼íe ┼żrtve manipulatora za budu─çnost!

Roditelji, budite oprezni s onim ┼íto vam djeca gledaju i upijaju. Vrlo je poznata ─Źinjenica da djeca u prvih nekoliko godina svijet upijaju kao spu┼żve. Dakle, ono ┼íto se u djecu ugradi u prvih nekoliko godina, ostaje zauvijek.

Bilo bi super kada bi u djecu, svijet ugra─Ĺivali roditelji (obitelj) sami a ne korporacije i kapitalisti kojima je cilj izopa─Źiti dijete do krajnjih granica.

Upravo zbog toga dijaboli─Źna korporacija Disney otkad postoji, u popularne crtane filmove ubacuje subliminalne poruke s asocijacijom na sex ─Źime se vr┼íi svojevrsna seksualizacija djetinjstva, a posljedi─Źno i ─Źovje─Źanstva koje s takvim vrijednostima gubi tlo pod nogama, a djeca svijeta postaju ┼żrtve ogavne propagande uni┼ítenja ─Źovjeka.

Iako je, ┼íto se ti─Źe Disneyja, njegovo subliminalno manipuliranje djece dosta javna ─Źinjenica, roditelji svijeta ostali su ┼íokirani njihovim najnovijim postupkom. Naime, u najnovijem crtanom filmu ove izopa─Źene korporacije pod nazivom – “Potraga za Dory”, uba─çen je lezbijski par.

Cilj je naravno malenoj dje─Źici od najmanjih nogu usaditi ne┼íto nenormalno kao potpuno normalno i to preko crtanog filma. Naravno jedna djevoj─Źica izgleda kao de─Źki─ç pa je time zbunjenost jo┼í ve─ça.

Da je takvo nametljivo pona┼íanje uvrnutih vrijednosti zaista odvratno poru─Źili su roditelji svijeta koji najavljuju bojkot njihovih filmova, prevenstveno zbog ─Źinjenice da se ovdje radi o agresivnom nametanju vrijednosti sotonske politike Novog svjetskog poretka, koju Bogu hvala i sami roditelji po─Źinju uo─Źavati!

Naravno, s obzirom da ┼żivimo u dobu Antikrista, pobornika Disneyjeve lezbo propagande ima jako puno, i vrlo su logisti─Źki i institucionalno potpomognuti, a vjerujemo i da ─çe bez obzira na bojkot ÔÇśbudnihÔÇÖ, crti─ç osvojiti svijet, a time i zarobiti djecu u duhovnom i svjetovnom kaosu.

Jer zbunjena djeca su najlak┼íe ┼żrtve manipulatora za budu─çnost! Zbog toga, pro┼íirite ove informacije!
 

 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , ,