Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Sotonisti će u Los Angelesu izgraditi divovski pentagram na 6-6-16

Sotonisti će u Los Angelesu izgraditi divovski pentagram na 6-6-16

666-pentagram-los-angelesDana 6. lipnja 2016. godine grupa sotonista će koristiti GPS tehnologiju za izgradnju divovskog pentagrama u Los Angeles kako bi podigla svijest o sotonizmu

Nalazimo se u vremenima potpunog pomračenja – pomračenja vrijednosti, života i ljudskih umova koji bezglavo teturaju svijetom bez Boga i bez ikakvog smisla. Tome svjedočimo svi u ovome trenutku kada gledamo apsolutni kolaps dobra i nasilno uvođenje izopačenih vrijednosti koje su protivne, ne samo Božjim zapovijedima, nego i logici te prirodnim pravilima i poretku koji je tu od početka svijeta.

Sve što je nekoć po smislu bilo nenormalno, danas postaje normalno i poželjno. Sve što je nekoć bilo osuđivano, danas je na sva usta hvaljeno. Čovjeka se danas doslovno primorava da tolerira zlo i što je najbolje, to je velikoj većini ljudi potpuno normalno.

Pa se tako tolerira ubijanje i to nemoćnih i slabih, incest, homoseksualnost, sodomija, u nekim zemljama čak i pedofilija, a po najnovijem, ljude, točnije nevinu djecu se primorava na apsolutno toleriranje sotonizma. Ne vjerujete? Da u nekim školama diljem SAD-a uveden je predmet sotonizam koji djecu uči kako se obožava sotona sam.

A sada kao krunski dokaz da je ovo vrijeme vladavine Antikrista je i potpuno javno građenje divovskog pentagrama koji je toliko velik da će graditi GPS tehnologijom.

Naime na, po njima sotonski datum, 6.6.16. u sjevernom Los Angelesu, točnije u Lancasteru sotonski hram iskoristit će kako kažu za podizanje svijesti o sotonizmu koja je po njima potpuno ravnopravna religija ali kako tvrde divovski pentagram mora posvjestiti ljudima da je ovo vladavina njihova boga.

I naravno, tu su u pravu. Iako to mnogi odbijaju vidjeti. Ovo je vladavina kneza ovog svijeta a podizanje pentagrama posvećenog sotoni označava samo jedno: više se ne skrivaju, već javno govore da vladaju, naravno uz potporu svih vlasti institucija koje ovaj sotonski hram i financiraju!

Malim koracima oni idu do potpune preobrazbe čovječanstva. Od sotonizma u vrtićima i školama, provučenog kroz gotovo svaki predmet, preko trovanja, ubijanja mučenja čovječanstva, prikrivene diktature, lažne znanosti i sotoniziranih vođa pa sve do trenutka zapisanog u knjizi Otkrivenja

djavo-sotonizamI pokloniše se zvijeri govoreći: “Tko je kao zvijer, i tko se može boriti s njom?” I dana su joj usta, da govori velike riječi, i psovke, i dana joj je vlast, da čini četrdeset i dva mjeseca.

I otvori usta svoja, da psuje Boga, da psuje ime njegovo, i šator njegov, i one, koji stanuju u nebu. I bilo joj je dano, da zametne rat sa svetima i da ih pobijedi; i dana joj je vlast nad svakim plemenom i Pukom i jezikom i narodom.

I poklonit će joj se svi, koji stanuju na zemlji, kojima ime nije zapisano u knjizi života Janjeta, koje je žrtvovano, od postanja svijeta. Ako tko ima, uši, neka čuje!
 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,