Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ZAGRMILO EUROPOM: GOTOVO JE, postajemo Arabija!

ZAGRMILO EUROPOM: GOTOVO JE, postajemo Arabija!

arabija-euSvima su puna usta dijaloga, “te najveće masonske podvale”, kako netko reče, ali, očito se rješenje ne traži u dijalogu, koji je samo smokvin list na griješnom tijelu Adamovu, već u brutalnoj eliminaciji cijele humanističke i judeo- kršćanske misli i tradicije

Dalaj Lama je za Frankfurter allgemeine Zeitung /FAZ/ izjavio da je ono što su Njemačka a posljedično i cijela Europa dopustile,  posve nenormalna pojava.  Za njega je uvođenje ograničene kvote za izbjeglice ne samo legitimno nego ” prijeko potrebno i moralno”.

Tom izjavom Dalaj Lama proturječi politici dobrodošlice Angele Merkel ali i stavu Katoličke crkve kojeg zastupa Papa Franjo i njemački biskupi.

Upravo sad u Italiji traju razmirice između talijanske vlade i Vatikana. Talijanski ministar unutarnjih poslova Alfano, koji dolazi iz kršćansko- demokratske stranke NCD u srijedu je poslao jasnu poruku Papi:

”Mi imamo široko srce, ali ne možemo ih sve primiti”. Povod je bila izjava generalnog tajnika Biskupske konfrencije Nunzia Galantina u “La Repubblica” da su stotine utopljenih izbjeglica u Sredozemlju” pljuska u lice europske demokracije” jer “Europa ne može zaštiti ljude koji bježe iz tragedije koju im je stvorila strana politika u njihovim zemljama i europski ekonomski interesi.”

Naravno, i talijanski ministar je u pravu ali i biskup Galantino. Samo naizgled su njihove poruke proturiječne. Naravno da je Italija, koja već godinama trpi od najezde jadnih ljudi, na rubu sloma.

Izbjeglicama, zbog naglog pada standarda u cijeloj Italiji nakon Montijeve vladavine, ne može osigurati pristojan život i zaposlenje – oni većinom rade kao robovi na talijanskim plantažama, po gospodskim kućama ili završavaju u “tamnom svijetu” prostitucije, kriminala i trgovine robljem.

Biskup Galantno, mada nemušto i uvijeno, ipak je detektirao uzrok izbjegličke krize – Europa je uništila njihove domove svojom izrabljivačkom, destruktivnom politikom, uzela je sve što joj je potrebno – njihovu naftu, zlato, rudnike i sad dobiva još jeftinu, robovsku radnu snagu.

Njemačka i neke sjevernije zemlje, kojima standard još nije toliko narušen, bar se prividno, pa i na uštrb vlastite socijale, trude oko integracije. Italija i Francuska rješavaju te probleme svaka na svoj način. Italija sve prepušta stihiji a Francuska je uvela “postbataclanovsku diktaturu” – antiteroriističke mjere još uvijek traju. Vojska i policija je stalno na ulicama, zabranjeni su svi prosvjedi, svakog tko potrči ulicom može se uhapsiti ili pucati u njega ako se pokaže sumnjiv.

Francuska postaje ekperiment – zemlja za trajnu diktaturu u EU. Arapsko stanovništvo živi, kao u Briselu, u četvrtima gdje policija nerado zalazi, tamo vladaju njihovi šerijatski zakoni, dok je bijeli čovjek izgnan u svoja četiri zida i na meti jednih i drugih – islamističke mržnje i policijske čizme.

Nedavni prosvjedi Francuza protiv novog Zakona o radu to i dokazuju. Nekako se čini da su teroristički napadi u Francuskoj došli kao naručeni da bi se spriječila pobuna obespravljenih masa. 

Ali, i Dalaj Lama je u pravu. Ne samo da “Njemačka mora ostati Njemačka” nego i Francuska i sve zemlje Europe. Kad bi se samo netko od svih njih usudio imenovati uzroke ovog strašnog planetarnog egzodusa modernog čovjeka i čovječnosti u 21. st., začas bi se našlo rješenje.

Svima su puna usta dijaloga, “te najveće masonske podvale”, kako netko reče, ali, očito se rješenje ne traži u dijalogu, koji je samo smokvin list na griješnom tijelu Adamovu, već u brutalnoj eliminaciji cijele humanističke i judeo-kršćanske misli i tradicije.
 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,