Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » SRAMOTA ANGELE MERKEL: SIRIJSKE ‘IZBJEGLICE’ UHVAĆENE U PLANIRANJU MASIVNOG TERORISTIČKOG NAPADA U NJEMAČKOJ

SRAMOTA ANGELE MERKEL: SIRIJSKE ‘IZBJEGLICE’ UHVAĆENE U PLANIRANJU MASIVNOG TERORISTIČKOG NAPADA U NJEMAČKOJ

teroristički-napad-njemackaGrupa je planirala provesti samoubilački napad i napade automatskim puškama u Düsseldorfu

Četiri Sirijske izbjeglice, od kojih su dvojica došla u Europu preko Balkana prošle godine usred priljeva migranata, su uhvaćeni u planiranju masivnog terorističkog napada u stilu Pariza, u Njemačkoj.

“Njemački savezni tužitelji su potvrdili da su tri sirijska državljana uhićena i njihovi domovi pretraženi: 25-godišnji Mahood B., 27-godišnji Hamza C i 31-godišnji Abd Arahman AK. Dalje je izdan još jedan nalog za 25-godišnjeg Sirijca, Saleh A., koji je trenutno nalazi u pritvoru u Francuskoj”, prenosi Local.

Četvorica muškaraca su planirala opkoliti povijesni centar grada Düsseldorfa pokretanjem masakra u stilu Pariza koji bi uključivao samoubilačke bombe koje bi ciljale aleju Heinrich Heine, “široku ulicu s brojnim javnim prijevozom, uključujući: U-Bahn i tramvajske stanice”, a nakon toga poubijati građane sa automatskim puškama.

Dvojica muškaraca, Saleh A. i Hamza C, dobili su svoje narudžbe od ISIS-a za obavljanje ovog plana neposredno prije dolaska u Tursku iz Sirije u 2014.

Oni su tada čekali da bi iskoristili val migranata koji se ulijeva u Europi i ušli u Njemačku preko Balkana u 2015. godini, gdje su susreli stručnjaka za eksplozive Arahmana, koji je poslan u Njemačku u 2014. godini od strane ISIS nakon pravljenja eksploziva za sirijsku terorističku organizaciju Jabhat al-Nusra.

Teroristički plan je otkriven kada se Saleh A. predao francuskim sigurnosnim vlastima, koje su potom obavijestile Njemačku o planu napada.

Činjenica da su teroristi bili Sirijske izbjeglice je očito ogromna sramota za Angelu Merkel s obzirom na sve više nepopularnu politiku njezine vlade koja je pustila više od milijun muslimanskih migranata u zemlju, u odnosu na prošlu godinu.

Manifest Islamske države objavljen u prosincu prošle godine hvalio se kako je organizacija iskorištavala program izbjeglica za slanje džihadskih terorističkih spavača u Europu od 2012. godine.

Najmanje tri osobe koje su se predstavljale kao “izbjeglice”, bili su povezani s Pariškim napadom, uključujući i glavni mozak iza tog plana, Abdelhamid Abaaoud, koji je drsko otkrio kako je iskorištavao migranatski “crveni tepih” kao plan krvoproliće.

U studenom, izvijestili smo o tome kako je njemačka vlada mogla prikriti pokušaj terorističkih napada kako bi spasili svoj obraz, kad je eksploziv navodno pronađen izvan nogometnog stadiona u Hannoveru ubrzo nakon napada u Parizu.

Vlast je kasnije tvrdila da nije otkriven nikakav eksploziv, ali bolničar je rekao da je bio svjedok da je bomba bila tamo, i “rečeno mu je da ne govori o tome”, nakon što su specijalne snage stigle na mjesto događaja. Trojica policajaca su također navodno disciplinirana radi curenje informacija o navodnom otkriću bombe.

Njemačkoj policiji je također naređeno da prikrivaju masovne seksualne napade migranata koji su se dogodile u Kölnu na dočeku Nove godine.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,