Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » SRAMOTA ANGELE MERKEL: SIRIJSKE ‘IZBJEGLICE’ UHVA─ćENE U PLANIRANJU MASIVNOG TERORISTI─îKOG NAPADA U NJEMA─îKOJ

SRAMOTA ANGELE MERKEL: SIRIJSKE ‘IZBJEGLICE’ UHVA─ćENE U PLANIRANJU MASIVNOG TERORISTI─îKOG NAPADA U NJEMA─îKOJ

teroristi─Źki-napad-njemackaGrupa je planirala provesti samoubila─Źki napad i napade automatskim pu┼íkama u D├╝sseldorfu

─îetiri Sirijske izbjeglice, od kojih su dvojica do┼íla u Europu preko Balkana pro┼íle godine usred priljeva migranata, su uhva─çeni u planiranju masivnog teroristi─Źkog napada u stilu Pariza, u Njema─Źkoj.

“Njema─Źki savezni tu┼żitelji su potvrdili da su tri sirijska dr┼żavljana uhi─çena i njihovi domovi pretra┼żeni: 25-godi┼ínji Mahood B., 27-godi┼ínji Hamza C i 31-godi┼ínji Abd Arahman AK. Dalje je izdan jo┼í jedan nalog za 25-godi┼ínjeg Sirijca, Saleh A., koji je trenutno nalazi u pritvoru u Francuskoj”, prenosi Local.

─îetvorica mu┼íkaraca su planirala opkoliti povijesni centar grada D├╝sseldorfa pokretanjem masakra u stilu Pariza koji bi uklju─Źivao samoubila─Źke bombe koje bi ciljale aleju Heinrich Heine, “┼íiroku ulicu s brojnim javnim prijevozom, uklju─Źuju─çi: U-Bahn i tramvajske stanice”, a nakon toga poubijati gra─Ĺane sa automatskim pu┼íkama.

Dvojica mu┼íkaraca, Saleh A. i Hamza C, dobili su svoje narud┼żbe od ISIS-a za obavljanje ovog plana neposredno prije dolaska u Tursku iz Sirije u 2014.

Oni su tada ─Źekali da bi iskoristili val migranata koji se ulijeva u Europi i u┼íli u Njema─Źku preko Balkana u 2015. godini, gdje su susreli stru─Źnjaka za eksplozive Arahmana, koji je poslan u Njema─Źku u 2014. godini od strane ISIS nakon pravljenja eksploziva za sirijsku teroristi─Źku organizaciju Jabhat al-Nusra.


Teroristi─Źki plan je otkriven kada se Saleh A. predao francuskim sigurnosnim vlastima, koje su potom obavijestile Njema─Źku o planu napada.

─îinjenica da su teroristi bili Sirijske izbjeglice je o─Źito ogromna sramota za Angelu Merkel s obzirom na sve vi┼íe nepopularnu politiku njezine vlade koja je pustila vi┼íe od milijun muslimanskih migranata u zemlju, u odnosu na pro┼ílu godinu.

Manifest Islamske dr┼żave objavljen u prosincu pro┼íle godine hvalio se kako je organizacija iskori┼ítavala program izbjeglica za slanje d┼żihadskih teroristi─Źkih spava─Źa u Europu od 2012. godine.

Najmanje tri osobe koje su se predstavljale kao “izbjeglice”, bili su povezani s Pari┼íkim napadom, uklju─Źuju─çi i glavni mozak iza tog plana, Abdelhamid Abaaoud, koji je drsko otkrio kako je iskori┼ítavao migranatski “crveni tepih” kao plan krvoproli─çe.

U studenom, izvijestili smo o tome kako je njema─Źka vlada mogla prikriti poku┼íaj teroristi─Źkih napada kako bi spasili svoj obraz, kad je eksploziv navodno prona─Ĺen izvan nogometnog stadiona u Hannoveru ubrzo nakon napada u Parizu.

Vlast je kasnije tvrdila da nije otkriven nikakav eksploziv, ali bolni─Źar je rekao da je bio svjedok da je bomba bila tamo, i “re─Źeno mu je da ne govori o tome”, nakon ┼íto su specijalne snage stigle na mjesto doga─Ĺaja. Trojica policajaca su tako─Ĺer navodno disciplinirana radi curenje informacija o navodnom otkri─çu bombe.

Njema─Źkoj policiji je tako─Ĺer nare─Ĺeno da prikrivaju masovne seksualne napade migranata koji su se dogodile u K├Âlnu na do─Źeku Nove godine.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,