Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Putin naredio osloba─Ĺanje najmo─çnijeg svjetskog e-maila

Putin naredio osloba─Ĺanje najmo─çnijeg svjetskog e-maila

putin-hillaryZapanjuju─çi izvje┼ítaj kru┼żi u Kremlju koji ka┼że da je predsjednik Putin naredio osloba─Ĺanje jednog e-maila Hillary Clinton iz zalihe koja sadr┼żi i vi┼íe od deset tisu─ça e-mailova koji su u posjedu stranih obavje┼ítajnih slu┼żbi (SVR)

Prema izvje┼í─çima, povjerljivi i vrhunski tajni e-mail dobiven od SVR-a sa privatnog, ali ‘amaterski osiguranog’ privatnog e-mail poslu┼żitelja – pripadaju biv┼íem dr┼żavnom tajniku, a sada predsjedni─Źkom kandidatu, Hillary Clinton.

Brutalni dokaz o kriminalnim radnjama – objavljen!

Pro┼íli tjedan smo donijeli vijest da je Kremlj do┼íao u posijed vi┼íe od dvadeset tisu─ça Clintonovih e-mailova i da Putin razmi┼ílja o tome ┼íto u─Źiniti s njima.

Mainstream mediji su uglavnom odr┼żali svoju ti┼íinu, s izuzetkom od nekoliko politi─Źkih blogova i Fox News kanala, gdje se u jednoj od glavnih emisija, “Kelly File”, raspravljalo o toj vijesti i ┼íto ─çe Putin u─Źiniti.

Nismo morali dugo ─Źekati da saznamo.

U izvje┼í─çu se ne navodi kome je predsjednik Putin naredio da se objavi ovaj jedan e-mail, ali nije bilo te┼íko spojiti to─Źkice.


Jedan sat nakon ┼íto je izdano izvje┼í─çe, WikiLeaks, vode─çi svjetski razotkriva─Ź povjerljivih informacija, poslao je na Twitter poruku koja sadr┼żi naslov “Je li ovo e-mail u kojem “zvijezda” FBI-a razotkriva Hillary Clinton (“H”)? ” (vidi e-mail u nastavku)

hillary-emailOzbiljne posljedice po Hillary Clinton mo┼że donijeti ovaj e-mail, navodi zadivljuju─çe izvje┼í─çe, je ono pru┼ża uvjerljiv dokaz da je ona osobno naredila da se tajni i povjerljivi podaci u e-mailovima maknu sa dr┼żavnog servera na njezin privatni, slabo osiguran poslu┼żitelj e-po┼íte, kr┼íe─çi zakon SAD-a.

Sve je to izravno u suprotnosti onome ┼íto pi┼íe na njezinoj internetskoj stranici predsjedni─Źke kampanje: “Clinton je koristila samo svoj ra─Źun za neklasificirane e-mailove. Nema podataka u Clintonovoj e-po┼íti koji su bili obilje┼żeni kao povjerljivi podaci u vrijeme kada je slala ili ih primala.”

Predsjednik Putin ih je opet nadmudrio pu┼ítanjem ovog ┼ítetnog e-maila kojim se dokazuje jedno, da je Hillary Clinton kr┼íila zakone zemlje, sada je na Obami i trenutnom re┼żimu da poja─Źa i primijeni zakon prema Demokratskoj kandidatkinji.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,