Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Putin naredio oslobađanje najmoćnijeg svjetskog e-maila

Putin naredio oslobađanje najmoćnijeg svjetskog e-maila

putin-hillaryZapanjujući izvještaj kruži u Kremlju koji kaže da je predsjednik Putin naredio oslobađanje jednog e-maila Hillary Clinton iz zalihe koja sadrži i više od deset tisuća e-mailova koji su u posjedu stranih obavještajnih službi (SVR)

Prema izvješćima, povjerljivi i vrhunski tajni e-mail dobiven od SVR-a sa privatnog, ali ‘amaterski osiguranog’ privatnog e-mail poslužitelja – pripadaju bivšem državnom tajniku, a sada predsjedničkom kandidatu, Hillary Clinton.

Brutalni dokaz o kriminalnim radnjama – objavljen!

Prošli tjedan smo donijeli vijest da je Kremlj došao u posijed više od dvadeset tisuća Clintonovih e-mailova i da Putin razmišlja o tome što učiniti s njima.

Mainstream mediji su uglavnom održali svoju tišinu, s izuzetkom od nekoliko političkih blogova i Fox News kanala, gdje se u jednoj od glavnih emisija, “Kelly File”, raspravljalo o toj vijesti i što će Putin učiniti.

Nismo morali dugo čekati da saznamo.

U izvješću se ne navodi kome je predsjednik Putin naredio da se objavi ovaj jedan e-mail, ali nije bilo teško spojiti točkice.

Jedan sat nakon što je izdano izvješće, WikiLeaks, vodeći svjetski razotkrivač povjerljivih informacija, poslao je na Twitter poruku koja sadrži naslov “Je li ovo e-mail u kojem “zvijezda” FBI-a razotkriva Hillary Clinton (“H”)? ” (vidi e-mail u nastavku)

hillary-emailOzbiljne posljedice po Hillary Clinton može donijeti ovaj e-mail, navodi zadivljujuće izvješće, je ono pruža uvjerljiv dokaz da je ona osobno naredila da se tajni i povjerljivi podaci u e-mailovima maknu sa državnog servera na njezin privatni, slabo osiguran poslužitelj e-pošte, kršeći zakon SAD-a.

Sve je to izravno u suprotnosti onome što piše na njezinoj internetskoj stranici predsjedničke kampanje: “Clinton je koristila samo svoj račun za neklasificirane e-mailove. Nema podataka u Clintonovoj e-pošti koji su bili obilježeni kao povjerljivi podaci u vrijeme kada je slala ili ih primala.”

Predsjednik Putin ih je opet nadmudrio puštanjem ovog štetnog e-maila kojim se dokazuje jedno, da je Hillary Clinton kršila zakone zemlje, sada je na Obami i trenutnom režimu da pojača i primijeni zakon prema Demokratskoj kandidatkinji.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,