Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DRAMATIČAN KRIK EUROPLJANA NITKO NE ČUJE: Ovo je smrt! Pogledajte sliku koja je rastužila svijet!

DRAMATIČAN KRIK EUROPLJANA NITKO NE ČUJE: Ovo je smrt! Pogledajte sliku koja je rastužila svijet!

autobus-alahPočeo teror nad kršćanima! Allah nije naš bog!

Nakon što je stotinama godina glavno geslo Engleska pa i cijele Europe bilo ono svetog Grgura Velikog koje glasi – Sve na veću slavu Božju, danas je u Londonu izašla totalno druga slika koja je rastužila mnoge ljude. Riječ je o izrazu – Subhan Allah na arapskom, što znači ‘slava Allahu’.

I za sve one koji ne razumiju, ne to nije isto! Allah je bog koji nije imao sina Isusa Krista, stoga Allah ne može biti bog kršćana, nikako i nikada!

Naime, uoči svetog muslimanskog mjeseca ramazana, čak 640 najpoznatijih svjetskih ‘londonskih’ autobusa oglašavaju Allaha i to je slika koja je i među kršćanima i nekršćanima izazvala čuđenje, nevjerojatnu tugu, iritaciju i ljutnju, i ne samo zbog toga već i zbog činjenice da je gradonačelnik Londona nedavno izabran također musliman Sadiq Khan.

Naime, London ima populaciju od 8,6 milijuna stanovnika, a tužno je da je od tog broja samo 44 posto Britanaca, dok u Londonu živi čak tri milijuna muslimana. Mnogi Englezi danas se pitaju je li to slučajno ili je riječ o taktici, o preobrazbi lica ne samo Engleske, već čitave Europe! London je naime prvi europski grad u povijesti, kojemu na čelu sjedi musliman.

No, sve bi ovo prošlo i neopažneo da kako kažu Britanci, u Britaniji nije došlo do veliko nesrazmjera kršćana i muslimana, jer reklama Allahu na autobusima spada pod vjersko oglašavanje koje je kršćanima godinama bilo zabranjivano.

Naime, u prosincu prošle godine u engleskim kinima naprasno je zabranjena reklama koja poziva na molitvu – Oče naš. Ta reklama kao proizvod tvrtke Digital Cinema Media (DCM) našla se na udaru kritika premijera i Komisije za jednakost i ljudska prava (EHRC) zbog toga što bi reklama mogla nekoga uvrijediti.

Suprotno od toga 2008. godine dopuštena je reklama na autobusima na kojoj je pisalo ‘Bog ne postoji’, dok je s druge strane kršćanska grupa koja je htjela oglašavati ‘kršćansku terapiju za homoseksualce’ zabranjena.

Možda vam je sada jasnije zašto su Englezi zapravo ljuti. Čini se da će muslimanima biti sve dozvoljeno, dok su kršćani posve nepravedno diskriminirani. Službena politika je posve jasna tvrde Englezi – riječ je o namjernom depokrštavanju i islamizaciji cijele Europe.

Inače, Velika Britanija je proglašena nedavno većinski nekršćanskom zemljom nakon što je Povjerenstvo za religiju provelo istraživanje.

Daily Mail navodi riječi Simon Calverta, direktora Kršćanskog instituta: “Ovo je početak novog doba”, “Krist je postao persona non grata”.

A svi šute….krik kršćana je glasan ali kao da nitko ne čuje!
 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,