Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE, ZDRAVLJE I MEDICINA » ŠOKANTNO SAZNANJE: 11 liječnika likvidirano jer su pričali o novim alternativnim tretmanima za rak, autizmu, i opasnim tvarima u cjepivima!

ŠOKANTNO SAZNANJE: 11 liječnika likvidirano jer su pričali o novim alternativnim tretmanima za rak, autizmu, i opasnim tvarima u cjepivima!

lijecnik-holisticki-ubijenIzmeđu osam i 11 liječnika likvidirano je zbog toga što su pričali o novim alternativnim tretmanima za rak i autizam, kao i o opasnim tvarima u cjepivima, tvrde publicisti

Veliki broj holističkih liječnika, između osam i 11 (ovisi od izvještaja), stradalo je pod misterioznim okolnostima u posljednjih godinu dana, tvrde pojedini teoretičari zavjera. Kako kažu, oni su likvidirani ili zato što su otkrili lijekove za neke od najtežih bolesti, poput raka i autizma, ili zato što su u svojim istraživanjima otkrili da se nagelaza, enzimski protein koji proizvode stanice raka, stavlja u obvezne cjepiva i tako smanjuje imunitet ljudima. 

Vrlo je čudno da veliki broj holističkih liječnika nestane ili umre u vrlo kratkom vremenskom razdoblju. Čitajući izvještaje o tome, otkrio sam vrlo zanimljive informacije. Svi alternativni liječnici koji su ubijeni proučavali su nagalazu i njegov utjecaj na GcMAF u ljudskom tijelu – tvrdi američki publicist David Benjamin.

Čudno i sumnjivo

On dodaje da je GcMAF jedan od osnovnih proteina koje ljudsko tijelo proizvodi.

Ovaj protein uklanja mnoge bolesti iz naših tijela. S druge strane, nagalaza je enzimski protein koji proizvode stanice raka i koji nam ubrizgavaju u tijelo cjepivima i upravo on blokira rad GcMAF.

To, naravno, dovodi do pada imuniteta i pojave raznih opasnih bolesti u našem sustavu. I upravo ovi podaci su nešto što određene interesne skupine ne žele znamo – kaže Benjamin.

Ovu teoriju su drugi publicisti dodatno produbili. 

Dvojica svjetski poznatih liječnika, specijalista za autizam dr. Jeffrey Bradstreet i specijalista za rak dr Nikolas Gonzales, vrlo vjerojatno su izgubili živote jer su otkrili vezu između autizma i karcinoma i vrlo uspješno su liječili svoje pacijente.

Bili su pioniri u svojim poljima rada i bili su spremni izaći iz standardnog medicinskog sustava liječenja kako bi pomogli bolesnima – tvrdi publicist John P. Tomas.

Zasmetali moćnicima

To je zasmetalo pojedinim moćnicima iz farmaceutskih korporacija, dodaje on.

Dr. Jeff Bradstreet, se navodno ubio 19. lipnja 2015. godine, i to tako što je pucao sebi u grudi.

Samo tri dana ranije agenti američke Agencije za hranu i lijekove (FDA) i specijalci Georgije su upali u njegovu kuću s nalogom da prikupe sve podatke o korištenju GcMAF u liječenju autističnih pacijenata na njegovoj klinici.

Također, trebalo je da zaplijene sav GcMAF iako to nije lijek, već prirodna supstanca koju proizvodi ljudsko tijelo. Gonzales je preminuo 21. srpnja 2015.

Službeno je rečeno da je preminuo od infarkta, ali sve njegove kolege kažu da je bio odličnog zdravlja, da je pazio na prehranu i da je često išao na kontrole – tvrdi Thomas.

Moguće je, dodaje on, da je ubijen “oružjem o kojem je još 1975. svjedočenim u Kongresu – jedva vidljivom projektilu koji može dovesti do zaustavljanja rada srca”.

Je li moguće da su dvojica liječnika stradala slučajno? To je malo vjerojatno.

Vjerojatnije je da su oni otkrili kako spriječiti širenje raka i da ga natjeraju na povlačenje bez ikakve radijacije, kemoterapije ili operacije, kao i da su otkrili kako običnom supstancom iz tijela liječe autizam.

Međutim, velike korporacije vide takvu tvar kao glavnu opasnost za njihov financijski prosperitet. To bi bila prava prijetnja za farmaceutsku industriju, posebno za one tvrtke koje se bave lijekovima za liječenje raka i proizvodnjom cjepiva – tvrdi Thomas.

On dodaje da su obojica liječnika govorila o GcMAF-u i najavljivala da će uskoro objaviti važne vijesti o svojim terapijama.

Još nekoliko doktora je nestalo ili je pronađeno mrtvo u sličnom razdoblju. Iako skeptici tvrde da u smrti liječnika nema ničega zajedničkog, da je riječ o slučajnosti i da njihove smrti nisu imale nikakve veze s njihovim radom, teško je u to povjerovati.

Netočne vijesti

Ipak, ima i onih koji sumnjaju u izvještaje o smrti liječnika.

Smrt liječnika koji su se bavili holističkom medicinom pokrenula je priče o zavjeri. Sve češće se na internetu nalaze tekstovi o tome da su svi oni eliminirani jer su otkrili lijekove za bolesti poput autizma i raka i predstavljali su prijetnju farmaceutskim kompanijama.

Problem u toj priči je što svi oni ističu samo broj smrti ili nestanaka, ali bilo koje ozbiljnije istraživanje pokazuje da su smrti nepovezane, kao i da se mnogi od tih doktora nisu bavili alternativnom medicinom – tvrdi američka publicistica Sally A. Painter

Supstanca nije čudotvoran LIJEK

Publicista John P. Thomas navodi da su oba liječnika otkrila da GcMAF može mnogo pomoći.

To nije čudotvorni lijek, već običan dio imunološkog sustava. GcMAF aktivira makrofage koji imaju sposobnost uništiti stanice raka i virusa.

Također, GcMAF može izliječiti i autizam. U stvari, on je glavna spona između dvije bolesti. Sposobnost ove tvari da liječi najteže bolesti sprečava enzimski protein nagelaza, kou proizvode karcinom i virusi, a koji nam se ubrizgava u tijelo obaveznima cjepivima, i to su Bradstreet i Gonzales otkrili i htjeli objaviti svijetu – tvrdi John P. Thomas.

Čuvene babaroge: Rockefeller stoji iza svega

Naravno, pojedini publicisti farmaceute povezuju skoro svih teorijae zavjera sa – Rockefellerom.

John Rockefeller je stekao gotovo milijardu dolara, a raznim humanitarnim organizacijama je poklonio oko 550 milijuna. Međutim, filantropske organizacije u koje je uložio postale su izvor za nove teorije zavjera.

Institut za medicinska istraživanja je, na primjer, optužen da provodi kampanju za eliminaciju takozvanih holističkih lijekova za najteže bolest, i to samo da bi se povećao profit kompanije “Rockefeller-Farben”.

Prema tim tvrdnjama, Rockefeller je preko instituta slao lažna istraživanja liječnicima i tako ih uvjeravao da prihvate isključivo njihove lijekove – piše Larry Swichart u knjizi “Teorije zavjera u američkoj povijesti”.

DA LI SU OVI MEDICINSKI RADNICI ZNALI KAKO IZLIJEČITI RAK I AUTIZAM?
Popis stradalih liječnika

19. jun 2015. 
James Bradstreet (61)
Službeno objašnjenje smrti: samoubojstvo 
Jedan od najpoznatijih liječnika alternativne medicine. Bavio se proučavanjem autizma.

21 lipnja 2015. 
Baron Holt (33)
Službeno objašnjenje: nema 
Kiropraktičar koji je radio s američkim olimpijskim timom.

21 lipnja 2015. 
Bruce Hedendal (67)
Službeno objašnjenje: nema. 
Kiropraktičar i nutricionista pronađen mrtav u svom automobilu.

29 lipnja 2015. 
Tereza Sivers (46)
Službeno objašnjenje: brutalno ubojstvo 
Bavila se hormonskom terapijom, ubijena je u svom domu. Dvojica ubojica su uhićeni.

29 lipnja 2015. 
Jeffrey Whitesand (63)
Službeno objašnjenje: samoubojstvo 
Iako je na svim spiskovima, bio je pulmolog koji se nije bavio alternativnom medicinom.

10 srpnja 2015. 
Lisa Riley (34)
Službeno objašnjenje: ubojstvo 
Liječnica hitne pomoći – ubio je njen suprug i bokser Jatomas Riley.

19 srpnja 2015. 
Ronald Schwarz (65)
Službeno objašnjenje: ubojstvo 
Umirovljeni ginekolog ubijen je u svom domu, a osumnjičenih za to ubojstvo nema.

21 srpnja 2015. 
Nicholas Gonzales (67)
Službeno objašnjenje: srčani udar 
Čuveni liječnik koji je koristio alternativne metode za liječenje raka imao je infarkt.

23. ožujka 2016. 
Vejdong Han (57)
Službeno objašnjenje: ubojstvo 
Liječnik koji se zalagao za liječenje Kanabisovo uljem ubijen je s još dva člana svoje obitelji.

10 svibnja 2016. 
Rachel Rasmussen (76)
Službeno objašnjenje: ubojstvo 
Čuvena holistička nutricionistkinja pronađena je izbodena u kući svoje kćeri.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(Kurir,vestinet)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,