Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE, ZDRAVLJE I MEDICINA » ┼áOKANTNO SAZNANJE: 11 lije─Źnika likvidirano jer su pri─Źali o novim alternativnim tretmanima za rak, autizmu, i opasnim tvarima u cjepivima!

┼áOKANTNO SAZNANJE: 11 lije─Źnika likvidirano jer su pri─Źali o novim alternativnim tretmanima za rak, autizmu, i opasnim tvarima u cjepivima!

lijecnik-holisticki-ubijenIzme─Ĺu osam i 11 lije─Źnika likvidirano je zbog toga ┼íto su pri─Źali o novim alternativnim tretmanima za rak i autizam, kao i o opasnim tvarima u cjepivima, tvrde publicisti

Veliki broj holisti─Źkih lije─Źnika, izme─Ĺu osam i 11 (ovisi od izvje┼ítaja), stradalo je pod misterioznim okolnostima u posljednjih godinu dana, tvrde pojedini teoreti─Źari zavjera. Kako ka┼żu, oni su likvidirani ili zato ┼íto su otkrili lijekove za neke od najte┼żih bolesti, poput raka i autizma, ili zato ┼íto su u svojim istra┼żivanjima otkrili da se nagelaza, enzimski protein koji proizvode stanice raka, stavlja u obvezne cjepiva i tako smanjuje imunitet ljudima.┬á

Vrlo je ─Źudno da veliki broj holisti─Źkih lije─Źnika nestane ili umre u vrlo kratkom vremenskom razdoblju.┬á─îitaju─çi izvje┼ítaje o tome, otkrio sam vrlo zanimljive informacije.┬áSvi alternativni lije─Źnici koji su ubijeni prou─Źavali su nagalazu i njegov utjecaj na GcMAF u ljudskom tijelu – tvrdi ameri─Źki publicist David Benjamin.

─îudno i sumnjivo

On dodaje da je GcMAF jedan od osnovnih proteina koje ljudsko tijelo proizvodi.

Ovaj protein uklanja mnoge bolesti iz naših tijela. S druge strane, nagalaza je enzimski protein koji proizvode stanice raka i koji nam ubrizgavaju u tijelo cjepivima i upravo on blokira rad GcMAF.

To, naravno, dovodi do pada imuniteta i pojave raznih opasnih bolesti u na┼íem sustavu.┬áI upravo ovi podaci su ne┼íto ┼íto odre─Ĺene interesne skupine ne ┼żele znamo – ka┼że Benjamin.

Ovu teoriju su drugi publicisti dodatno produbili. 

Dvojica svjetski poznatih lije─Źnika, specijalista za autizam dr. Jeffrey Bradstreet i specijalista za rak dr Nikolas Gonzales, vrlo vjerojatno su izgubili ┼żivote jer su otkrili vezu izme─Ĺu autizma i karcinoma i vrlo uspje┼íno su lije─Źili svoje pacijente.

Bili su pioniri u svojim poljima rada i bili su spremni iza─çi iz standardnog medicinskog sustava lije─Źenja kako bi pomogli bolesnima – tvrdi publicist John P. Tomas.

Zasmetali mo─çnicima

To je zasmetalo pojedinim mo─çnicima iz farmaceutskih korporacija, dodaje on.

Dr. Jeff Bradstreet, se navodno ubio 19. lipnja 2015. godine, i to tako što je pucao sebi u grudi.

Samo tri dana ranije agenti ameri─Źke Agencije za hranu i lijekove (FDA) i specijalci Georgije su upali u njegovu ku─çu s nalogom da prikupe sve podatke o kori┼ítenju GcMAF u lije─Źenju autisti─Źnih pacijenata na njegovoj klinici.

Tako─Ĺer, trebalo je da zaplijene sav GcMAF iako to nije lijek, ve─ç prirodna supstanca koju proizvodi ljudsko tijelo. Gonzales je preminuo 21. srpnja 2015.

Slu┼żbeno je re─Źeno da je preminuo od infarkta, ali sve njegove kolege ka┼żu da je bio odli─Źnog zdravlja, da je pazio na prehranu i da je ─Źesto i┼íao na kontrole – tvrdi Thomas.

Mogu─çe je, dodaje on, da je ubijen “oru┼żjem o kojem je jo┼í 1975. svjedo─Źenim u Kongresu – jedva vidljivom projektilu koji mo┼że dovesti do zaustavljanja rada srca”.

Je li mogu─çe da su dvojica lije─Źnika stradala slu─Źajno?┬áTo je malo vjerojatno.

Vjerojatnije je da su oni otkrili kako sprije─Źiti ┼íirenje raka i da ga natjeraju na povla─Źenje bez ikakve radijacije, kemoterapije ili operacije, kao i da su otkrili kako obi─Źnom supstancom iz tijela lije─Źe autizam.

Me─Ĺutim, velike korporacije vide takvu tvar kao glavnu opasnost za njihov financijski prosperitet.┬áTo bi bila prava prijetnja za farmaceutsku industriju, posebno za one tvrtke koje se bave lijekovima za lije─Źenje raka i proizvodnjom cjepiva – tvrdi Thomas.

On dodaje da su obojica lije─Źnika govorila o GcMAF-u i najavljivala da ─çe uskoro objaviti va┼żne vijesti o svojim terapijama.

Jo┼í nekoliko doktora je nestalo ili je prona─Ĺeno mrtvo u sli─Źnom razdoblju.┬áIako skeptici tvrde da u smrti lije─Źnika nema ni─Źega zajedni─Źkog, da je rije─Ź o slu─Źajnosti i da njihove smrti nisu imale nikakve veze s njihovim radom, te┼íko je u to povjerovati.

Neto─Źne vijesti

Ipak, ima i onih koji sumnjaju u izvje┼ítaje o smrti lije─Źnika.

Smrt lije─Źnika koji su se bavili holisti─Źkom medicinom pokrenula je pri─Źe o zavjeri.┬áSve ─Źe┼í─çe se na internetu nalaze tekstovi o tome da su svi oni eliminirani jer su otkrili lijekove za bolesti poput autizma i raka i predstavljali su prijetnju farmaceutskim kompanijama.

Problem u toj pri─Źi je ┼íto svi oni isti─Źu samo broj smrti ili nestanaka, ali bilo koje ozbiljnije istra┼żivanje pokazuje da su smrti nepovezane, kao i da se mnogi od tih doktora nisu bavili alternativnom medicinom – tvrdi ameri─Źka publicistica Sally A. Painter

Supstanca nije ─Źudotvoran LIJEK

Publicista John P. Thomas navodi da su oba lije─Źnika otkrila da GcMAF mo┼że mnogo pomo─çi.

To nije ─Źudotvorni lijek, ve─ç obi─Źan dio imunolo┼íkog sustava.┬áGcMAF aktivira makrofage koji imaju sposobnost uni┼ítiti stanice raka i virusa.

Tako─Ĺer, GcMAF mo┼że izlije─Źiti i autizam.┬áU stvari, on je glavna spona izme─Ĺu dvije bolesti.┬áSposobnost ove tvari da lije─Źi najte┼że bolesti spre─Źava enzimski protein nagelaza, kou proizvode karcinom i virusi, a koji nam se ubrizgava u tijelo obaveznima cjepivima, i to su Bradstreet i Gonzales otkrili i htjeli objaviti svijetu – tvrdi John P. Thomas.

─îuvene babaroge: Rockefeller stoji iza svega

Naravno, pojedini publicisti farmaceute povezuju skoro svih teorijae zavjera sa – Rockefellerom.

John Rockefeller je stekao gotovo milijardu dolara, a raznim humanitarnim organizacijama je poklonio oko 550 milijuna.┬áMe─Ĺutim, filantropske organizacije u koje je ulo┼żio postale su izvor za nove teorije zavjera.

Institut za medicinska istra┼żivanja je, na primjer, optu┼żen da provodi kampanju za eliminaciju takozvanih holisti─Źkih lijekova za najte┼że bolest, i to samo da bi se pove─çao profit kompanije “Rockefeller-Farben”.

Prema tim tvrdnjama, Rockefeller je preko instituta slao la┼żna istra┼żivanja lije─Źnicima i tako ih uvjeravao da prihvate isklju─Źivo njihove lijekove – pi┼íe Larry Swichart u knjizi “Teorije zavjera u ameri─Źkoj povijesti”.

DA LI SU OVI MEDICINSKI RADNICI ZNALI KAKO IZLIJE─îITI RAK I AUTIZAM?
Popis stradalih lije─Źnika

19. jun 2015. 
James Bradstreet (61)
Slu┼żbeno obja┼ínjenje smrti: samoubojstvo┬á
Jedan od najpoznatijih lije─Źnika alternativne medicine.┬áBavio se prou─Źavanjem autizma.

21 lipnja 2015. 
Baron Holt (33)
Slu┼żbeno obja┼ínjenje: nema┬á
Kiroprakti─Źar koji je radio s ameri─Źkim olimpijskim timom.

21 lipnja 2015. 
Bruce Hedendal (67)
Slu┼żbeno obja┼ínjenje: nema.┬á
Kiroprakti─Źar i nutricionista prona─Ĺen mrtav u svom automobilu.

29 lipnja 2015. 
Tereza Sivers (46)
Slu┼żbeno obja┼ínjenje: brutalno ubojstvo┬á
Bavila se hormonskom terapijom, ubijena je u svom domu. Dvojica ubojica su uhićeni.

29 lipnja 2015. 
Jeffrey Whitesand (63)
Slu┼żbeno obja┼ínjenje: samoubojstvo┬á
Iako je na svim spiskovima, bio je pulmolog koji se nije bavio alternativnom medicinom.

10 srpnja 2015. 
Lisa Riley (34)
Slu┼żbeno obja┼ínjenje: ubojstvo┬á
Lije─Źnica hitne pomo─çi – ubio je njen suprug i bokser Jatomas Riley.

19 srpnja 2015. 
Ronald Schwarz (65)
Slu┼żbeno obja┼ínjenje: ubojstvo┬á
Umirovljeni ginekolog ubijen je u svom domu, a osumnji─Źenih za to ubojstvo nema.

21 srpnja 2015. 
Nicholas Gonzales (67)
Slu┼żbeno obja┼ínjenje: sr─Źani udar┬á
─îuveni lije─Źnik koji je koristio alternativne metode za lije─Źenje raka imao je infarkt.

23. o┼żujka 2016.┬á
Vejdong Han (57)
Slu┼żbeno obja┼ínjenje: ubojstvo┬á
Lije─Źnik koji se zalagao za lije─Źenje Kanabisovo uljem ubijen je s jo┼í dva ─Źlana svoje obitelji.

10 svibnja 2016. 
Rachel Rasmussen (76)
Slu┼żbeno obja┼ínjenje: ubojstvo┬á
─îuvena holisti─Źka nutricionistkinja prona─Ĺena je izbodena u ku─çi svoje k─çeri.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(Kurir,vestinet)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,