Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » LONDON IZABRAO PRVOG GRADONA─îELNIKA MUSLIMANA U POVIJESTI

LONDON IZABRAO PRVOG GRADONA─îELNIKA MUSLIMANA U POVIJESTI

gradonacelnik-muslimanSadiq Khan postaje prvi muslimanski gradona─Źelnik jednog od glavnih gradova Zapada

“London─Źanin sam, Britanac. Imam pakistansko podrijetlo, otac sam, suprug, navija─Ź Liverpoola”, rekao je novi gradona─Źelnik glavnog grada Velike Britanije Sadiq Khan (45)

Sadiq Khan je postao londonski prvi musliman gradona─Źelnik u petak ujutro nakon pobijede konzervativnog protivnika Zac Goldsmitha.

Politi─Źari-islamisti, uostalom, kao i oni koji ispovijedaju bilo koju drugu vjeru, produkt su dru┼ítva i rezultat procesa koji se u njemu odvijaju. Kamo smjera London dobro se vidi iz naslova britanskih novina posljednjih godina: “London se islamizira”, “Kr┼í─çanstvo se nalazi u procesu nastajanja kao religija manjine”.

Obratite pozornost, nije “pretvaranje u …”, nego “nastajanje”.

Kako smatraju britanski stru─Źnjaci koji analiziraju rezultate sociolo┼íkih anketa, ali pri tom nastoje konkretne cifre ostaviti u drugom planu – “pretvaranje” se ve─ç dogodilo.

Khan, 45-godi┼ínjak iz Londona ro─Ĺeni sin pakistanskih roditelja, prvi je musliman gradona─Źelnik velikog zapadnog glavnog grada.

Zamjenio je biv┼íeg gradona─Źelnika Boris Johnsona, koji je bio gradona─Źelnik tijekom 8 godina, a Khanova pobjeda je ve─ç zapalila dru┼ítvenih medije.

Iako su liberali ozna─Źili sve kritike kao “Islamofobne”, Khan je u vi┼íe navrata optu┼żen da ima veze s radikalnim ekstremistima.

Kao ┼íto je izvijestio The Telegraph, Khan je bio prisiljen ispri─Źati se nedavno nakon kori┼ítenja pogrdnih rije─Źi protiv umjerenih muslimana.

Nedavno je Povjerenstvo za religiju i vjeru ┼íokiralo javnost ÔÇô Velika Britanija VI┼áE NIJE KR┼á─ćANSKA ZEMLJA!
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,