Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » LONDON IZABRAO PRVOG GRADONAČELNIKA MUSLIMANA U POVIJESTI

LONDON IZABRAO PRVOG GRADONAČELNIKA MUSLIMANA U POVIJESTI

gradonacelnik-muslimanSadiq Khan postaje prvi muslimanski gradonačelnik jednog od glavnih gradova Zapada

“Londončanin sam, Britanac. Imam pakistansko podrijetlo, otac sam, suprug, navijač Liverpoola”, rekao je novi gradonačelnik glavnog grada Velike Britanije Sadiq Khan (45)

Sadiq Khan je postao londonski prvi musliman gradonačelnik u petak ujutro nakon pobijede konzervativnog protivnika Zac Goldsmitha.

Političari-islamisti, uostalom, kao i oni koji ispovijedaju bilo koju drugu vjeru, produkt su društva i rezultat procesa koji se u njemu odvijaju. Kamo smjera London dobro se vidi iz naslova britanskih novina posljednjih godina: “London se islamizira”, “Kršćanstvo se nalazi u procesu nastajanja kao religija manjine”.

Obratite pozornost, nije “pretvaranje u …”, nego “nastajanje”.

Kako smatraju britanski stručnjaci koji analiziraju rezultate socioloških anketa, ali pri tom nastoje konkretne cifre ostaviti u drugom planu – “pretvaranje” se već dogodilo.

Khan, 45-godišnjak iz Londona rođeni sin pakistanskih roditelja, prvi je musliman gradonačelnik velikog zapadnog glavnog grada.

Zamjenio je bivšeg gradonačelnika Boris Johnsona, koji je bio gradonačelnik tijekom 8 godina, a Khanova pobjeda je već zapalila društvenih medije.

Iako su liberali označili sve kritike kao “Islamofobne”, Khan je u više navrata optužen da ima veze s radikalnim ekstremistima.

Kao što je izvijestio The Telegraph, Khan je bio prisiljen ispričati se nedavno nakon korištenja pogrdnih riječi protiv umjerenih muslimana.

Nedavno je Povjerenstvo za religiju i vjeru šokiralo javnost – Velika Britanija VIŠE NIJE KRŠĆANSKA ZEMLJA!
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,