Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » PUTIN: Iluminati planiraju iskoristiti Islam da bi zapo─Źeli 3. SVJETSKI RAT

PUTIN: Iluminati planiraju iskoristiti Islam da bi zapo─Źeli 3. SVJETSKI RAT

putin-islam┼Żelite li ostati daleko od ISTINE ili spoznati da Iluminati koriste islam kako bi postigli svoj krajnji cilj – uni┼ítiti Zapad kakvog poznajemo, i uvesti u Novi svjetski poredak

Hrabri predsjednik Rusije Vladimir Putin je odlu─Źan da uni┼íti Iluminate, koja se opisuje kao nedosti┼żna organizacije, a svoj potez i uspjeh u uni┼ítavanju istih je nazvao njegovom ‘najva┼żnijom ostav┼ítinom’ koju bi on eventualno mogao ostaviti iza sebe.

Prema izvorima iz Kremlja on razumije ulogu islama u iluminatskom planu za po─Źetak 3. svjetskog rata.

U Rusiji postoji stara izreka koja otprilike zna─Źi da, “Ako ne razumijemo pro┼ílost, ne─çemo biti u stanju razumjeti sada┼ínjost, ili oblikovati budu─çnost.”

“Putin ┼żivi prema tome. Prema izvorima on je prou─Źavao povijest iluminata tako da on mo┼że razumjeti njihove planove i uni┼ítiti invazivnu organizaciju prije nego ┼íto pusti svoje korijene i grane predaleko i na┼íiroko po svijetu i postane prekasno, pi┼íe Yournewswire.

Albert Pikeovo predvi─Ĺanje za slijed od tri svjetska rata je od posebnog interesa. Albert Pike je bio glavni iluminatski Veliki Me┼ítar, zloglasni Luciferian i general Konfederacije u ameri─Źkom gra─Ĺanskom ratu.

U 1880. je otvoreno izjavio da ─çe Islam biti sredi┼ínja komponenta za po─Źetaj 3. svjetskog rata, te da ─çe Iluminati dovesti islam u izravnu konfrontaciju sa Zapadom.

Već smo vidjeli što je Novi svjetski poredak napravio s islamom. Oni su ga koristili da izazovu krizu, sukob civilizacija. Da ne bude zabune, Iluminati koriste islam kako bi postigli svoje ciljeve.

Dokumentirano je da je Albert Pike napisao pismo prijatelju 1871. godine koje ocrtava kona─Źni i najve─çi od tri svjetska rata – Tre─çi svjetski rat.

Prema bliskim prijateljima Putina, on vjeruje da je ovo pismo puno vi┼íe od obi─Źne prepiske izme─Ĺu prijatelja. On vjeruje da slu┼żi kao nacrt koji navodi to─Źno ┼íto ─çe se dogoditi u posljednjem ratu, i taj plan Iluminati slijede do dana┼ínjih dana.

U tom zloglasnom pismu / planu, Albert Pike je zabilje┼żio kako ka┼że njegov vojni plan mo┼że potrajati 100 godina, ili malo vi┼íe vremena do dana kada ─çe osobe koje upravljaju zavjerama na vrhu okruniti svojeg vode─çeg Kralja despota cijelog svijeta, a nametnuti Luciferiansku totalitarnu diktaturu ostatku ljudske rase.


Pike se ─Źini da ukazuje na zavjeru vezanu za po─Źetak rata, tako se Antikrist mo┼że uspeti na polo┼żaj svjetskog vladara.

Pismo Albert Pikea tako─Ĺer detaljizira specifi─Źnosti prva dva svjetska rata – sa zapanjuju─çom to─Źno┼í─çu:

“Prvi svjetski rat mora biti zapo─Źet da bi omogu─çio Illuminatima da zbace mo─ç careva u Rusiji i izgrade tu zemlje u tvr─Ĺavu ateisti─Źkog komunizma.”

“Drugi svjetski rat ─çe se voditi iz dva razloga. Da bi se uspostavila dr┼żavu Izrael, i ┼íirila komunisti─Źku kontrola nad Europom.”

“Tre─çi svjetski rat mora zapo─Źeti iskori┼ítavanjem razlike izme─Ĺu politi─Źkih cionista i vo─Ĺa islamskog svijeta.”

Prema Pikeu, islam ─çe biti klju─Źni faktor u propast Zapada. Islam ─çe tada biti sam desetkovan, dopu┼ítaju─çi novoj religiji luciferijanstva ┼íienje po zemlji.

Svi muslimani ─çe pasti na ovaj sustav. Ne postoji niti jedan musliman na ovoj zemlji koji se ne─çe predati religiji Novog Svjetskog Poretka, prema Pikeovim povijesnim proro─Źanstavima.

Islam je samo iluminatski alat za uni┼ítavanje Zapada. Oni su slijedili Pikeov plan kad su uni┼ítili Svjetski trgova─Źki centar 2001. godine i krivili muslimane. Kriza koja ─çe do─çi bila je dugo o─Źekivano proro─Źki ispunjenje. Kao ┼íto je Albert Pike predvidio, Islam je religija koja se koristi da izazove krizu.

I kao ┼íto svi znamo, od tog trenutka stvari se samo pogor┼íavaju. ┼áto je ─Źest faktor svaki put kad vidite neku krizu? Tko stoji iza toga?

Islam.

I Iluminati ┼żele da vi vjerete da je sam po sebi problem … u islamu. Oni ┼żele da vi ostanete daleko od istine i da, koriste─çi religiju kako bi postigli svoj ÔÇőÔÇőkrajnji cilj – uni┼ítite Zapad kakvog poznamo, i uvedu Novi svjetski poredak.

To sve je zacrtao. Vidjeli smo ┼íto oni rade s migrantskom krizom, i teroristi─Źkim napadima, i tako dalje.

Oni pomo─çu islama ┼żele promije┼íati kazan koji kuha. Samo kroz razumijevanje povijesti Iluminata mi mo┼żemo razumjeti sada┼ínje stanje u svijetu. Pobrinite se da Illuminati ne oblikuju va┼íu budu─çnost.
 

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , ,