Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » ODABRANA, A NE IZABRANA: Rothschildi održali dobrotvornu večeru sa 100.000 dolara po tanjuru za pogodite koga

ODABRANA, A NE IZABRANA: Rothschildi održali dobrotvornu večeru sa 100.000 dolara po tanjuru za pogodite koga

hillary-casaPružajući još više dokaza da je ona samo lutka vladajuće oligarhije, nedavno je Hillary Clinton je prisustvovala dobrotvornu večeru u kojoj je svatko morao dati 100.000 dolara, a domaćin je bio nitko drugi nego Lynn Forester de Rothschild, ugledna poslovna žena iz New Yorka, koja podupire gospođu Clinton

Bankarski dinastija Rothschild je obiteljska loza koja je optužena za povlačenjem političkih konaca različitih vlada kroz kontrolu njihovih različitih gospodarskih sustava u cijelom svijetu.

Povijesno gledano, postoji obilje dokaza koji dokazuju da obitelj koristi svoje ogromno bogatstvo da kontrolira politički aparat brojnih naroda kroz povijest, za rušenja režima i dovođenje cijele ekonomije na koljena.

Iako obitelj Rothschild sada drži vrlo nizak javni profil, oni još uvijek imaju značajne poslovne operacije u cijelom nizu sektora.

Iako možda nećete pronaći niti jednog određenog člana obitelji Rothschild na najnovijoj Forbesovoj listi najbogatijih ljudi na svijetu, obitelj se procjenjuje da kontrolira 1 trilijun dolara u imovini širom svijeta.

Obitalj ima ekstremno snažan glas u geopolitičkom i ekonomskom spektru kojeg mnogi vide kao skrivenu ruku koja manipulira događajima tiho iza zastora virtualne tajnovitosti i šutnje.

U ožujku je objavljen dokument od strane WikiLeaksa o e-pošti Hillary Clinton u kojoj se navodi da ona ima blizak odnos sa zloglasnom obitelji Rothschild. (izvor)

Jasno je da je Hillary Clinton je političar koji često pokušava javno se prikazati kao kandidat koji gleda za interese zajedničke radničke klase Amerike – pojam koji se naširoko pobija u ovom izbornom ciklusu zbog svojeg nepokolebljivog odbijanja da se objave transkripati njezinih 12 govora u raznim institucijama s Wall Streetu – za koje je dobila gotovo 3 milijuna $ dolara, što je veći iznos nego što većina Amerikanaca može zaraditi tijekom svog života.

Vladajuća klasa političara se pretvara da su jednostavni predstavnici naroda, kada jasno djeluju u interesu oligarha koji imaju milijarde dolara i koji financiraju njihov politički avanturizam, i to otkriva politički sustav kojem očito nedostaje legitimitet.

Otmica američke poluge vlasti od strane nekolicine elitnih obitelji i institucija koje koriste stare pokvarene političare poput Hillary Clintona je neponovljiv.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , , ,