Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RAZOTKRIVENA DEBELA VEZA SA ROTHSCHILDOM I ROCKEFELLEROM: Razlog zašto će baš ona pobijediti na predsjedničkim izborima

RAZOTKRIVENA DEBELA VEZA SA ROTHSCHILDOM I ROCKEFELLEROM: Razlog zašto će baš ona pobijediti na predsjedničkim izborima

hillary-rothschild-rockefellerHillary Clinton se smatra sigurnom okladom za poziciju predsjednice u Bijeloj kući, što se zapravo misli i nagađa za Donald Trumpa i socijalistički orijentiranog Bernie Sandersa

Ali to nije bilo tako sve dok nije isplivala WikiLeaks arhiva Clintonove e-pošte u kojoj se vidi i očita je ljubav establišmenta prema Hillary Clinton.

Sakrivene tisuće email-poruka bivše državne tajnice poslane preko njezinog osobnog servera su nagovještaj njenog bliskog odnosa sa zloglasnim Rothschild bankarskom obitelji i savjete za potencijalno partnerstvo sa Rockefellerom.

Lynn Forester de Rothschild je napisala e-mail 18. travnja, 2010, u kojem ona kaže Hillary da bi “voljela nadoknaditi” i “I dalje sam tvoj vjerni klanjajući prijatelj”. Clinton odgovara “neka se to dogodi”, i potpisuje njezin odgovor, “Mnogo ljubavi, H.”

Dana 23. rujna 2010. godine, Clinton je poslala nekoliko e-mailova Lynn Forester de Rothschild u kojima govori: “Pokušavala sam doći do tebe da kažeš Teddyju i Tony Blairu da idu u Izrael kao dio našeg punog pritiska na očuvanje pregovora na Bliskom istou … “

Rothschildova odgovara, zahvalivši Clintonici za “osobno obraćanje”, i dodaje: “Ti si najbolja, a mi i dalje smo tvoji najveći obožavatelji.”

9 siječnja 2012, e-mail raspravlja na konferenciji o okolišu koji se održao na “povijesni imanju, Waddesdon” Jacob Rothschilda.

Na Staru godinu 2012., Lynn Forester de Rothschild je poslala Hillary e-mail u kojem kaže da se “mole za” njezin brz oporavak”.

E-mail Clintonovoj, od 15. listopada 2009, od Melanne Verveer – bivšoj direktorici Ureda predsjednika Obame za globalna pitanja žena i dugogodišnji Clintonov obiteljski insider – kaže:

“Govorila sam na UNESCO-u ponedjeljak sa novom ravnateljicom o nedovršenoj agendi u Pekingu, ona je nazvala da bi rekla da nam želi dati nekoliko milijuna dolara iz subvencioniranog fonda kao godišnju nagradu za inovacije u osnaživanju žena u zakladi Rockefeller.”

Iako su ispitane e-pošte koja smo proučili zapravo dokaz Hillaryne komocije sa establišmentom, to nam govori da je ona već “izabrani” kandidat američkih izbora.

Da ponovim, ništa posebno nije pronađeno doduše u ovom površnom pretraživanju – ali su odnosi tih e-mailova, pokazali da je Hillary zabetonirala svoje korjene u establišmentu.

Dok Trump ljuti svoje Republikance i ljudi podržavaju popularnog Sandersa, možda ovi razotkriveni dokumenti podržavaju popularnu teoriju da će Hillary Clinton biti sljedeći predsjednik Amerike – bez obzira na sve.

Vidjet ćemo uskoro.
 
(NSP)

EKSKLUZIVNO: CNN namjerno emitirao snimke nadzornih kamera iz 2011. godine tvrdeći da je to napad u Bruxellesu
TRUMP: Amerika si više ne može priuštiti NATO! TED CRUZ: Trump je kriv za napad u Bruxellesu

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,

reklama