Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » 20 IZVORA boli u tijelu koji su izravno vezani za konkretno emocionalno stanje

20 IZVORA boli u tijelu koji su izravno vezani za konkretno emocionalno stanje

bolovi-tijeloBol je prvo energija, drugo percepcija, i treće fizički manifestacija. Nema drugog izvor boli osim energije

Fizička prezentacija je uvijek sekundarna. Svaki podrijetlo boli u našim tijelima može se pratiti unatrag sa određenim emocionalnim stanjem koje djeluje kao upozorenje da još uvijek ima posla koji treba obaviti u područjima vašeg života za koje se tek trebaju integrirati lekcije. 

Nakon što smo integrirali i ispravili ove lekcije, bol nestaje. 

Tijelo je izuzetno osjetljivo, kada je u pitanju bol. Iskustva u vašem životu izravno se manifestiraju u vašem tijelu, a kada se pojavi emocionalni stres, tijelo pokazuje upravo ono u čemu je problem. Jedina stvar koju trebate učiniti je dekodirati poruke koje vam tijelo šalje.

20 Izvora bolova u tijelu i emocionalno stanje koje oni odražavaju

1. Bolovi u mišićima. Predstavlja izazovnu mogućnost da se krećemo u našim životima. Koliko smo fleksibilni sa našim iskustvima na poslu, kod kuće ili sa nama samima. Idite sa tokom.

2. Bol u glavi. Glavobolje povezane sa ne donošenjem odluka. (Migrene su tata glavobolje koje nastaju znajući sa moramo donijeti odluku, ali ju ne donosimo.) Svakako uzmite vremena za opuštanje svaki dan. Učinite nešto što olakšava napetost.

3. Bolovi u vratu. Bol u vratu je znak da imate problema da oprostite drugima, ili čak i sebi. Ako osjećte bol u vratu, uzmite u obzir sve ono što volite o sebi i drugima. Svjesno radite na oprostu.

4. Bol u desnima. Kao i u vratu, bol u desnima pripisuje se ne donošenju odluka vaznih za sebe, i ne pridržavanja tih istih. Budite jasni i idite za tim!

5. Bol u ramenima. Bolovi u ramenima mogu značiti da nosite pravi emocionalni teret. Usredotočite se na rješavanju nekih proaktivna problema i distribuciju tog tereta prema drugim ljudima u svom životu.

6. Bol u trbuhu. Nosi rezultat probavljanja života, ili ne. Bol u trbuhu znači da se ne osjećate ispunjeno, ostavljajući rupu i uzrokujući bol.

7. Bol u gornjem dijelu leđa. Ako osjećate bol u gornjem dijelu leđa, vjerojatno ste suočavanje s nedostatkom emocionalne podrške. Možda se osjećate nevoljeno ili možda čak ste sebični u ljubavi i zadržavate je za sebe. Ako ste sami, možda je vrijeme da krenete upoznavati novog partnera.

8. Bol u donjem dijelu leđa. Bolovi u donjem dijelu leđima može značiti da previše brinete o novcu ili vam nedostaje emocionalne podrške. Može biti dobro vrijeme da krenete tražiti povišicu na poslu ili uzmete u obzir financijski plan koji će vam pomoći iskoristiti novac malo bolje.

9. Bol u sacrumu i trtičnoj kosti. Možda sjedite na problemu koji se treba riješiti. Dođite do dna i vidjet ćete rješenje.

10. Bol u laktovima. Bol u laktovima ima puno veze sa opiranjem prema promjenama u vašem životu. Ako osjećate da su vam ruke krute, to može značiti da ste previše kruti u svom životu. Možda je došlo vrijeme da razmislite o kompromisima i da protresete stvari malo. U najmanju ruku, idite sa tokom.

11. Bol u rukama u cjelini. Nosite nešto ili nekoga kao emocionalni teret. Može biti vrijeme da se zapitate zašto ga nosite?

12. Bol u tvojim rukama. S vašim rukama, vi dopirete do drugih i spajate se. Ako imate osjećaj boli u rukama, to može znači da ne pružate ruke dovoljno daleko. Pokušajte stvarati nove prijatelje. Ručak u društvu. Uspostavljajte veze. One također mogu predstavljati držanje ili otpuštanje.

13. Bol u kukovima. Ako se bojite kretanja u životu, to se može manifestirati kao bol u kukovima. Bolni kukovi mogu biti znak da ste previše ukočeni za promjene i poteze. To također može pokazivati oprez prema donošenju odluka. Ako razmišljate o nekim velikim odlukama, vrijeme za donijeti tu odluku. Općenito bol u kukovima se odnosi na podršku. To se općenito odnosi na neravnotežu u tome kako se odnosite prema životu. Osjećaj nedostatka ljubavi i podrške.

14. Bol u zglobovima općenito. Poput mišića, bolovi u zglobovima predstavljaju fleksibilnost ili nedostatak situacije i vašu vezanost za njih. Budite otvoreni za nove misli, lekcije i iskustva.

15. Bol u koljenima. Vidite život bez podrške. Unutar koljena: zajednica, posao, prijatelji. Izvan koljena: osobni problemi. Ponizite se. Provedite neko vrijeme volontirajući. Provjerite jeste li zapamtili da ste smrtni. Vi ste samo čovjek i iako imate ego, ne dopustite da on vlada nad vašim životom.

16. Bolovi u zubima. Ne sviđa vam se vaša životna situaciju i ponavljate tu odbojnost u svojim mislima i osjećajima svakodnevno. Ponovite sebi da iskustva teku vrlo jednostavno kao kao što i doživljavate pozitivna ili negativna iskustva s lakoćom.

17. Bol u gležnjevima. Bol u zglobovima može biti znak da sebe lišavate užitka. To može značiti da je vrijeme da se upustite u nešto malo više. Začinite svoj ​​romantični život malo.

18. Bol koja uzrokuje umor. Dosada, otpornost i nijekanje je pokazatelj da je potrebno da se krene naprijed. Zapitajte se: “Što je sljedeće?” Otvorite sebe prema tom malom glasu koji govori vrlo tiho i ohrabruje vas prema novom iskustvu.

19. Bol u stopalima. Kada ste depresivni, možda ćete osjetiti bol u stopalima. Previše negativnost se može manifestirati na vaša stopala. Potražite male radosti u životu. Pronađite novog ljubimca ili novi hobi. Potražite radosti.

20. Bol koja se neobjašnjivo javlja u različitim dijelovi tijela. Stanična struktura se trenutno rekodira u ljudskom tijelu te je u procesu čišćenje te otpuštanja prevladavajućih rezidentnih frekvencija koje se eliminiraju. 

Za pročišćavanje ove energije, imunološki sustav, a zapravo svi sustavi u tijelu moraju biti značajno oslabljeni. Dakle, dok se tijelo može pojaviti u stanju bolesti, ono se manje-više čisti. Znajte da će to proći.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , ,