Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Mu┼íkarac uhi─çen nakon ┼íto je poku┼íao platiti porez sa nov─Źanicama od 1 DOLARA

Mu┼íkarac uhi─çen nakon ┼íto je poku┼íao platiti porez sa nov─Źanicama od 1 DOLARA

dolar-placanje-porezU Teksasu je pro┼íli tjedan ─Źovjek uhi─çen dok je poku┼íavao platiti porez na imovinu sa nov─Źanicama od 1 dolar

Prema policijskom izvje┼í─çu, 27-godi┼ínji Timothy Andrew Norris je poku┼íao platiti 600 dolara poreza na imovinu sa zgu┼żvanim nov─Źanicama od jednog dolara.

Porezni slu┼żbenici su odbili pla─çanje jer bi njihov posao bio puno te┼żi. Norris je tada bio zamoljen da napusti poreznu upravu od strane policijskog slu┼żbenika koji je bio u uredu.

Kada je Norris odbio oti─çi dok ne prihvate njegovu isplatu, policijski slu┼żbenik ga je odmah uhvatio i priveo u lisicama. Kada je poku┼íao odmaknuti od policajca, bio je ba─Źen na zemlju i stavljen u pritvor zbog kriminalnog ometanja i opiranja uhi─çenju.

U izvje┼í─çu se uhi─çenje navodi, “Timothy Andrew Norris, je bio zamoljen napustiti porezni ured. Poslicijski na─Źelnik Smyth je optu┼żio Norrisa za naru┼íavanja rada i u─Źinkovitost poreznog ureda poku┼íavaju─çi platiti 600 dolara vrijedan porez na imovinu sa nov─Źanicama od 1 dolara.

Nov─Źanice su bile tako preklopljene ─Źvrsto da je osoblju poreznog ureda trebalo oko oko ┼íest minuta razmota svaku nov─Źanicu.”

Norris je pu┼íten uz jam─Źevinu od 500 dolara.

Sli─Źne tihe proteste na ovaj na─Źin su organizirali aktivisti u pro┼ílosti, ali rijetko je ikada tko bio uhi─çen.

Pro┼íle godine smo izvijestili smo o slu─Źaju blogera pod nazivom “Bacon Moose”, koji je platio kazne od 137 dolara sve sa nov─Źanicama od 1 dolar.

Svaka nov─Źanica od jednog dolara je bila pomno presavijena u origami svinju i napunjena u dve Dunkin Donut kutije.

Taj prosvjed je bio hrabriji od ovoga, a Bacon Moose nikad prijavio bilo kakvu kaznu, nakon ┼íto je sa “origami nov─Źanicama” do┼íao platiti kaznu.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,