Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » I TO JE MOGU─ćE: NASA je poslala ─Źovjeka u orbitu i vratila drugog ─Źovjeka natrag

I TO JE MOGU─ćE: NASA je poslala ─Źovjeka u orbitu i vratila drugog ─Źovjeka natrag

nasa-astronautiNASA je poslala astronauta u orbitu i vratila drugog ─Źovjeka natrag.┬áMo┼żete li ovo objasniti?

Pa, izgleda kao da je znanost to u─Źinila opet.

NASA-ini du┼żnosnici najavili su da se posada svemirske letjelice koju su nedavno poslali u orbitu sigurno vratila na Zemlju, ali pri povratku se s njom vratio druga─Źiji ─Źovjek od onog kojeg su izvorno poslali na svemirski brod.

Wow. Znanost!

“Prije jedanaest dana, poslali smo astronauta Michael McCullougha u svemir”, rekao je NASA-in glasnogovornik George Diller na konferenciji za novinare.

“U utorak, McCulloughova letjelica, Phoenix 2, se vratila na Zemlju, sru┼íiv┼íi se u Atlantski ocean nedaleko od obale Floride. Kad se kapsula otvorila, unutar nje je otkriven ─Źovjek koji nije bio Michael McCullough.”

Koji napredak! Ma, super.

Da, hm, i u slu─Źaju da ste skepti─Źni, NASA-ini du┼żnosnici su priop─çili da su tako─Ĺer proveli opse┼żna testiranja DNK na ─Źovjeku koji se vratio u letjelici Phoenix 2, potvr─Ĺuju─çi sa 99 posto to─Źnosti da on nije ─Źovjek kojeg je izvorno poslala u orbitu.

U vrijeme kada se NASA-in prora─Źun stalno smanjuje, ovako ne┼íto nudi nadu da ─çe ameri─Źki izabrani du┼żnosnici shvatiti koliko je va┼żan i nu┼żan u biti svemirski program.

“Zadr┼żali smo u kontakt s McCulloughinom cijelo vrijeme dok je bio u orbiti, ali ─Źovjek koji se vratio na Zemlju nije on”, rekao je Diller. “Trenutno, gde se nalazi Michael McCullough je nepoznato.”

Nevjerojatno. Postoji li ne┼íto ┼íto znanost ne mo┼że u─Źiniti? Mi ─çemo vas obavijestiti ako ne┼íto iskrsne – ali nemojte ─Źekati!
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,