Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » 11 Citata koje trebate zapamtiti kada se osjećate ANKSIOZNO

11 Citata koje trebate zapamtiti kada se osjećate ANKSIOZNO

anksioznost-izrekeAnksioznost pogađa milijune ljudi diljem svijeta, te je najčešći oblik mentalnog poremećaja u SAD-u, koji utječu na 40 milijuna ljudi, ili 18% populacije

Osjećaj anksioznosti označava određene događaje u vašem životu, kao što je prelazak u novi grad, što potpuno je normalno i ne bi trebalo biti razlog za zabrinutost.

Međutim, tjeskoba počinje ometati svakodnevni život, morate to priznati i pokušati shvatiti otkuda osjećaji dolaze, i što ti pokušavaju reći.

Nadamo se da će se sljedeći citati staviti stvari u perspektivu i pomoći vam olakšati tjeskobu, ako ništa onda barem u ovom trenutku.

OVDJE SU 11 CITATA KOJE TREBATE ZAPAMTITI KADA SE OSJEĆATE ANKSIOZNO:

1. “Vjerujte sebi. Ti si preživio puno, i ti ćeš preživjeti što god dolazi.” – Robert Tew

2. “Briga je kao da sjedite na stolici za ljuljanje. Ona vam daje nešto da radite, ali vas ne odvodi nigdje.” – engleska poslovica

3. “Nastavite šetnju kroz oluju… Vaša Duga vas čeka na drugoj strani.” – Heather Stillufsen

4. “Unutarnji mir počinje u trenutku kad ste izabrali da ne dopuštate drugoj osobi ili događaju da kontrolira vaše emocije.”

5. “Prepustite se onome što je. Pustite ono što je bilo. Imajte vjeru u ono što će biti.” – Sonia Ricotte

6. “Možda nije uvijek smisao u tome da pokušavate popraviti nešto slomljeno. Možda je smisao u tome da počnete nešto novo i kreirate nešto bolje.”

7. “Ponekad je razlog zašto se dobre stvari ne događaju vama, jer ste dobra stvar koja treba da se desi na drugim ljudima.”

8. “Negativni um nikada neće dati pozitivan život.”

9. “Vi nikada nećete biti slobodni sve dok se ne oslobodite iz zatvora vlastitih lažnih misli.”

10. “Ponekad vam je potrebno da iskoračite van, udahnete svježeg zraka, te se podsjetite tko ste i gdje želite biti.” – Tračerica

11. “Danas je savršen dan za novi početak. Pustite strah i oslobodite svoj um. Vrijeme je da otvorite svoje srce.” – Chris Butler
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,