Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » ČOVJEK KOJI JE ŠOKIRAO SVIJET: Rak se može izliječiti u 3 minute, SVE ŠTO TREBATE JE…

ČOVJEK KOJI JE ŠOKIRAO SVIJET: Rak se može izliječiti u 3 minute, SVE ŠTO TREBATE JE…

Gregg-Braden-rakČovjek koji je šokirao svijet! Od raka se može izliječiti u 3 minute sve što trebate učiniti je …

Prema Gregg Bradenu, američkom autoru poznatih teorija o liječenju raka, emocije imaju veliki utjecaj na naš DNK.

Ova moć se koristi kroz misli poput sugestija i molitve, što nam pomaže da izliječimo svaku fizičku bolest.

Rak može biti zaustavljen namjerom svijesti o sinergiji između naših misli i njihovih manifestacija. Postoji jedno istraživanje koji objedinjuje sve što je znanstveno dokazano i objašnjeno u časopisu vodeće znanosti Nature br. 332 (1996).

Kontrola emocija i misli

Oboje stvaraju elektromagnetska polja, dok njihovi valovi dosežu do 1m u naša tijela.

Mi govorimo o usmjerenim mislima, ili kolektivnim mislima koje stvaraju izuzetno snažno elektromagnetsko polje. Ono ima utjecaj na okoliš.

Jednom, kad se ustanovi da ova tehnika, više neće biti fikcija, nego ozbiljna tehnologija koja će pomoći u liječenju raznih bolesti.

Postoji realni dokaz zabilježen u kineskoj bolnici koji pokazuje eliminaciju raka koji je imao veličinu 3 × 2,5 cm, u samo 3 minute.

Cijeli proces je prikazan na ultrazvuku. Čovjek će morati naučiti kontrolirati emocije i osjećaje, te ih poboljšati sa praksom, ako želi proizvesti snažno elektromagnetsko zračenje.

Naši osjećaji su u stanju promijeniti naš DNK

Sve što radimo odražava se na okoliš, baš kao ogledalo, tako da primamo istu stvar koju imamo u sebi. Ako kažemo da ćemo biti sretni, izliječeni, pronaći novi posao, itd, onda će nam ogledalo biti u mogućnosti odgovoriti, i reći nam da li će se to obistiniti.

Međutim, ako osjećamo da se mijenjamo, kao da se nešto događa, tada će to biti promjena u našoj DNK, a mi ćemo se stvarno promijeniti.

Znanstvenici tvrde da naši osjećaji i vjera nisu povezani s našim životima, osobito sa bolestima, ali psiho-onkologija tvrdi suprotno.

Dakle, naše emocije, misli, vjera i osjećaji imaju moć da kontroliraju sve što se događa u našim životima. Emocije mogu promijeniti naš DNK. Krenite već danas…

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
POVEZANI TEKST: ZAŠTO NA BALKANU POSLIJE RATA IMA PUNO OBOLJELIH OD RAKA? Tuga i mržnja izazivaju rak, potisnute emocije mogu dovesti do teških oboljenja!?
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , ,