Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ALARMANTNO: Znanstvenici upozorili da je cjepivo mogući uzrok DOJENAČKE SMRTI, a u Hrvata OBAVEZNO!

ALARMANTNO: Znanstvenici upozorili da je cjepivo mogući uzrok DOJENAČKE SMRTI, a u Hrvata OBAVEZNO!

cijepljenje-hrvatskaU Hrvatskoj se zapravo vrši depopulacija?!

Nije samo autizam upitan, nije ni samo meningitis, a nisu ni samo alergije upitne kada su u pitanju cjepiva. Sada su znanstvenici znanstvenici sa Department of Biomedical, Surgical and Dental Science, Sveučilišta u Milanu (Italija), objavili stručni članak o svojim istraživanjima u kojemu ističu da su sastavnice cjepiva mogući uzrok SIDS-a (Sindroma iznenadne dojenačke smrti).

‘Ispitali smo veliki broj žrtava sindroma iznenadne dojenačke smrti kako bi ukazali na moguću uzročnu vezu između prethodnog Šesterovalentnog cijepljenja i iznenadne smrti djeteta.

Odabrali smo 110 slučajeva koji su podvrgnuti dubinskom histološkom pregledu autonomnog živčanog sustava i pružili detaljnu kliničku sliku. U 13 slučajeva (11,8%) je smrt dojenčadi dogodila se u vremenskoj suradnji s šesterovalentnom cjepivom (od 1 do 7 dana).

Ova studija nije dokazala uzročnu vezu između šesterovalntnog cjepiva i SIDS-a. Međutim, mi pretpostavljamo da pojedine komponente cjepiva odigrale izravnu ulogu u usmrćivanju osjetljivih beba’ pišu znanstvenici u stručnom članku kojeg možete vidjeti OVDJE.

Sada se postavlja pitanje čemu diktatura kada su pitanju cjepiva. Zašto roditelji moraju riskirati živote svoje djece? Zašto ne mogu birati hoće li ili neće cijepiti svoju djecu, pogotovo ako ona mogu uzrokovati teška oštećenja pa i smrt? Ako cjepiva ne štite doživotno? Ako cjepiva nisu sto posto učinkovita? Ako cjepiva nisu prošla sva klinička ispitivanja?

Ako nisu sva djeca ista (postoje ona slabija i ona jača, ona osjetljivija i ona s razvijenijim imunološkim sustavom a svi primaju istu dozu cjepiva 6 u 1)? Ako farmaceuti zarađuju na djeci? Ako nitko ne preuzima odgovornost za nuspojave i posljedice cjepiva? Ako nitko nakon dojenačke smrti neće priznati da je cjepivo moglo potaknuti smrt jer se štite moćne korporacije?

Također, danas se smatra da je većina europskih država uvela obavezni program cijepljenja, ali to je daleko od istine, jer sve razvijenije države Europe dozvolile su ljudima pravo na odabir. Cjepivo tako NIJE obavezno u Austriji, Cipru, Danskoj, Estoniji, Finskoj, Njemačkoj, Islandu, Irskoj, Litvi, Luksemburgu, Nizozemskoj, Norveškoj, Španjolskoj, Švedskoj i u Ujedinjenom Kraljevstvu.

U ostalim zapadnim zemljama obavezno je možda samo jedno cjepivo dok je u zemljama istočne Europe obavezno mnoštvo cjepiva i to pod cijenom drakonskih kažnjavanja roditelja koji čak ni nakon pojave nuspojava nemaju pravo odbiti cijepljenje. Jesu li naprednije države u ovom slučaju gluplje?

Ili je riječ o depopulaciji koja se odvija u ‘siromašnijim’ državama Europe? O toj depopulaciji cjepivima otvoreno je govorio i Bill Gates, pa je zaista vrijeme da kažemo dosta teroru i farmaceutskoj mafiji koja uz pomoć naše vlade vrši diktaturu nad hrvatskom djecom.
 

 

 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,