Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ALARMANTNO: Znanstvenici upozorili da je cjepivo mogu─çi uzrok DOJENA─îKE SMRTI, a u Hrvata OBAVEZNO!

ALARMANTNO: Znanstvenici upozorili da je cjepivo mogu─çi uzrok DOJENA─îKE SMRTI, a u Hrvata OBAVEZNO!

cijepljenje-hrvatskaU Hrvatskoj se zapravo vrši depopulacija?!

Nije samo autizam upitan, nije ni samo meningitis, a nisu ni samo alergije upitne kada su u pitanju cjepiva. Sada su znanstvenici znanstvenici sa Department of Biomedical, Surgical and Dental Science, Sveu─Źili┼íta u Milanu (Italija), objavili stru─Źni ─Źlanak o svojim istra┼żivanjima u kojemu isti─Źu da su sastavnice cjepiva mogu─çi uzrok SIDS-a (Sindroma iznenadne dojena─Źke smrti).

ÔÇśIspitali smo veliki broj ┼żrtava sindroma iznenadne dojena─Źke smrti kako bi ukazali na mogu─çu uzro─Źnu vezu izme─Ĺu prethodnog ┼áesterovalentnog cijepljenja i iznenadne smrti djeteta.

Odabrali smo 110 slu─Źajeva koji su podvrgnuti dubinskom histolo┼íkom pregledu autonomnog ┼żiv─Źanog sustava i pru┼żili detaljnu klini─Źku sliku. U 13 slu─Źajeva (11,8%) je smrt dojen─Źadi dogodila se u vremenskoj suradnji s ┼íesterovalentnom cjepivom (od 1 do 7 dana).

Ova studija nije dokazala uzro─Źnu vezu izme─Ĺu ┼íesterovalntnog cjepiva i SIDS-a. Me─Ĺutim, mi pretpostavljamo da pojedine komponente cjepiva odigrale izravnu ulogu u usmr─çivanju osjetljivih bebaÔÇÖ pi┼íu znanstvenici u stru─Źnom ─Źlanku kojeg mo┼żete vidjeti OVDJE.

Sada se postavlja pitanje ─Źemu diktatura kada su pitanju cjepiva. Za┼íto roditelji moraju riskirati ┼żivote svoje djece? Za┼íto ne mogu birati ho─çe li ili ne─çe cijepiti svoju djecu, pogotovo ako ona mogu uzrokovati te┼íka o┼íte─çenja pa i smrt? Ako cjepiva ne ┼ítite do┼żivotno? Ako cjepiva nisu sto posto u─Źinkovita? Ako cjepiva nisu pro┼íla sva klini─Źka ispitivanja?


Ako nisu sva djeca ista (postoje ona slabija i ona ja─Źa, ona osjetljivija i ona s razvijenijim imunolo┼íkim sustavom a svi primaju istu dozu cjepiva 6 u 1)? Ako farmaceuti zara─Ĺuju na djeci? Ako nitko ne preuzima odgovornost za nuspojave i posljedice cjepiva? Ako nitko nakon dojena─Źke smrti ne─çe priznati da je cjepivo moglo potaknuti smrt jer se ┼ítite mo─çne korporacije?

Tako─Ĺer, danas se┬ásmatra da je ve─çina europskih dr┼żava uvela obavezni program cijepljenja, ali to je daleko od istine, jer sve razvijenije dr┼żave Europe dozvolile su ljudima pravo na odabir. Cjepivo tako NIJE obavezno u┬áAustriji, Cipru, Danskoj, Estoniji, Finskoj, Njema─Źkoj, Islandu, Irskoj, Litvi, Luksemburgu, Nizozemskoj, Norve┼íkoj, ┼ápanjolskoj, ┼ávedskoj i u Ujedinjenom Kraljevstvu.

U ostalim zapadnim zemljama obavezno je mo┼żda samo jedno cjepivo dok je u zemljama isto─Źne Europe obavezno mno┼ítvo cjepiva i to pod cijenom drakonskih ka┼żnjavanja roditelja koji ─Źak ni nakon pojave nuspojava nemaju pravo odbiti cijepljenje. Jesu li naprednije dr┼żave u ovom slu─Źaju gluplje?

Ili je rije─Ź o depopulaciji koja se odvija u ÔÇśsiroma┼ínijimÔÇÖ dr┼żavama Europe? O toj depopulaciji cjepivima otvoreno je govorio i Bill Gates, pa je zaista vrijeme da ka┼żemo dosta teroru i farmaceutskoj mafiji koja uz pomo─ç na┼íe vlade vr┼íi diktaturu nad hrvatskom djecom.
 

 

 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,