Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Suvremeno OBAVEZNO cijepljenje nije ni┼íta drugo ve─ç ritual prino┼íenja ljudske ┼żrtve koji se provodi u ljudskoj povijesti da bi za┼ítitio i osna┼żio ELITU

Suvremeno OBAVEZNO cijepljenje nije ni┼íta drugo ve─ç ritual prino┼íenja ljudske ┼żrtve koji se provodi u ljudskoj povijesti da bi za┼ítitio i osna┼żio ELITU

cijepljenje-zrtvovanjeJednom davno, drevne civilizacije su provodile rituale ┼żrtvovanja ljudi kako bi umirili bogove i zadr┼żali ni┼że klase podobnima

Oblici ljudske ┼żrtve uklju─Źivali su utapanja u krvi, gu┼íenje, pe─Źenje, odsijecanje glave i gnje─Źenja u novosagra─Ĺenom hramu.

Ljudske ┼żrtve nisu bile ni┼íta neobi─Źno, i doga─Ĺale su se u raznim kulturama, uklju─Źuju─çi i egalitarna dru┼ítva, koja odlikuju ra┼íirena jednakost u smislu bogatstva, mo─çi i presti┼ża, pi┼íe Naturalnews.

Oni koji su pali kao ┼żrtve ritualnih ubojstava bili su gotovo uvijek pripadnici ni┼że klase, poput robova.

Vladaju─ça elita provodi ubojstva da bi uspostavili autoritet, kaznili tabu pona┼íanje, te izgradili i odr┼żavali klasne sustave, prema istra┼żivanju koje je prou─Źavalo vezu izme─Ĺu ritualne ljudske ┼żrtve i dru┼ítvene hijerarhije.

Moderno doba ┼żrtvuje u ime “znanosti”

Takva ubojstva su tako─Ĺer kori┼ítena kao opravdanje za politi─Źke sukobe i da provode dru┼ítveni nadzor. Iako grozno i barbarski, nije neobi─Źno za vladaju─çu elitu da ┼żrtvuje djecu da bi smirili njihove bogove.

Iako u druga─Źijem obliku, neki tvrde da se to jo┼í uvijek doga─Ĺa danas. Umjesto da poku┼íaju smiriti bogove, dru┼ítvena vladaju─ça elita (koja uklju─Źuje visoko pozicionirane izvr┼íne managere farmaceutskih kompanija) poku┼íava smiriti “znanost” podvrgavanjem djece potencijalno ┼ítetnom cjepivu.

Ta se taktika koristi za prisilnu dru┼ítvenu poslu┼ínost. Nema vi┼íe apsolutno nikakvog poricanja da cjepiva ne predstavljaju zna─Źajan zdravstveni rizik, jer to nije minimalan rizik kojeg lako nadma┼íuju ve─çe koristi.


Govorimo o vrlo realnoj ┼íansi da va┼íe dijete mo┼że biti trajno o┼íte─çeno ili ─Źak smrtno stradati od strane cjepiva.

Ako imate pristup Internetu, mo┼żda ste ─Źuli neke od srcedrapaju─çih pri─Źa roditelja ─Źije je dijete ozlije─Ĺeno od strane cjepiva. Ozljede cjepiva nije samo mogu─çe; one su stvarne i vi┼íe nego ┼íto mo┼żda mislite.

Od o┼żujka 2016. godine, vi┼íe od 7,600 djece je iskusilo nuspojave cjepiva protiv ospica cjepivo jo┼í od 1990. godine, prema Nacionalnom centru za informacije cijepljenja, neprofitnom centru koji prati i izvje┼ítava nuspojave cijepljenja.

Od tih 7.600 nuspojava, gotovo je 400 smrtnih slu─Źajevaa, a vi┼íe od polovice tih slu─Źajeva radilo se o djetetu mla─Ĺem od tri godine.

Budu─çi da postoji opasnost, mora postojati izbor.

Teoretski, u skladu s vlastitim argumentima, predlagatelji cijepljnja smatraju da bi 94 postotno provo─Ĺenje cijepljnja trebalo biti dovoljno za odr┼żavanje imuniteta stada.

Pa za┼íto je potrebo obavezno cijepljenje? Koja je logika u provo─Ĺenju novog velikog dr┼żavnog zakona u provo─Ĺenju ne─Źeg ┼íto je ve─ç blizu 100 posto? Govorimo o dono┼íenje zakona ─Źiji je cilj prisiljavanje onih 6 posto stanovni┼ítva da se cijepi. Opet, gdje je tu logika?

Postoji samo jedan razlog za takav besmisleni ─Źin, te da je zahtjev za potpunom poslu┼íno┼í─çu.

Ne znamo koliko djece su ubila cjepiva, jer se uzrok smrti gotovo uvijek pripisuje ne─Źemu drugome, ponekad ─Źak i roditeljskom zlostavljanju!

Poanta je da dana┼ínja vladaju─ça elita koristi proizvedenu “znanost” da bi prisilila ljude na masovno cijepljenje unato─Ź dokazanim rizicima. Ako to nije oblik ┼żrtve, onda ne znam ┼íto je.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,