Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Suvremeno OBAVEZNO cijepljenje nije ništa drugo već ritual prinošenja ljudske žrtve koji se provodi u ljudskoj povijesti da bi zaštitio i osnažio ELITU

Suvremeno OBAVEZNO cijepljenje nije ništa drugo već ritual prinošenja ljudske žrtve koji se provodi u ljudskoj povijesti da bi zaštitio i osnažio ELITU

cijepljenje-zrtvovanjeJednom davno, drevne civilizacije su provodile rituale žrtvovanja ljudi kako bi umirili bogove i zadržali niže klase podobnima

Oblici ljudske žrtve uključivali su utapanja u krvi, gušenje, pečenje, odsijecanje glave i gnječenja u novosagrađenom hramu.

Ljudske žrtve nisu bile ništa neobično, i događale su se u raznim kulturama, uključujući i egalitarna društva, koja odlikuju raširena jednakost u smislu bogatstva, moći i prestiža, piše Naturalnews.

Oni koji su pali kao žrtve ritualnih ubojstava bili su gotovo uvijek pripadnici niže klase, poput robova.

Vladajuća elita provodi ubojstva da bi uspostavili autoritet, kaznili tabu ponašanje, te izgradili i održavali klasne sustave, prema istraživanju koje je proučavalo vezu između ritualne ljudske žrtve i društvene hijerarhije.

Moderno doba žrtvuje u ime “znanosti”

Takva ubojstva su također korištena kao opravdanje za političke sukobe i da provode društveni nadzor. Iako grozno i barbarski, nije neobično za vladajuću elitu da žrtvuje djecu da bi smirili njihove bogove.

Iako u drugačijem obliku, neki tvrde da se to još uvijek događa danas. Umjesto da pokušaju smiriti bogove, društvena vladajuća elita (koja uključuje visoko pozicionirane izvršne managere farmaceutskih kompanija) pokušava smiriti “znanost” podvrgavanjem djece potencijalno štetnom cjepivu.

Ta se taktika koristi za prisilnu društvenu poslušnost. Nema više apsolutno nikakvog poricanja da cjepiva ne predstavljaju značajan zdravstveni rizik, jer to nije minimalan rizik kojeg lako nadmašuju veće koristi.

Govorimo o vrlo realnoj šansi da vaše dijete može biti trajno oštećeno ili čak smrtno stradati od strane cjepiva.

Ako imate pristup Internetu, možda ste čuli neke od srcedrapajućih priča roditelja čije je dijete ozlijeđeno od strane cjepiva. Ozljede cjepiva nije samo moguće; one su stvarne i više nego što možda mislite.

Od ožujka 2016. godine, više od 7,600 djece je iskusilo nuspojave cjepiva protiv ospica cjepivo još od 1990. godine, prema Nacionalnom centru za informacije cijepljenja, neprofitnom centru koji prati i izvještava nuspojave cijepljenja.

Od tih 7.600 nuspojava, gotovo je 400 smrtnih slučajevaa, a više od polovice tih slučajeva radilo se o djetetu mlađem od tri godine.

Budući da postoji opasnost, mora postojati izbor.

Teoretski, u skladu s vlastitim argumentima, predlagatelji cijepljnja smatraju da bi 94 postotno provođenje cijepljnja trebalo biti dovoljno za održavanje imuniteta stada.

Pa zašto je potrebo obavezno cijepljenje? Koja je logika u provođenju novog velikog državnog zakona u provođenju nečeg što je već blizu 100 posto? Govorimo o donošenje zakona čiji je cilj prisiljavanje onih 6 posto stanovništva da se cijepi. Opet, gdje je tu logika?

Postoji samo jedan razlog za takav besmisleni čin, te da je zahtjev za potpunom poslušnošću.

Ne znamo koliko djece su ubila cjepiva, jer se uzrok smrti gotovo uvijek pripisuje nečemu drugome, ponekad čak i roditeljskom zlostavljanju!

Poanta je da današnja vladajuća elita koristi proizvedenu “znanost” da bi prisilila ljude na masovno cijepljenje unatoč dokazanim rizicima. Ako to nije oblik žrtve, onda ne znam što je.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,