Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » PRINCE JE PREVIŠE ZNAO, PA UBIJEN? 1976. javno govorio o CHEMTRAILSIMA, NOVOM SVJETSKOM PORETKU I DEPOPULACIJI (VIDEO)

PRINCE JE PREVIŠE ZNAO, PA UBIJEN? 1976. javno govorio o CHEMTRAILSIMA, NOVOM SVJETSKOM PORETKU I DEPOPULACIJI (VIDEO)

prince-tvNakon što je legendarni Prince pronađen mrtav u najmanju ruku u sumnjivim okolnostima teorije su se samo rasplamsale

Prvo se navodilo da je umro od posljedica teškog oblika ‘gripe’ a te teorije prihvatili su se i mnogi promotori cjepiva koji su ovu smrt iskoristili kako da ljudima u Americi dokažu da se MORAJU CIJEPITI PROTIV GRIPE.

Čim se smrt legendarnog glazbenika koristi za promociju cjepiva, postaje jasno da je smrt i više nego sumnjiva.

Pogotovo jer mediji navode da je Prince koji je navodno nekoliko dana prije smrti završio u bolnici zbog gripe, dobio injekciju te je otišao doma. Je li dobio cjepivo u bolnici pa preminuo nekoliko dana poslije? To je pitanje koje u ovom trenutku svi postavljaju s obzirom na to da cjepivo protiv gripe također sadrži toksičnu živu.

Nakon što se ova teorija rasplamsala, pojavljuje se nova (tako tipična za zvjezdane smrti). Prince se predozirao? Je li ova teorija samo spin koji mora maknuti mrlju s cjepiva?

No, ono što jeako zanimljivo u cijeloj priči je to da mnogi smatraju da je Prince ubijen jer je previše znao. Naime on je još 1976. javno govorio o sumnjivim tragovima koji su se pojavili na nebu i uzbunili njegovo susjedstvo.

Nazvao je to fenomenom chemtrailsa, a neki nezavisni američki portali tvrde i da je Prince otvoreno govorio o ‘kontroli uma’ zbog čega je smetao mnogima.

Također, govorio je o depopulaciji kao i o Novom svijetskom poretku. Po našem mišljenju, možda malo previše kada su ‘poznati’ u pitanju…..
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Trenutno u svijetu je u tijeku masovno uništavanje starog cjepiva protiv dječje paralize. Zašto to rade? Zato jer ono uzrokuje dječjui paralizu.
 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , ,