Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » PRINCE JE PREVIÅ E ZNAO, PA UBIJEN? 1976. javno govorio o CHEMTRAILSIMA, NOVOM SVJETSKOM PORETKU I DEPOPULACIJI (VIDEO)

PRINCE JE PREVIÅ E ZNAO, PA UBIJEN? 1976. javno govorio o CHEMTRAILSIMA, NOVOM SVJETSKOM PORETKU I DEPOPULACIJI (VIDEO)

prince-tvNakon što je legendarni Prince pronađen mrtav u najmanju ruku u sumnjivim okolnostima teorije su se samo rasplamsale

Prvo se navodilo da je umro od posljedica teškog oblika ‘gripe’ a te teorije prihvatili su se i mnogi promotori cjepiva koji su ovu smrt iskoristili kako da ljudima u Americi dokažu da se MORAJU CIJEPITI PROTIV GRIPE.

Čim se smrt legendarnog glazbenika koristi za promociju cjepiva, postaje jasno da je smrt i više nego sumnjiva.

Pogotovo jer mediji navode da je Prince koji je navodno nekoliko dana prije smrti zavrÅ¡io u bolnici zbog gripe, dobio injekciju te je otiÅ¡ao doma. Je li dobio cjepivo u bolnici pa preminuo nekoliko dana poslije? To je pitanje koje u ovom trenutku svi postavljaju s obzirom na to da cjepivo protiv gripe takoÄ‘er sadrži toksiÄnu živu.

Nakon Å¡to se ova teorija rasplamsala, pojavljuje se nova (tako tipiÄna za zvjezdane smrti). Prince se predozirao? Je li ova teorija samo spin koji mora maknuti mrlju s cjepiva?

No, ono Å¡to jeako zanimljivo u cijeloj priÄi je to da mnogi smatraju da je Prince ubijen jer je previÅ¡e znao. Naime on je joÅ¡ 1976. javno govorio o sumnjivim tragovima koji su se pojavili na nebu i uzbunili njegovo susjedstvo.

Nazvao je to fenomenom chemtrailsa, a neki nezavisni ameriÄki portali tvrde i da je Prince otvoreno govorio o ‘kontroli uma’ zbog Äega je smetao mnogima.

Također, govorio je o depopulaciji kao i o Novom svijetskom poretku. Po našem mišljenju, možda malo previše kada su ‘poznati’ u pitanju…..
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotaÄić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Trenutno u svijetu je u tijeku masovno uniÅ¡tavanje starog cjepiva protiv djeÄje paralize. ZaÅ¡to to rade? Zato jer ono uzrokuje djeÄjui paralizu.
 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , ,