Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KRAJ EUROPSKE CIVILIZACIJE: ANGELA MERKEL otvara vrata za 79 milijuna muslimana!

KRAJ EUROPSKE CIVILIZACIJE: ANGELA MERKEL otvara vrata za 79 milijuna muslimana!

merkel-majkaEuropa je u strahu! Lideri Europe, protiv volje njezinih građana, nasjedaju na ucjene iz Turske te je na pomolu otvaranje europskih vrata za 79 milijuna Turaka

Ako do ovoga dođe, izbit će pravi rat globalne političke scene.

Naime, u sklopu sporazuma Europske unije i Turske u svezi zaustavljanja migrantskoga vala, Europska unija obećala je Turskoj da će ukinuti vize za sve državljane Turske čemu se snažno protive kako građani Europske unije tako i Francuska koja snažno odbija ovaj prijedlog.

Otvaranje vrata Turskoj, točnije 79 milijuna muslimana, dogodit će se ako Ankara odradi svoj dio dogovora i zaustavi migrantski val.

Iako su do sada ispunili samo 19 do 72 uvjeta, Turci najavljuju da će ispuniti uvjete.

Dobar dio javnosti u Francuskoj, ali i ne samo u Francuskoj već i diljem Europske unije upozorava da ovaj sporazum neće uroditi plodom jer se zapravo otvaranjem vrata Turskoj, EU tek tada otvara put radikalnim muslimanima i terorizmu i ne sprječava ga, što je očito i krajnji cilj ove globalne bitke.

Sve o čovjeku koji savjetuje Europu po pitanju Turske čitajte u nastavku i saznajte pravi cilj elite koja ne želi spriječiti migrantski val, već suprotno – produbiti ga!
 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,