Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » 20 ZABRANJENIH PITANJA IZ POVIJESTI na koja vam neće odgovoriti u školi

20 ZABRANJENIH PITANJA IZ POVIJESTI na koja vam neće odgovoriti u školi

povijest-zabranjena-kartaTradicionalni obrazovni sustavi nas zapravo uči o povijesnim datumima veznih za čovjeka ali samo oko 8.000 godina unatrag, dok vjerski tekstovi datiraju podatke o čovječanstvu prije otprilike 6000 godina

Više je nego očito da postoji masivni pritisak da se zatvori prava povijest i njezini korjeni.

Možda se nećete složiti sa nekim pitanjimaa, no molimo vas da ih pokušate pogledati otvorenog uma. Kao što ćete vidjeti, povijest koju nas uče je manipulirana, izostavljena i obskurna.

Zapitajte se na sljedeća pitanja i slobodno komentirajte na kraju članka!

Karta nacrtana na gazelinoj koži odmrzavati Antarktika je pronađena 1929. Karta je nacrtana 1513. od strane Pirija Reisa, koji je imao povlašten pristup carskoj knjižnici Carigrada.

U bilješkama koje se nalaze na karti, Reis je izjavio da je sastavio i kopirao podatke iz velikog broja izvora karata, od kojih neke datiraju iz 4. godine prije Krista ili ranije.

Naše povijesne knjige govore nam da je Antarktiku otkrio kapetan James Cook prilikom prelaska antarktički kruga 17. siječnja 1773. s broda HMS Resolution i Adventure.

Zapitajte se slijedeća pitanja, na koja vam u školi neće odgovoriti:

#1. Kako je Reis znao za Antarktiku nekoliko stotina godina prije nego što ju je kapetan James Cook’otkrio’?

#2. Odakle je knjižnica Imperial Library u Carigradu dobila informacije i tko je odgovoran za izvornu kartu Antartike?

#3. Da li je moguće da je čovječanstvo postojalo ovdje davno prije nego što je naša povijest to zabilježila?

#4. Koliko tisućljeća bi trebalo proći da se neki predmet kao što je ovaj zakopa 100 metara u zemlju, prema figurici od pečene gline nađene 1889. godine u Nampi u državi Idaho, prilikom bušenja nafte?

#5. Ako je čovjek evoluirao od majmuna, zašto onda još uvijek postoje majmuni?

#6. Postoje piramide na svim kontinentima svijeta. Tko ih je izgradio i zašto su one izgrađene?


#7. Ako znanstvenici kažu da je nemoguće imati magnetsko polje unutar šalice od žada, a nemagnetsko polje izvan iste šalice nađene u Ekvatoru, tko je stvorio te predmete i odakle su došli?

#8. Dugo prije naše nepotpune povijesti sponzorirane od strane države koja kaže da je ljudska civilizacija tek kratko na zemlji, postavlja se pitanje otkuda je došao brončani novčić iskopan u državi Illinois koji je po procjeni star 200.000 do 400.000 godina?

#9. Zašto svi povijesni predmeti isključuju ove informacije, prema 350 arktefakata piramida sa svevidećim okom na vrhu, nađenih u Ekvadoru, a na kojima je nactran Orionovo sazvježđe?

#10. Tko su posjetitelji koji su došli na ovaj planet iz Orionovog pojasa, prema piramidama iz Ekvadora na kojima sje na tlocrtu točno označen Orionov pojas?

#11. Koji je značaj Orionovog sazviježđa?

#12. Što je pravi smisao piramida i zašto se taj simbol još uvijek koristi?

#13. Da li “Sin kreatora” dolazi prema Enkiju iz Sumeranskih tekstova?

#14. Da li Biblija odražava priču o Enlil (Stari zavjet, zloban prema ljudima) i Enki (Novi zavjet, sva ljubavi prema ljudima)?

#15. Tko je “mi” i “naš” prema Starom zavjetu, Postanak 1:26?

#16. Prema akademiji, koja civilizacija je bila sposobna napraviti ovu vrstu umjetnosti prije 100.000 godina, prema vazi od cinka i srebra nađenoj 1851. godine u Dorchesteru, državi Massachusetts 5 metara pod zemljom?

#17. Naša zabilježena povijest nam govori da civilizirani čovjek postoji samo odprilike prije između 6-8,000 godina, pa tko je onda napravio 200 metalnih kuglica nađenih u Južnoj Africi koje su procjenjene starosti od 4,5 miliona godina?

#18. Je li moguće da postoje zlonamjerni vladari koji nas drže u gospodarskoj podčinjenosti doslovno stotine tisuća godina, ako ne i milijuna godina?

#19. Je li moguće da se ovaj predložak da sve religije dijele istu priču, koristi od najranijih inkarnacija koje su došle na ovu planetu, prije možda milijarde godina?

#20. Kada ćemo konačno naučiti živjeti bez da budemo ekonomski robovi istog sustava dominacije i kontrole?

Ne trebate odgovarati na ova pitanja, nego se samo zamislite nad njima i pokušajte shvatiti što je prava povijest i zašto je ne želimo prihvatiti.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,