Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ZA OVCE POTVRDILA NJEMAČKA POLICIJA: Samo trojica od 58 uhićenih zbog zlostavljanja žena u Koelnu su muslimanski migranti

ZA OVCE POTVRDILA NJEMAČKA POLICIJA: Samo trojica od 58 uhićenih zbog zlostavljanja žena u Koelnu su muslimanski migranti

koeln-silovanjeNovogodišnju noć u Koelnu obilježilo je masovno zlostavljanje žena. Prijavljeno je više od tisuću napada

Policija je potvrdila kako su samo trojica od 58 uhićenih muškaraca su muslimanski imigranti koji se dovode u vezu s masovnim seksualnim napadima na žene, piše Independent.

Podsjetimo, imigranti su optuženi da su u novogodišnjoj noći sudjelovali u više od tisuću slučajeva krađe, silovanja te napada na žene.

Ipak, od svih uhićenih samo su trojica izbjeglice – dvojica Sirijaca te jedan Iračanin, koji su nedavno stigli u Njemačku. Većina privedenih su Alžirci, Tunižani i Marokanci, a trojica su Nijemci, izvijestio je tužitelj Ulrich Bremer.

Također je dodao kako se od 1.054 prijave koje su policiji u Koelnu stigle te noći, njih 600 odnosilo na krađu, a ne na seksualne prijestupe.

Ipak, novoimenovani šef policije u Koelnu Jurgen Mathies, rekao je kako tehnika u kojoj muškarci okruže silovanu ženu na način da je fizičke odvoje od njezine pratnje te oko nje naprave nekoliko krugova, dok je onaj unutrašnji zlostavlja, prvi put u Njemačkoj viđena baš u novogodišnjoj noći.

Međutim, naglasio je kako nema dokaza da su masovni napadi bili planirani preko društvenih mreža, iako je nekoliko ljud možda kazalo “Hej, idemo u Koeln, tamo će biti zabavno.”

Postavlja se pitanje, da ako je za grupno muslimansko silovanje “taharrush” nekoliko desetaka muškaraca, i da je to viđeno prvi put na Novogodišnjoj noći u Koelnu, kako to da su optužena samo tri imigranta?
 
(index.hr/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,