Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, Novi Svjetski Poredak » MERKEL UPOZORILA PUTINA: Pridruži se Novom Svjetskom Poretku prije nego bude prekasno!

MERKEL UPOZORILA PUTINA: Pridruži se Novom Svjetskom Poretku prije nego bude prekasno!

Merkel-Putin-nwoAngela Merkel je dala predsjedniku Vladimiru Putinu jedno vrlo neobično upozorenje: “Činiš veliku grešku time što ciljaš ka Novom svjetskom poretku. Prestani s tim prije nego što bude prekasno “.

Merkelovoj sve više smeta Putinovo “nestašno ponašanje” do te mjere da je naredila Rüdiger von Fric, njemačkom veleposlaniku u Rusiji, prenijeti njezino upozorenje predsjedniku.

Pošto Putin ne razgovara sa Merkelovom preko telefona izravno, ona je morala pošalje fon Fric kao glasnika, piše Yournewswire.com.

Prema navodima dva insajdera iz Kremlja, svuda kruže glasine o novoj ljutitoj poruci Merkelove. Međutim, svi smatraju da Putin neće biti uplašen upozorenjima Merkelove i da će nastaviti sa svojim planom uništanja Iluminata u 2016. godini.

Merkel i Putin se poznaju još otkad je Putin radio za rusku obavještajnu službu u Njemačkoj osamdesetih godina prošlog stoljeća. Priča se da je Putinova bivša žena, Ljudmila Putina, bila jako ljubomorna na njemačku kancelarku.

Što se Merkelove tiče, ona je prepoznatljiva u diplomatskim krugovima po tome što stalno osobno napada predsjednika Putina. Međunarodni summiti poput G8 i G20 su obično vrlo neugodni zbog njenog ponašanja prema Putinu. Ona je na G20 summitu u Brisbaneu 2014. godine rekla kako je Putin oduvijek bio davež.

“Angela Merkel je opsjednuta Putinom. Oni su potpune suprotnosti, ali ona ne odustaje”, rekla je Alina Kabajeva, bivša ruska gimnastičarka i poslanica u ruskom parlamentu. “Ona ga očajno pokušava promijeniti i izluđuje je to što on to ne dopušta”.

Povijest između Merkelove i Putina je pomalo zamagljena, ali priča se da je presudan trenutak u njihovom odnosu bio kada je Merkel 2003. godine kao čelnik oporbene stranke zatražila od Putina da ga vidi bez tjelohranitelja u hotelu Adlon u Berlinu. Ona je tom prilikom rezervirala cijeli kat u hotelu.

Navodi se da je Putin bio znatiželjan i da je želio otići na sastanak, ali da mu tjelohranitelji nisu to dopustili.

Taj incident je stvorio veliki jaz između njih dvoje i Angela Merkel je počela ogovarati Putina na sve strane i sabotirati njegove planove čak i nakon što je postala kancelarka Njemačke.

Možda nije slučajno da je ovo doba kada je Angela Merkel zainteresirana Novim svjetskim poretkom, dok Putin napreduje dolje drugačijim putem i smatra se ‘potpunim odmetnikom’ iz Novog svjetskog poretka, objavljujući svoju želju da uništi elitu globalističke organizacije.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , ,