Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati » PUTINOV 2016. NOVOGODIŠNJI GOVOR: ‘Poraziti ću Iluminate’, došao nakon optužbe Jacob Rothschilda

PUTINOV 2016. NOVOGODIŠNJI GOVOR: ‘Poraziti ću Iluminate’, došao nakon optužbe Jacob Rothschilda

putin-illuminatiHrabri Vladimir Putin postavlja put suočavanja licem u lice sa Iluminatima u zadnji čas, očajnički pokušavajući zaustaviti izbijanje Trećeg svjetskog rata, tvrde izvori iz Kremlja

Putin, čiji ljubimci uključuju crnog labradora, smeđeeg medvjeda, a 1,5 milijuna Čečena, odlučio se na svoju 2016. Novogodišnju rezoluciju, neobično, ali tri tjedna ranije, još jednom dokazujući da je dva koraka ispred Barack Obame, turskih zračnih snaga, i ISIS-a.

“U 2016. ću zaustaviti Iluminate da započnu 3. svjetski rat. I prestati ću pušiti”, Putin je obznanio javno medijima i gledateljima u Kremlju, no publika nije ostala ravnodušna.

“Ja ću to učiniti … s mojim golim rukama“, nastavio je. Prema izvorima u Kremlju, publika je to popratila spontanim pljeskom.

Njegov novi ovogodišnji govor je došao nakon što je član Iluminata Jacob Rothschild optužio Putina da je izdajnik Novog Svjetskog Poretka, zbog Rusije koja je “pošla krivim putem i postao odmetnik” u “njihovoj borbi” protiv ISIS-a u Siriji.

Putin, ponosni tata dvoje prilično nevjerojatne djece, koji može dignuti 110 kila na bench pressu je stavio još u školskom godišnjaku ovaj popis svojih interesa “dioksin, polonij 210, talij, i savijanje olovnih cijevi”.

Da li je Pitin stvarno pomrsio planove Illuminata, mislimo da je to očito, no dokle će ga Illuminati trpiti kao odmetnika, vidjet ćemo uskoro.

Jedna stvar je očita, samo se Putin može suprostaviti Iluminatima, i on ima hrabrosti za to.
 
(yournewswire.com/uredio:nsp)

Filed under: Featured, Illuminati · Tags: , , , , , , , , , , , ,