Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » ALARMANTNO: Stvara se ‘Europska vojska’ koja će dokrajčiti suverenitet svih zemelja Europe?!

ALARMANTNO: Stvara se ‘Europska vojska’ koja će dokrajčiti suverenitet svih zemelja Europe?!

eu-policijaSve što nam treba je jedna, prava i velika kriza i narodi će sami prihvatiti Novi svjetski poredak! – rekao je David Rockefeller

Nakon masakra u Parizu Europski parlament naveliko raspravlja o tome kako dokinuti suverenitet država članica EU zbog sigurnosti. Iako to ovako naoko zvuči normalno, riječ je o stravičnim postupcima oduzimanja slobode, jedinstvenosti i samostalnosti država članica i njihovih građana.

Da, da, svi već naveliko razgovaraju o tome kako nas sve povezati u jednu homogenu masu apsolutnog besmisla – i krvi naposljetku. Jer povijest je pokazala da takva nesuverena i prisilna spajanja uvijek rezultiraju kaosom, pa ni sada neće biti drugačije.

No, hajde Europljanima vjerojatno nije suverenitet bitan, kada o njemu niti ne izvještavaju. ‘Mi smo na rubu globalne transformacije.

Sve što nam treba je jedna, prava i velika kriza i narodi će sami prihvatiti Novi svjetski poredak! – rekao je David Rockefeller i čini se zapečatio nam sudbinu jer sve što se sada događa vodi nas prema tim elitnim, a opet bolesnim zamislima.

Naime, u utorak, 15. prosinca na dnevni red u Bruxellesu dolazi prijedlog o uvođenju nove pogranične vojske koja bi zamijenila ili bila pojačanje Frontexu.

Izbjeglička kriza, odnosno nekontrolirana navala tisuća i tisuća izbjeglica i ekonomskih migranata pokazala je svu ranjivost odnosno nespremnost EU da zaštiti svoje zemlje članice od nepoštivanja najosnovnijih demokratskih vrednota – pravo na mir, stabilnost i red unutar svojih država.

Schengen je pao preko noći a tek što smo se privikli na organizirane deportacije izbezumljenih žrtava nemilosrdnog čišćenja arapskog teritorija via Njemačke, dogodio se atentat u Parizu.

Holande i Merkl brzo su se dogovorili da treba očuvati Schengen i da je sada najbolje vrijeme da se instalira neka prethodnica buduće – vojske i policije koja će biti samostalno vojno obrambeno tijelo i imati ingerencije nad pograničnom vojskom i policijom suverenih zemalja – članica EU. Dakle riječ je o vojnom tijelu koje će recimo, kada Mađarska zatvori granice, iste otvoriti i slično…

Koliko države EU-e pritom ostaju suverene pitanje je za raspravu jer bi ta nova vojska mogla u svakom slučaju intervenirati i protiv volje pojedinih članica ako samostalno procijeni određene propuste. Unutar polja djelovanja najednom bi se našle i Srbija i Makedonija i Crna Gora, koje uopće još nisu u sustavu EU -a to je zato jer Schengen završava u Grčkoj.

Uvijek postoji način da se slomi volja suverenih država, tako se npr. zaprijetilo Grčkoj da će biti izbačena jer nije bila voljna pustiti Frontex na svoje granice. Pobune istočnoeuropskih članica kao Mađarske, Poljske ili Slovačke, koje sve jako drže do svog zajamčenog suvereniteta odlučivanja unutar EU-a neće biti teško slomiti ekonomskim ucjenama.

Milijarde kojima maše Bruxelles, a koje uostalom mukotrpno skupljaju u jednu kesu sve zemlje EU-e, dobit će naravno samo one najposlušnije.

Izbjeglice su poslužile dakle, između ostalog, kao što vidimo za uzdizanje jedne SUPER DRŽAVE. To što sada vidimo žice između pojedinih zemalja samo je igrokaz dok se ustvari radi na jačanju zajedničke vojske i policije. Neki smatraju da je to najveći pothvat Europe nakon uvođenja Eura.

Vojska i policija će vjerojatno biti mješovita, dakle španjolske ili francuske trupe na granici Grčke. Zajednička policija? Hrvati idu čuvati red i mir u Belgiju, npr, a kod nas stražare Talijani, tako nekako. Sve to još ne zabrinjava toliko dok je mir i blagostanje u prelijepoj Europi, ali, kad dođe do nemira, demonstracija … šta onda?

I koliko sve to košta! Plaćamo milijarde godišnje za članstvo u EU, pa za NATO, SAD-u i Erdoganu treba platiti danak, pa sad zajednička vojska, policija, pa sve reforme koje iza toga slijede. EU zaokružuje svoj teritorij – Rusi će pokušati zaokružiti svoj, na uštrb EU, a baš tu negdje oko nas ostalo je nešto neračišćeno , nešto oko čega bi se dvije tri demonske sile mogle počeruparti.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , ,