Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » TEHNOLOGIJA KOJOJ NEMA BUDU─ćNOSTI: Izraelska tvrtka napravila automobil koji koristi vodu umjesto benzina (VIDEO)

TEHNOLOGIJA KOJOJ NEMA BUDU─ćNOSTI: Izraelska tvrtka napravila automobil koji koristi vodu umjesto benzina (VIDEO)

automobil-vodaIzgleda da je projekt zamjene naftnih derivata kao pogonsko gorivo vrlo aktualno i u zavr┼ínoj fazi u mnogim zemljama, no to mo┼żda tako izgleda ali je daleko od istine

Nedavno je prikazan automobil u Njema─Źkoj koji koristi vodu kao pogonsko gorivo, a sli─Źan projekt je u jo┼í nekoliko zemalja.

Ovoga puta sli─Źna vijest dolazi iz Izraela gdje je napravljen automobilski motor koji koristi gorivo od aluminija, vode i zraka.

Ova tehnologija je dugo skrivena od javnosti a mo┼żda je do┼ílo vrijeme da se objavi sude─çi po ovom videu.

Postoje dokumenti koji govore da je besplatna energija i antigravitacijska tehnologija postojala još od 1945. godine, ali da je ona skrivena zbog interesa krupnog kapitala.

Da se podsjetimo, Nikola Tesla je jo┼í prije 70 godina napravio automobil koji ide na struju i koji se napaja preko ionosfere. Iako postoje tehnologije jeftine energije, globalisti uporno guraju naftu kao glavni pokreta─Ź i zaga─Ĺiva─Ź planete Zemlje.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(beforeitsnews.com,youtube.com/preveo:NSP)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , ,