Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » TEHNOLOGIJA KOJOJ NEMA BUDUĆNOSTI: Izraelska tvrtka napravila automobil koji koristi vodu umjesto benzina (VIDEO)

TEHNOLOGIJA KOJOJ NEMA BUDUĆNOSTI: Izraelska tvrtka napravila automobil koji koristi vodu umjesto benzina (VIDEO)

automobil-vodaIzgleda da je projekt zamjene naftnih derivata kao pogonsko gorivo vrlo aktualno i u završnoj fazi u mnogim zemljama, no to možda tako izgleda ali je daleko od istine

Nedavno je prikazan automobil u Njemačkoj koji koristi vodu kao pogonsko gorivo, a sličan projekt je u još nekoliko zemalja.

Ovoga puta slična vijest dolazi iz Izraela gdje je napravljen automobilski motor koji koristi gorivo od aluminija, vode i zraka.

Ova tehnologija je dugo skrivena od javnosti a možda je došlo vrijeme da se objavi sudeći po ovom videu.

Postoje dokumenti koji govore da je besplatna energija i antigravitacijska tehnologija postojala još od 1945. godine, ali da je ona skrivena zbog interesa krupnog kapitala.

Da se podsjetimo, Nikola Tesla je još prije 70 godina napravio automobil koji ide na struju i koji se napaja preko ionosfere. Iako postoje tehnologije jeftine energije, globalisti uporno guraju naftu kao glavni pokretač i zagađivač planete Zemlje.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(beforeitsnews.com,youtube.com/preveo:NSP)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , ,