Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » NAJVEĆA TEORIJA ZAVJERE U POVIJESTI: Nikola Tesla konstruirao auto na kozmičku energiju još 1931. godine

NAJVEĆA TEORIJA ZAVJERE U POVIJESTI: Nikola Tesla konstruirao auto na kozmičku energiju još 1931. godine

Nikola-Tesla-automobilSpecijalno konstruiranim prijemnikom Tesla je uspio energiju naleketriziranih čestica u ionosferi pretvoriti u električnu energiju kojom je pokrenuo automobil koji je razvijao brzinu od nevjerojatnih 190 kilometara na sat

Najveći genije svih vremena Nikola Tesla je tvrdio da je moguć prijenos energije na daljinu, a da se kablovi ne koriste, a eksperimenti koje je on vršio pokazali su se uspješnim.

On je uspio koristiti postojeću kozmičku energiju iz ionosfere i pokrenuti automobil.

Ovo se sve dogodilo još davne 1931. godine, a njegovo otkriće je i danas jedna od najčuvanijih tajni na svijetu.

Specijalno konstruiranim prijemnikom Tesla je uspio energiju naleketriziranih čestica u čvrstvo nabijenom vrtlogu ionosfere pretvoriti u električnu energiju kojom je pokrenuo auto bez benzinskog motora.

Kako bi ostvario ono što je naumio, Tesla je u Ameriku sa sobom poveo i svog rođaka Petra Savu biti vozač automobila.

Eksperimenti su provedeni u Buffalu, a automobil “pierce arrow” je bio najluksuzniji tog vremena.

U njemu se nalazio električni motor dužine oko 1 metar i opsega oko 60 centimetara, a iz njega su vodila dva debela kabla, vezana za prednju kontrolnu ploču. Dodano je bilo i skladište za 12 voltne baterije.

Maksimalna brzina rotora je bila 30 okretaja u sekundi sa vučom od 80 konjskih snaga, a bila je tu i antenska cijev visoka 1,8 metara uglavljena u stražnji dio automobila.

Najveći znanstvenik svih vremena je sjeo na mjesto suvozača i počeo podešavati prijemnik energije na komandnoj ploči, koji je bio veći od kratkovalnog običnog radija. U njemu se nalazilo 12 specijalnih cijevi koje je Tesla ponio sa sobom u maloj kutiji u obliku kofera.

On je ovaj prijemnik sastavljao u hotelskoj sobi, a neobične cijevi su točno bile ulegnute u svoja ležišta kada ih je postavio.

U momentu kada je gurnuo dvije cijevi, znao je da tada ima struju i da može okrenuti kontakt ključ. Savo je to učinio, ali nikakav zvuk se nije čuo, međutim, čim je pritisnuo gas, automobil se pokrenuo i tijekom čitave vožnje motor se nije čuo.

Nije poznato koliku su udaljenost prešli, ali za osam dana koliko su se vozili, gorivo nisu naljevali. Brzina koju su dostizali je bila nevjerojatnih od 140 do 190 kilometara na sat.

Osmog dana su se zaustavili na nekoj staroj farmi 32 kilometra od Buffala i tu su ostavili automobil u jednom štaglju, a Tesla je ponio svojih 12 cijevi iz prijamnika i ključ za pokretanje.

Inače, za vrijeme njihove vožnje kroz predgrađe, Tesla nije želio odgovarati na Petrova pitanja. Tek kada su bili daleko od grada, rekao je svom rođaku da je pokretačka snaga auta povezana s “misterioznom radijacijom koja dolazi iz etera i da je energija na raspolaganju u neograničenim količinama”.

Pero se prisjetio i riječi da on “ne zna odakle ona dolazi, ali da čovječanstvo treba biti zahvalno za njeno postojanje”.

Mala spravica na suvozačevoj strani je očito primala tu misterioznu energiju.

Tesla je uspio iskoristi kozmičku energiju za pokretanje automobila i da je ovaj izum zaživio, danas bi imali potpuno drugačiju sliku svijeta jer nafta, plin i drugi energentni ne bi imali svoju svrhu.

Onečišćenje čitave planete bi bilo minimalno jer ne bi bilo ispušnih plinova, a razina buke u gradovima bio bi neusporedivo manja, dok bi arapski šeici bili sirotinja.

Nikola Tesla je nakon ovog izuma postao žrtva najveće teorije zavjere u povijesti čovječanstva jer nijedan investitor nije želio financirati njegova istraživanja.

Danas, na Aljasci pod pokroviteljstvom Pentagona, u okviru projekta HAARP vrši se zagrijavanje čestica ionosfere radio valovima ekstremno visoke i niske frekvencije, gdje se dijelovi ionosfere pretvaraju u visokotemperaturne plazmu.

A sve ovo je počelo još daleke 1931. godine, u gradu Buffalu, kada je jedan genije uspio iskoristiti kozmičku energiju iz ionosfere kako bi pokrenuo automobil.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(telegraf.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , ,