Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » RUSSIA TODAY: SIRIJSKE ‘IZBJEGLICE’ SILOVALI TROGODIĆ NJEG DJEČAKA U NORVEĆ KOJ

RUSSIA TODAY: SIRIJSKE ‘IZBJEGLICE’ SILOVALI TROGODIĆ NJEG DJEČAKA U NORVEĆ KOJ

imigranti-europa-natpisMigranti siluju ĆŸene i djecu po Europi! Nakon napada, dječak je odveden u krizni centar za silovanje

Banda bliskoistočnih “izbjeglica”, kako se izvjeơćuje, je silovala tri-godiĆĄnjeg dječaka u azilantkom centru u NorveĆĄkoj, izvjestila je policija, a prenio Infowars.

Policija je dobila dojavu 6. siječnja preko poziva s telefona izvan “Forus Akuttinnkvartering” azilantskog centra koji se nalazi u gradu Stavanger (NorveĆĄka) koji je treći grad po veličini u drĆŸavi.

“IstraĆŸujemo slučaj, ali ako se najgora stvar ipak dogodilo, govorimo o silovanju djeteta”, izjavio je policijski nadzornik Bjorn Kare Dahl za list “Stavanger Aftenblad” (link na Russia Today). “Mi nemamo osumnjičenih joĆĄ.”

Nakon napada, dječak je odveden u krizni centar za silovanje, a zatim u dječju bolnicu, prema izvjeơćima lokalnih medija, koji su također izjavili da su dječak i njegovi skrbnici kasnije razgovarali s policijom.

Gotovo 800 migranata borave u FORUS centru, jednom od nekoliko najsjevernijih centara za imigrante na sjeveru europskih zemalja.

U sličnom incidentu, najmanje 15 muslimanskih migranata, 14 iz Sirije i jedan iz Afganistana, su sudjelovali u masovnom seksualnom zlostavljanja njemačkih ĆŸena tijekom novogodiĆĄnje proslave dočeka u Kölnu.

Njemački duĆŸnosnici i mediji, su međutim, pokuĆĄali zataĆĄkati incident, kako kritičari dobili “legitimitet” u svezi stavova kancelarke Merkel o politici otvorenih granica.

“Mainstream mediji u Njemačkoj nisu samo postali krvnici Merkelicine otvorene granične politike, već su ideoloĆĄki igrači koji razbijaju bilo kakvo protivljenje tom planu.”

Policija je čak hrabro izvjestila da je novogodiĆĄnja noć bila “mirna” bez incidenta.

Sveukupno Zapadna Europa sada pati od goleme epidemiju silovanja koja se podudara sa prilivom imigranata iz Sirije i drugih zemalja Bliskog istoka.

“Ć vedska je sada broj dva na globalnom popisu zemalja po broju silovanja”, izvjeĆĄtava Gatestone Institut.

“Prema istraĆŸivanju iz 2010. godine, Ć vedska imaa 53,2 silovanja na 100.000 stanovnika, a nju nadmaĆĄuje jedino maleni Lesoto u JuĆŸnoj Africi, s 91,6 silovanja na 100.000 stanovnika.”
 


 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,