Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » RUSSIA TODAY: SIRIJSKE ‘IZBJEGLICE’ SILOVALI TROGODI┼áNJEG DJE─îAKA U NORVE┼áKOJ

RUSSIA TODAY: SIRIJSKE ‘IZBJEGLICE’ SILOVALI TROGODI┼áNJEG DJE─îAKA U NORVE┼áKOJ

imigranti-europa-natpisMigranti siluju ┼żene i djecu po Europi! Nakon napada, dje─Źak je odveden u krizni centar za silovanje

Banda bliskoisto─Źnih “izbjeglica”, kako se izvje┼í─çuje, je silovala tri-godi┼ínjeg dje─Źaka u azilantkom centru u Norve┼íkoj, izvjestila je policija, a prenio Infowars.

Policija je dobila dojavu 6. sije─Źnja preko poziva s telefona izvan “Forus Akuttinnkvartering” azilantskog centra koji se nalazi u gradu Stavanger (Norve┼íka) koji je tre─çi grad po veli─Źini u dr┼żavi.

“Istra┼żujemo slu─Źaj, ali ako se najgora stvar ipak dogodilo, govorimo o silovanju djeteta”, izjavio je policijski nadzornik Bjorn Kare Dahl za list “Stavanger Aftenblad” (link na Russia Today). “Mi nemamo osumnji─Źenih jo┼í.”

Nakon napada, dje─Źak je odveden u krizni centar za silovanje, a zatim u dje─Źju bolnicu, prema izvje┼í─çima lokalnih medija, koji su tako─Ĺer izjavili da su dje─Źak i njegovi skrbnici kasnije razgovarali s policijom.

Gotovo 800 migranata borave u FORUS centru, jednom od nekoliko najsjevernijih centara za imigrante na sjeveru europskih zemalja.

U sli─Źnom incidentu, najmanje 15 muslimanskih migranata, 14 iz Sirije i jedan iz Afganistana, su sudjelovali u masovnom seksualnom zlostavljanja njema─Źkih ┼żena tijekom novogodi┼ínje proslave do─Źeka u K├Âlnu.

Njema─Źki du┼żnosnici i mediji, su me─Ĺutim, poku┼íali zata┼íkati incident, kako kriti─Źari dobili “legitimitet” u svezi stavova kancelarke Merkel o politici otvorenih granica.

“Mainstream mediji u Njema─Źkoj nisu samo postali krvnici Merkelicine otvorene grani─Źne politike, ve─ç su ideolo┼íki igra─Źi koji razbijaju bilo kakvo protivljenje tom planu.”

Policija je ─Źak hrabro izvjestila da je novogodi┼ínja no─ç bila “mirna” bez incidenta.

Sveukupno Zapadna Europa sada pati od goleme epidemiju silovanja koja se podudara sa prilivom imigranata iz Sirije i drugih zemalja Bliskog istoka.

“┼ávedska je sada broj dva na globalnom popisu zemalja po broju silovanja”, izvje┼ítava Gatestone Institut.

“Prema istra┼żivanju iz 2010. godine, ┼ávedska imaa 53,2 silovanja na 100.000 stanovnika, a nju nadma┼íuje jedino maleni Lesoto u Ju┼żnoj Africi, s 91,6 silovanja na 100.000 stanovnika.”
 


 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,