Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TRUMP: NIJEMCI ĆE PROSVJEDIMA, KAOSOM I NEREDIMA SVRGNUTI ANGELU MERKEL

TRUMP: NIJEMCI ĆE PROSVJEDIMA, KAOSOM I NEREDIMA SVRGNUTI ANGELU MERKEL

bild-merkel-trump“Imamo mali problem koji može biti i trojanski konj”

Nedavno je predsjednički favorit Donald Trump izjavio će se njemački narod organizirati i ujediniti te nasilno zbaciti vladu Angele Merkel.

“Imamo malu situaciju koja bi mogla biti trojanski konj. Možete pogledati što se događa u Njemačkoj. Köln nikada nije imao problema. Köln, Njemačka. Shvaćate li?

Sve je bilo redu. Sve je bilo lijepo. Čist grad. Lijep. Bez problema. Sada oni imaju nerede, oni imaju silovanja”, rekao je Trump tijekom kampanje u gradu Cedar Falls, Iowa.

“Jeste li čuli za silovanja na Silvestrovo? Bilo je katastrofa. I njemački narod će se pobuniti, biti će nerada. Njemački narod će svrgnuti Angelu Merkel. Ne znam što dovraga ona razmišlja. Ali oni imaju milijune ljudi koji se slijevaju u Njemačku, i oni ih ne zaustavljaju. Sada mislim da će ih početi zaustavljati, jer njemački narod neće to trpjeti.

Nijemci održali masovne demonstracije zbog policijskog zataškavanja silovanja

Masa migranata koja je organizirala silovanja i nasilje na Silvestrovo je bila zaštićena od policije, no njemački narod se okrenuo protiv multikulturalne politike Willkommenskultur, ili “kulture dobrodošlice.”

Nekoliko dana nakon Nove godine organizacija Pegida, njemačkom akronim za Domovina Europljana Protiv islamizacije Zapada, je održala masivni skup u Leipzigu.

“Ove muslimanski izbjeglice su počele brutelne terorističke napade protiv njemačkih žena”, rekla je Tatjana Festerling, vodeći aktivist anti-muslimanskog pokreta u Njemačkoj.

“Oni pokazuju da je sve na što smo upozoravali istina. Integracija nije moguća.”
 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,