Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Iza nasilja nad ženama u Kölnu stoji Islamska država ?! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Iza nasilja nad ženama u Kölnu stoji Islamska država ?! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

isis-kolnAnalitičari i diplomatski dužnosnici u Europskoj uniji smatraju da će po imigracijsku politiku EU biti poražavajuće ako se ispostave točnim naznake njemačkih vlasti i obavještajnih izvora u Europi da je nasilje izbjeglica nad ženama za Novu godinu u Njemačkoj dobrim dijelom potaknula Islamska država

To bi značilo da su među izbjeglicama “arapskog i sjevernoafričkog podrijetla” koji su divljački pljačkali i seksualno napastvovali žene i djevojke u Kölnu i još nekim gradovima, bili pripadnici ili pomagači terorističke Islamske države koji su ubačeni u val imigranata pristiglih u Europu prošle godine.

Ministar policije Rajne Sjeverne Westfalije Ralf Jaeger je potvrdio da izvještaji policije i svjedoka nasilja nad više od sada već 600 žena i djevojaka u Kölnu “pokazuju da su napadači praktički u potpunosti bili imigranti … arapskog ili sjevernoafričkog podrijetla”.

Dužnosnici Europske komisije danas su u Bruxellesu rekli da istrage njemačkih vlasti trebaju dati odgovore na to tko su točno bili i jesu li vinovnici nasilja nad ženama to učinili po nečijem uputstvu ili naređenju.

Na pitanje novinara ne nameću li takvi užasavajući događaji u Njemačkoj, ali i Švedskoj i još nekim članicama EU, drastičan zaokret u zaštiti vanjskih granica EU i zaustavljanje valova imigranata, dužnosnici u Bruxellesu su jedino ukazali na izjavu predsjednika EK Jean-Claude Junckera njemačkoj televizijskoj postaji RTL da “imigracija ne smije izmijeniti europske vrijednosti”.
 

 
“Europa je odlučna da ostane ono što jest”, naglasio je Juncker koji će se u srijedu u Njemačkoj sastati s kancelarkom Angelom Merkel.

Nije jasno hoće li netko odgovarati za to zašto su njemački mediji i policija nekoliko dana skrivali od javnosti brutalno seksualno nasilje i pljačku koje su počinili azilanti nad ženama i djevojkama.

Šef kelnske policije je dosad jedina visoko pozicionirana osoba koja je platila cijenu zato što je opći zaključak da je policija potpuno zakazala u osujećivanju napada na žene.

Pritisak na kancelarku Merkel je jako porastao i ona je podržala usvajanje novog zakona po kojem će biti protjerani imigranti i ako samo uvjetno budu osuđeni za sitnije prijestupe.

Njemački ministar pravosuđa Mass rekao je da ima saznanja da su napadi “bili planirani i usuglašeni”, a komentatori više zapadnoeuropskih medija su prenijeli naznake obavještajnih izvora da je iza toga bar dijelom mogla stajati teroristička Islamska država.

Analitičari više listova i internet portala u EU su skloni zaključku da su izbjeglice, napasnike na žene i djevojke u Njemačkoj i još nekim zemljama imale smjernice terorističke Islamske države zbog načina masovnog okupljanja i grupnog nasrtaja napasnika na žene.

Neki su imali i na papiru, što je objavio i njemački list Bild, napisana upute na njemačkom i arapskom što će djevojkama govoriti prilikom napada, što govori o sračunatoj akciji zlostavljanja i zastrašivanja.

Analitičari su u tome prepoznali metode Islamske države za destabilizaciju, podjelu društava slobodnih, demokratskih ili uopće stabilnih država, bilo u Europi ili na Bliskom istoku.

Takvu vrstu terora Islamska država provodi i na teritoriju kojom vlada u Iraku i Siriji da bi nasiljem i strahom sebi potpuno potčinila stanovništvo, a seksualno nasilje primjenjuje posebno protiv neislamskih etničkih zajednica ili muslimanskih, ako im nisu “poslušne”, kao što su šiiti.

Poseban primjer je seksualno ropstvo i prodaja žena i djevojaka Jazid naroda, koje izlažu kao stoku na sajmovima i prevoze autobusima pod stražom, kako je to u reportaži opisao novinar New York Timesa.

Vođe terorističke Islamske države izvlače iz svete knjige Kurana samo one dijelove koji trebaju potvrditi njihovu politiku i to nameću kao jedinu “Alahovu istinu” i opravdanje za svaku vrstu krvoločnog nasilja i seksualnog ropstva žena.

Dosadašnji ma kako bili krvavi atentati u Europi, ali iu Libanonu ili Africi nisu izazvali ono što je Islamska država htjela, a to su cijepanje društava, sukobi, destabilizacija, već je, naprotiv, došlo još čvršćeg zbijanja oko identiteta, tradicije, kulture i nacionalih vrijednosti kao u Francuskoj, pa i Libanonu, Maliju, Rusiji.

Otuda se na događaje u Kölnu posebno gleda kao na moguću novu podmuklu taktiku da se zada udarac europskom načinu života i vrijednostima i da se izazove nasilje protiv izbjeglica.

To bi bio dvojaki cilj jer izbjeglice većinom, iako među njima može biti onih koji dolaze s uputama i zadacima koje daje Islamska država, bježe upravo od nasilja i protivnici su ekstremističke Islamske države.
 

 
(vestinet.rs,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,