Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » POTPUNI ┼áOK U BRITANIJI: Dokumenti o cjepivima razotkrili tridesetogodi┼ínju zavjeru

POTPUNI ŠOK U BRITANIJI: Dokumenti o cjepivima razotkrili tridesetogodišnju zavjeru

cijepljenje-zavjeraAkt o slobodi informacija (FOIA) je pokazao da cjepiva nisu ─Źudo moderne medicine

Jedan lije─Źnik je prona┼íao dokumente koji pokazuju da je britanska vlada zata┼íkala brojne incidente sa cjepivima, pi┼íe philosophers-stone.co.uk.

Ustanovljeno je da je vlada znala da cjepiva ne djeluju, da uzrokuju nastanak bolesti koje bi se trebale lije─Źiti, da su opasne po djecu kao i da je sve ┼íto se ti─Źe cjepiva la┼ż.

Takozvano “─Źudo” moderne medicine je puno te┼íkih metala, virusa, mikoplazme, fekalnih tvari, DNK fragmenata drugih vrsta, formaldehida i polisorbata 80 (agensa koji izaziva sterilitet).

Pozivanjem na FOIA, jedan lije─Źnik s autisti─Źnim sinom u SAD je zatra┼żio od Centra za kontrolu bolesti (CDC) da objavi dokumente o opasnostima cjepiva, ali CDC to ─Źak ni pod pritiskom zakona nije napravio.

Pored ┼ítetnosti cjepiva, CDC je uspio zata┼íkati i u─Źinak fluorida na Amerikance, a naro─Źito na imunolo┼íki sustav djece.

CDC o─Źigledno djeluje protiv zdravlja ameri─Źkog naroda, ali to nije sve. CDC je u suradnji s vladom SAD dizajnirao zakone u slu─Źaju pandemije koji va┼że u svim dr┼żavama SAD, a koji podrazumijevaju prisilno primanje netestiranih cjepiva u slu─Źaju pandemije.

Me─Ĺutim, ─Źak je i kredibilitet CDC u progla┼íavanju pandemije uzdrman od progla┼íenja pandemije H1N1 2009. godine, kada je CDC odbio objaviti izvjesne dokumente opet po pozivanju na FOIA akt.

CDC je zata┼íkao i financijski skandal koji je nastao po┼íto su SAD potro┼íile milijarde na cjepiva za la┼żnu pandemiju.

Istina o cjepivima se polako razotkriva isto kao 1918. i 1919. godine kada je umjesto aspirina za smrt 20-50 milijuna ljudi okrivljena smrtonosna gripa.
 
(vwebtribune.rs/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,