Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » POTPUNI ŠOK U BRITANIJI: Dokumenti o cjepivima razotkrili tridesetogodišnju zavjeru

POTPUNI ŠOK U BRITANIJI: Dokumenti o cjepivima razotkrili tridesetogodišnju zavjeru

cijepljenje-zavjeraAkt o slobodi informacija (FOIA) je pokazao da cjepiva nisu čudo moderne medicine

Jedan liječnik je pronašao dokumente koji pokazuju da je britanska vlada zataškala brojne incidente sa cjepivima, piše philosophers-stone.co.uk.

Ustanovljeno je da je vlada znala da cjepiva ne djeluju, da uzrokuju nastanak bolesti koje bi se trebale liječiti, da su opasne po djecu kao i da je sve što se tiče cjepiva laž.

Takozvano “čudo” moderne medicine je puno teških metala, virusa, mikoplazme, fekalnih tvari, DNK fragmenata drugih vrsta, formaldehida i polisorbata 80 (agensa koji izaziva sterilitet).

Pozivanjem na FOIA, jedan liječnik s autističnim sinom u SAD je zatražio od Centra za kontrolu bolesti (CDC) da objavi dokumente o opasnostima cjepiva, ali CDC to čak ni pod pritiskom zakona nije napravio.

Pored štetnosti cjepiva, CDC je uspio zataškati i učinak fluorida na Amerikance, a naročito na imunološki sustav djece.

CDC očigledno djeluje protiv zdravlja američkog naroda, ali to nije sve. CDC je u suradnji s vladom SAD dizajnirao zakone u slučaju pandemije koji važe u svim državama SAD, a koji podrazumijevaju prisilno primanje netestiranih cjepiva u slučaju pandemije.

Međutim, čak je i kredibilitet CDC u proglašavanju pandemije uzdrman od proglašenja pandemije H1N1 2009. godine, kada je CDC odbio objaviti izvjesne dokumente opet po pozivanju na FOIA akt.

CDC je zataškao i financijski skandal koji je nastao pošto su SAD potrošile milijarde na cjepiva za lažnu pandemiju.

Istina o cjepivima se polako razotkriva isto kao 1918. i 1919. godine kada je umjesto aspirina za smrt 20-50 milijuna ljudi okrivljena smrtonosna gripa.
 
(vwebtribune.rs/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,