Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » BOLESNI UMOVI ILI DOBRO ORGANIZIRANA SKUPINA: Seksualni napada─Źi iz K├Âlna imali kod sebe papirnate poruke “Ubit ─çu te” i “┼Żelim imati seks s tobom”

BOLESNI UMOVI ILI DOBRO ORGANIZIRANA SKUPINA: Seksualni napada─Źi iz K├Âlna imali kod sebe papirnate poruke “Ubit ─çu te” i “┼Żelim imati seks s tobom”

koln-porukaMobilni telefoni migranata su sadr┼żavali video materijale ┼żrtava koje su zlostavljane, a u d┼żepovima su imali ─Źudne poapirnate podsjetnike

Kod dva osumnji─Źenika u masovnom zlostavljanjU desetaka njema─Źkih ┼żena u K├Âlnu na Silvestrovo prona─Ĺene su papiranite poruke na njema─Źkom i arapskom koje su sadr┼żavale fraze i poruke poput “Ubit ─çu te” i “Ja ┼żelim imati spolni odnos s tobom”.

Mu┼íkarci, koji ve─ç imaju “migracijsku pozadinu”, nisu poimenice prozvani, ali oni su uhi─çeni na mjestu gdje su oko tisu─çu arapskih i Sjeverne Afrike tukli, napacali i seksualno zlostavljali desetke ┼żena tijekom pro┼ílotjednih napada.

Policija je prona┼íla video snimke na telefonima osumnji─Źenika koji su prikazivali napade na ┼żene (kao da ─çe biti pla─çeni po snimci) kao i papirnate poruke koje su sadr┼żavale prijevode s arapskog na njema─Źki poput fraza, “Lijepe grudi”, “┼Żelim imati seks s tobom” i “Ja ─çu te ubiti”.

Sada znamo otkuda napad i prijetnje smr─çu na┼íem Hrvatu na dan K├Âlnskog novogodi┼ínjeg kaosa.

Sada je ve─ç potvr─Ĺeno da je vi┼íe od polovice osumnji─Źenih policija identificirala kao tra┼żitelje azila, te su nedavno u┼íli Njema─Źku i putovali kroz Hrvatsku kao dio potpore migranatskoj poplavi u Europi, koja je samo u 2015. godini iznosila 1,1 milijuna.

┼áef K├Âlnske policije Wolfgang Albers, je dobio otkaz kao rezultat njegovog tuma─Źenja doga─Ĺaja na novogodi┼ínju no─ç.

Policija je bila preplavljena od strane mafije spolnih napada─Źa i nije se u tom trenutku mogla sna─çi.

U me─Ĺuvremenu, glasine govore da da je gradona─Źelnik K├Âlna Henriette Reker rekao ┼żenama da potencijalne silovatelje dr┼że na “udaljenosti ruku” kako bi se sprije─Źili napadi.

Pojedinosti o zasebnim seksualnim napadima u gradovima poput Helsinkija i Zuricha na Silvestrovo tako─Ĺer su se pojavili. U glavnom gradu Finske, sigurnosno osoblje je izvijestilo o “ra┼íirenom seksualnom uznemiravanju” od strane ira─Źkeih azilanata u kojem su poku┼íavali zgrabiti ┼żene za grudi i poku┼íavali ih poljubiti.

“Ova pojava je nova u finskoj povijesti seksualnih zlo─Źina”, rekla je Ilkka Koskimaki, zamjenik na─Źelnika policije u Helsinkiju, za Telegraph.

“Nikada nismo imali prije ovakvu vrstu seksualnog uznemiravanja na Staru godinu.”
 
(infowars.com/uredio:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,