Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » BOLESNI UMOVI ILI DOBRO ORGANIZIRANA SKUPINA: Seksualni napadači iz Kölna imali kod sebe papirnate poruke “Ubit ću te” i “Želim imati seks s tobom”

BOLESNI UMOVI ILI DOBRO ORGANIZIRANA SKUPINA: Seksualni napadači iz Kölna imali kod sebe papirnate poruke “Ubit ću te” i “Želim imati seks s tobom”

koln-porukaMobilni telefoni migranata su sadržavali video materijale žrtava koje su zlostavljane, a u džepovima su imali čudne poapirnate podsjetnike

Kod dva osumnjičenika u masovnom zlostavljanjU desetaka njemačkih žena u Kölnu na Silvestrovo pronađene su papiranite poruke na njemačkom i arapskom koje su sadržavale fraze i poruke poput “Ubit ću te” i “Ja želim imati spolni odnos s tobom”.

Muškarci, koji već imaju “migracijsku pozadinu”, nisu poimenice prozvani, ali oni su uhićeni na mjestu gdje su oko tisuću arapskih i Sjeverne Afrike tukli, napacali i seksualno zlostavljali desetke žena tijekom prošlotjednih napada.

Policija je pronašla video snimke na telefonima osumnjičenika koji su prikazivali napade na žene (kao da će biti plaćeni po snimci) kao i papirnate poruke koje su sadržavale prijevode s arapskog na njemački poput fraza, “Lijepe grudi”, “Želim imati seks s tobom” i “Ja ću te ubiti”.

Sada znamo otkuda napad i prijetnje smrću našem Hrvatu na dan Kölnskog novogodišnjeg kaosa.

Sada je već potvrđeno da je više od polovice osumnjičenih policija identificirala kao tražitelje azila, te su nedavno ušli Njemačku i putovali kroz Hrvatsku kao dio potpore migranatskoj poplavi u Europi, koja je samo u 2015. godini iznosila 1,1 milijuna.

Šef Kölnske policije Wolfgang Albers, je dobio otkaz kao rezultat njegovog tumačenja događaja na novogodišnju noć.

Policija je bila preplavljena od strane mafije spolnih napadača i nije se u tom trenutku mogla snaći.

U međuvremenu, glasine govore da da je gradonačelnik Kölna Henriette Reker rekao ženama da potencijalne silovatelje drže na “udaljenosti ruku” kako bi se spriječili napadi.

Pojedinosti o zasebnim seksualnim napadima u gradovima poput Helsinkija i Zuricha na Silvestrovo također su se pojavili. U glavnom gradu Finske, sigurnosno osoblje je izvijestilo o “raširenom seksualnom uznemiravanju” od strane iračkeih azilanata u kojem su pokušavali zgrabiti žene za grudi i pokušavali ih poljubiti.

“Ova pojava je nova u finskoj povijesti seksualnih zločina”, rekla je Ilkka Koskimaki, zamjenik načelnika policije u Helsinkiju, za Telegraph.

“Nikada nismo imali prije ovakvu vrstu seksualnog uznemiravanja na Staru godinu.”
 
(infowars.com/uredio:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,