Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » NAJVEĆI AKTIVISTIČKI AMERIČKI PORTAL INFOWARS: Hrvat heroj branio žene u Kölnu na Novu godinu od muslimanskih imigranata, ovo je njegovo svjedočenje! (VIDEO)

NAJVEĆI AKTIVISTIČKI AMERIČKI PORTAL INFOWARS: Hrvat heroj branio žene u Kölnu na Novu godinu od muslimanskih imigranata, ovo je njegovo svjedočenje! (VIDEO)

koln-imigrantiHrvat Ivan Jurčević svjedočio je nemilim događanjima u Kölnu, gdje je velik broj žena tijekom dočeka Nove godine seksualno napastvovano

Jurčević je radio na osiguranju ulaza obližnjeg hotela Excelsior i dobro je vidio što se događalo. Kako kaže za njemački T-online, nevolje su počele kad su imigranti gnjavili goste koji su pušili ispred hotela. Od njih su tražili cigarete, a žene pozivali da dođu k njima.

Nakon 22 sata, dvije djevojke su dotrčale do njega tražeći pomoć. Za njima su dotrčali i napadači i prijetili mu.

Mogli su vidjeti koliko je velik i jak (198 cm i 130 kilograma), ali ono što nisu znali je da je Ivan i trener borilačkih vještina pa su ga napali. Jednog od njih je udario nogom u prsa toliko jako da je ovaj letio nekoliko metara kroz zrak.

Povukao se u hotel, a napadači su mu prijetili smrću, na engleskom jeziku.

Nakon ponoći, Jurčević je svjedočio i obračunu noževima. Arapi su ganjali crnopute Afrikance. Imigranti su na policiju bacali petarde.

U nastavku pogledajte Ivanovu izjavu o događanjima u Kölnu, na njemačkom.

Meine Meinung bezgl Silvester 2015 in Kln…..teilen erwnscht

Posted by Ivan Jurcevic on Tuesday, January 5, 2016

Američki portal Infowars.com je preveo video na engleski i proširio istinu još dalje o tome što se događa u srcu Europe.
 

 
(croexpress.eu,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , ,