Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » NAJVE─ćI AKTIVISTI─îKI AMERI─îKI PORTAL INFOWARS: Hrvat heroj branio ┼żene u K├Âlnu na Novu godinu od muslimanskih imigranata, ovo je njegovo svjedo─Źenje! (VIDEO)

NAJVE─ćI AKTIVISTI─îKI AMERI─îKI PORTAL INFOWARS: Hrvat heroj branio ┼żene u K├Âlnu na Novu godinu od muslimanskih imigranata, ovo je njegovo svjedo─Źenje! (VIDEO)

koln-imigrantiHrvat Ivan Jur─Źevi─ç svjedo─Źio je nemilim doga─Ĺanjima u K├Âlnu, gdje je velik broj ┼żena tijekom do─Źeka Nove godine seksualno napastvovano

Jur─Źevi─ç je radio na osiguranju ulaza obli┼żnjeg hotela Excelsior i dobro je vidio ┼íto se doga─Ĺalo. Kako ka┼że za njema─Źki T-online, nevolje su po─Źele kad su imigranti gnjavili goste koji su pu┼íili ispred hotela. Od njih su tra┼żili cigarete, a ┼żene pozivali da do─Ĺu k njima.

Nakon 22 sata, dvije djevojke su dotr─Źale do njega tra┼że─çi pomo─ç. Za njima su dotr─Źali i napada─Źi i prijetili mu.

Mogli su vidjeti koliko je velik i jak (198 cm i 130 kilograma), ali ono ┼íto nisu znali je da je Ivan i trener borila─Źkih vje┼ítina pa su ga napali. Jednog od njih je udario nogom u prsa toliko jako da je ovaj letio nekoliko metara kroz zrak.

Povukao se u hotel, a napada─Źi su mu prijetili smr─çu, na engleskom jeziku.

Nakon pono─çi, Jur─Źevi─ç je svjedo─Źio i obra─Źunu no┼żevima. Arapi su ganjali crnopute Afrikance. Imigranti su na policiju bacali petarde.

U nastavku pogledajte Ivanovu izjavu o doga─Ĺanjima u K├Âlnu, na njema─Źkom.

Meine Meinung bezgl Silvester 2015 in Kln…..teilen erwnscht

Posted by Ivan Jurcevic on Tuesday, January 5, 2016

Ameri─Źki portal Infowars.com je preveo video na engleski i pro┼íirio istinu jo┼í dalje o tome ┼íto se doga─Ĺa u srcu Europe.
 

 
(croexpress.eu,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , ,