Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » ŠVEDSKA: MUSLIMANSKI MIGRANTI PRETUKLI NA SMRT HOMOSEKSUALCA I OMOTALI MU ZMIJU OKO VRATA

ŠVEDSKA: MUSLIMANSKI MIGRANTI PRETUKLI NA SMRT HOMOSEKSUALCA I OMOTALI MU ZMIJU OKO VRATA

svedska-zastavaDva muslimanska imigranta su pretukli homoseksualca do smrti koji im je u parku ponudio pomoć u hrani i odjeći, te mu omotali zmiju oko vrata, te sve to snimili mobitelom

Dvija muslimanska migranata u Švedskoj se terete za zločin ubojstva iz mržnje jednog homoseksualca nakon što su, navodno, pretukli žrtvu do smrti prije nego što su ga obukli u žensku odjeću i omotali mu zmiju oko vrata, prenosi Infowars.

Žrtvu su vrijeđali zbog njegove seksualne orijentacije tijekom brutalnog ubojstva.

Dva navodna počinitelja su 16-godišnjak i 19-godišnjak, “izbjeglice” iz Maroka. Prema riječima tužitelja, žrtva je namjerno ciljana zbog svoje seksualnosti.

Maroko je 99,9% muslimanska država i biti gay, lezbijka ili transrodna osoba je ilegalno i kažnjava se do tri godine zatvora.

Incident je započeo kada se gay muškarac susreo 16-godišnjim “izbjeglica” u parku u Gothenburgu i ponudio im pomoć u odjeći i hrani.

Tri osobe su na poslijetku završile u stanu ubijene osobe stanu u kojem ih je, kako optuženi tvrdi, ubijeni nagovarao na spolni odnos i da oni djelovali u samoobrani.

Međutim, policija je došla u posjed videa sa mobitela mislimanskog imigranta koji je to sve snimao koji pokazuje gay muškarca prebijenog i vezanog muškarca na podu stana.

Na snimci se vidi kako se 16-godišnjak derao i psovao čovjeka, i vrijeđao ga zbog njegove seksualne orijentacije.

Počinitelji stravičnog ubojstva tvrde da je žrtva već bila obučena kao žena kad su ga sreli, iako žrtvin dečko niječe da mu se partner ikada oblačio u žensku odjeću i tvrdio je da je žrtva bila odjevena u žensku odjeću da bi joj se izrugivali.

Mrtva zmija je pronađena omotana oko žrtvinog vrata na kojima je policija pronašla kapi krvi 16-godišnjeg imigranta. Počinitelji su prema tužiteljima također vezali čovjeka i stavili deku na lice nakon nakon čega je umro, a tužitelji su nazivli incident “nepromišljen napad i brutalno ubojstvo.”

“Dva tinejdžera su kazneno optuživana su u brojnim europskim zemljama prije dolaska u Švedsku, gdje su živjeli u različitim ustanovama”, javlja Speisa.

Prema švedskom novinama Expressen, mladi migranti iz Maroka i drugih sjevernoafričkih zemalja su poznati po svojem kriminalnom ponašanju.

Kao što smo ranije naglasili, Švedska je jedna od europskih zemalja koja omogućava azil stotinama tisuća “izbjeglica”, iako su muslimanski useljenici u velikoj mjeri odgovorni za epidemiju seksualnog zlostavljanja koja je Švedskoj dao naziv zemlja silovatelja.

Broj silovanja u Švedskoj je skočio šokantnih 1.472% od sredine 70-ih, uz 6,620 seksualnih napada koji su prijavljeni policiji u 2014. godini u odnosu na samo 421 silovanja u 1975.

“77,6 posto silovatelja u zemlji su identificirani kao “stranci” (a to je značajno jer je u Švedskoj, “Stranac” obično sinonim za “imigrant iz muslimanske zemlje”), piše Selwyn Duke.
 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

ALEX JONES RAZOTKRIVA ISTINU IZA NOVOG FILMSKOG HITA - RATOVI ZVIJEZDA
OVO MORATE POGLEDATI: Što se događa kada uronite McDonaldsov hamburger u želučanu kiselinu!?

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,

reklama