Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » ┼áVEDSKA: MUSLIMANSKI MIGRANTI PRETUKLI NA SMRT HOMOSEKSUALCA I OMOTALI MU ZMIJU OKO VRATA

ŠVEDSKA: MUSLIMANSKI MIGRANTI PRETUKLI NA SMRT HOMOSEKSUALCA I OMOTALI MU ZMIJU OKO VRATA

svedska-zastavaDva muslimanska imigranta su pretukli homoseksualca do smrti koji im je u parku ponudio pomo─ç u hrani i odje─çi, te mu omotali zmiju oko vrata, te sve to snimili mobitelom

Dvija muslimanska migranata u ┼ávedskoj se terete za zlo─Źin ubojstva iz mr┼żnje jednog homoseksualca nakon ┼íto su, navodno, pretukli ┼żrtvu do smrti prije nego ┼íto su ga obukli u ┼żensku odje─çu i omotali mu zmiju oko vrata, prenosi Infowars.

┼Żrtvu su vrije─Ĺali zbog njegove seksualne orijentacije tijekom brutalnog ubojstva.

Dva navodna po─Źinitelja su 16-godi┼ínjak i 19-godi┼ínjak, “izbjeglice” iz Maroka. Prema rije─Źima tu┼żitelja, ┼żrtva je namjerno ciljana zbog svoje seksualnosti.

Maroko je 99,9% muslimanska dr┼żava i biti gay, lezbijka ili transrodna osoba je ilegalno i ka┼żnjava se do tri godine zatvora.

Incident je zapo─Źeo kada se gay mu┼íkarac susreo 16-godi┼ínjim “izbjeglica” u parku u Gothenburgu i ponudio im pomo─ç u odje─çi i hrani.

Tri osobe su na poslijetku zavr┼íile u stanu ubijene osobe stanu u kojem ih je, kako optu┼żeni tvrdi, ubijeni nagovarao na spolni odnos i da oni djelovali u samoobrani.

Me─Ĺutim, policija je do┼íla u posjed videa sa mobitela mislimanskog imigranta koji je to sve snimao koji pokazuje gay mu┼íkarca prebijenog i vezanog mu┼íkarca na podu stana.

Na snimci se vidi kako se 16-godi┼ínjak derao i psovao ─Źovjeka, i vrije─Ĺao ga zbog njegove seksualne orijentacije.


Po─Źinitelji stravi─Źnog ubojstva tvrde da je ┼żrtva ve─ç bila obu─Źena kao ┼żena kad su ga sreli, iako ┼żrtvin de─Źko nije─Źe da mu se partner ikada obla─Źio u ┼żensku odje─çu i tvrdio je da je ┼żrtva bila odjevena u ┼żensku odje─çu da bi joj se izrugivali.

Mrtva zmija je prona─Ĺena omotana oko ┼żrtvinog vrata na kojima je policija prona┼íla kapi krvi 16-godi┼ínjeg imigranta. Po─Źinitelji su prema tu┼żiteljima tako─Ĺer vezali ─Źovjeka i stavili deku na lice nakon nakon ─Źega je umro, a tu┼żitelji su nazivli incident “nepromi┼íljen napad i brutalno ubojstvo.”

“Dva tinejd┼żera su kazneno optu┼żivana su u brojnim europskim zemljama prije dolaska u ┼ávedsku, gdje su ┼żivjeli u razli─Źitim ustanovama”, javlja Speisa.

Prema ┼ívedskom novinama Expressen, mladi migranti iz Maroka i drugih sjevernoafri─Źkih zemalja su poznati po svojem kriminalnom pona┼íanju.

Kao ┼íto smo ranije naglasili, ┼ávedska je jedna od europskih zemalja koja omogu─çava azil stotinama tisu─ça “izbjeglica”, iako su muslimanski useljenici u velikoj mjeri odgovorni za epidemiju seksualnog zlostavljanja koja je ┼ávedskoj dao naziv zemlja silovatelja.

Broj silovanja u ┼ávedskoj je sko─Źio ┼íokantnih 1.472% od sredine 70-ih, uz 6,620 seksualnih napada koji su prijavljeni policiji u 2014. godini u odnosu na samo 421 silovanja u 1975.

“77,6 posto silovatelja u zemlji su identificirani kao “stranci” (a to je zna─Źajno jer je u ┼ávedskoj, “Stranac” obi─Źno sinonim za “imigrant iz muslimanske zemlje”), pi┼íe Selwyn Duke.
 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,