Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » OVO MORATE POGLEDATI: ┼áto se doga─Ĺa kada uronite McDonaldsov hamburger u ┼żelu─Źanu kiselinu!?

OVO MORATE POGLEDATI: ┼áto se doga─Ĺa kada uronite McDonaldsov hamburger u ┼żelu─Źanu kiselinu!?

mcdonalds-kiselina-logoMo┼żete pretpostaviti da ─çe se neke prili─Źno odvratne stvari desiti dok se va┼ía hrana probavlja u crijevima

Na iternetu je ovaj video pogledalo oko 15 miliona ljudi, a do─Źarava kako McDonaldsova hrana izgleda na samom po─Źetku probave, u ┼żelucu.

Često niti ne znate kako izgleda i što se zapravo dogodilo pogotovo kada jedete namirnice iz lanaca brze hrane.

Ovo zapravo i nije poput dokumentarca “Super Size Me”, gdje su stavili neke hamburgere u posudu i pustitili ih da dobiju pljesan, ovo je samo ilustracija ┼íto ukusni cheeseburger prolazi u na┼íem ┼żelucu.

Za┼íto? Jer znanosti. Tako─Ĺer, i zbog interneta.

Istra┼żiva─Źi sa Sveu─Źili┼íta u Nottinghamu su napunili spremnik s otopinom klorovodi─Źne kiseline, kemikalije prona─Ĺene u na┼íim ┼żelucima koja poma┼że u probavnom procesu i umo─Źili hamburger u nju tijekom 3 i pol sata.

Rezultat je bili odvratan, a burger se pretvorio u crni mulj.

Klorovodi─Źna kiselina razgra─Ĺuje hranu u ranim fazama probave, to zna─Źi da je to jedna od prvih stvari koje McDonaldsov hamburger radi kada dospije u va┼í ┼żeludac.

Neka netko proba napraviti ovo sa keljom ili salatom i neka nam pošalje video.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , ,