Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ┼áVEDSKU ┼ŻENU SILOVAO ‘IZBJEGLICA’: Ona ga je odbila prijaviti jer joj ga je bilo ┼żao

┼áVEDSKU ┼ŻENU SILOVAO ‘IZBJEGLICA’: Ona ga je odbila prijaviti jer joj ga je bilo ┼żao

svedska-silovanje-imigranti┼Żena na┼íla u kupeu no─çnog vlaka gdje je dijelila prostora s tri arapskih mu┼íkaraca. ┼Żrtva se suosje─çala sa “te┼íkom situacijom” silovatelja

┼ávedski ┼żena koja je silovana od strane ira─Źkog imigranta “izbjeglice” na vlaku u po─Źetku je odbila prijaviti incident policiji jer joj je kao ona ka┼że bilo “┼żao” njezinog napada─Źa.

Incident se dogodio u no─çnom vlaku izme─Ĺu Ume├ą i Sundsvall u listopadu. Ira─Źki imigrant je putovao natrag u ┼ávedsku, jer je standard azila u Finskoj bio nezanimljiv.

┼Żena na┼íla u kupeu vlaka gdje je dijelila prostora s tri arapskih mu┼íkaraca, kojima se odmah smilovala jer su bili “siroma┼íne izbjeglice” i kupila im sendvi─Źe, pi┼íe infowars.com

Imigranti su po─Źeli piti prije poku┼íaja silovanja 28-godi┼ínje ┼żene koja im je rekla da se zaustave.

┼Żena je potom oti┼íla u krevet samo da bi ju probudio jedan od mu┼íkaraca i silovo ju. Borila se sa silovateljem i potr─Źala kako bi dobili pomo─ç od konduktera vlaka.

Prema izvje┼í─çu portala FriaTider.se, ┼żrtva je u po─Źetku odbila prijaviti silovanje policiji, jer joj je bilo “njega ┼żao” zbog njegove “te┼íke situacije”, i bojala se da ─çe biti deportiran natrag u Irak.


Kondukter je na kraju uvjerio ┼żenu da prijavi incident, a po─Źinitelj je kasnije uhi─çen i osu─Ĺen na godinu dana zatvora, i tako─Ĺer mu je nare─Ĺeno da plati ┼żrtvi 85.000 kruna od┼ítete.

Kasnije se ispostavilo da je silovateljev izbjegli─Źki status bio la┼żan – on nije bio iz regije koja je u opasnosti u Iraku te je izbjegao u Skandinaviju radi ekonomskih razloga.

Nakon izdr┼żane kazne, ─Źovjek ─çe biti deportirani natrag u Irak i zabranjen ─çemu biti ponovni ulazak u ┼ávedsku na pet godina.

Silovanja u ┼ávedskoj je sko─Źilo na ┼íokantnu stopu od 1472% koja je po─Źela rasti od sredine 70-ih, te je 6620 seksualnih napada prijavljeno policiji u 2014. godini u odnosu na samo 421 silovanja u 1975. Zemlja je sada poznat kao zemlja silovanja i “raj za silovatelje”

77,6 posto silovatelja u Zemlji su identificirani kao “stranaci” (a to je zna─Źajno jer je u ┼ávedskoj, “Sstranac” obi─Źno sinonim za “imigrant iz muslimanske zemlje”), pi┼íe Selwyn Duke.

“A ─Źak i to vjerojatno podcjenjuje problem, jer je ┼ívedska vlada – u nastojanju da se olak┼ía ovaj problem – provela zakon da se druga generacija muslimana ve─ç vode kao ┼áve─Ĺani.

Usprkos masovnom dokazu da je Zapad uvoznica prave kulture silovanja koja prijeti sigurnosti nebrojenih ┼żena, feministkinje i lijevi─Źari i dalje ┼żestoko podr┼żavaju migrantsku invaziju u ime politi─Źke korektnosti.
 
(infowars.com/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,