Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠVEDSKU ŽENU SILOVAO ‘IZBJEGLICA’: Ona ga je odbila prijaviti jer joj ga je bilo žao

ŠVEDSKU ŽENU SILOVAO ‘IZBJEGLICA’: Ona ga je odbila prijaviti jer joj ga je bilo žao

svedska-silovanje-imigrantiŽena našla u kupeu noćnog vlaka gdje je dijelila prostora s tri arapskih muškaraca. Žrtva se suosjećala sa “teškom situacijom” silovatelja

Švedski žena koja je silovana od strane iračkog imigranta “izbjeglice” na vlaku u početku je odbila prijaviti incident policiji jer joj je kao ona kaže bilo “žao” njezinog napadača.

Incident se dogodio u noćnom vlaku između Umeå i Sundsvall u listopadu. Irački imigrant je putovao natrag u Švedsku, jer je standard azila u Finskoj bio nezanimljiv.

Žena našla u kupeu vlaka gdje je dijelila prostora s tri arapskih muškaraca, kojima se odmah smilovala jer su bili “siromašne izbjeglice” i kupila im sendviče, piše infowars.com

Imigranti su počeli piti prije pokušaja silovanja 28-godišnje žene koja im je rekla da se zaustave.

Žena je potom otišla u krevet samo da bi ju probudio jedan od muškaraca i silovo ju. Borila se sa silovateljem i potrčala kako bi dobili pomoć od konduktera vlaka.

Prema izvješću portala FriaTider.se, žrtva je u početku odbila prijaviti silovanje policiji, jer joj je bilo “njega žao” zbog njegove “teške situacije”, i bojala se da će biti deportiran natrag u Irak.

Kondukter je na kraju uvjerio ženu da prijavi incident, a počinitelj je kasnije uhićen i osuđen na godinu dana zatvora, i također mu je naređeno da plati žrtvi 85.000 kruna odštete.

Kasnije se ispostavilo da je silovateljev izbjeglički status bio lažan – on nije bio iz regije koja je u opasnosti u Iraku te je izbjegao u Skandinaviju radi ekonomskih razloga.

Nakon izdržane kazne, čovjek će biti deportirani natrag u Irak i zabranjen ćemu biti ponovni ulazak u Švedsku na pet godina.

Silovanja u Švedskoj je skočilo na šokantnu stopu od 1472% koja je počela rasti od sredine 70-ih, te je 6620 seksualnih napada prijavljeno policiji u 2014. godini u odnosu na samo 421 silovanja u 1975. Zemlja je sada poznat kao zemlja silovanja i “raj za silovatelje”

77,6 posto silovatelja u Zemlji su identificirani kao “stranaci” (a to je značajno jer je u Švedskoj, “Sstranac” obično sinonim za “imigrant iz muslimanske zemlje”), piše Selwyn Duke.

“A čak i to vjerojatno podcjenjuje problem, jer je švedska vlada – u nastojanju da se olakša ovaj problem – provela zakon da se druga generacija muslimana već vode kao Šveđani.

Usprkos masovnom dokazu da je Zapad uvoznica prave kulture silovanja koja prijeti sigurnosti nebrojenih žena, feministkinje i lijevičari i dalje žestoko podržavaju migrantsku invaziju u ime političke korektnosti.
 
(infowars.com/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,