Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » ALEX JONES RAZOTKRIVA ISTINU IZA NOVOG FILMSKOG HITA – RATOVI ZVIJEZDA

ALEX JONES RAZOTKRIVA ISTINU IZA NOVOG FILMSKOG HITA – RATOVI ZVIJEZDA

ratovi-zvijezda-sila-se-budiJoš jednom, znanstvena fantastika je ogledalo stvarnosti

Najve─çi filmski hit u zadnje vrijeme, Star Wars: The Force Awakens (Zvjezdani ratovi VII: Sila se budi) je do┼íao u kina ovaj tjedan, nastavljaju─çi filmsku sagu o me─Ĺuplanetarnoj borbi civilizacija u galakti─Źkom ratu i tiraniji.

Alex Jones analiziran skrivenu istinu iza Star Wars filmova, detaljiziraju─çi globalni rat vo─Ĺen od strane planetarnog carstva koje propada i transforimira se u militariziranu policijsku dr┼żavu.

Filmovi Ratova Zvijezda su imali ogroman utjecaj na popularnu kulturu.

George Lucas, stvoritelj Ratova zvijezda je izjavio da duboko u biti najve─ça prijetnja slobodi nije kriminalac na ulici ve─ç monolitska svemogu─ça Dr┼żava – Novi svjetski poredak.

Ljudsk ┼żelja da se odupre tiraniji je jedna od najja─Źih nagona, a George Lucas je napravio jako dobar posao portretiraju─çi istu tu stvar u svojim filmovima.

Najnoviji nastavak Ratova zvijezda je potpao pod Diznijev studio, a film je re┼żirao J. J. Abrams, dok je Kreator cijele fran┼íize, George Lucas, na ovom filmu radio je kao kreativni savjetnik, a to ─çe tako─Ĺer biti i na sljede─çim filmovima iz planirane trilogije. (uklju─Źuje se samo kao scenarist).

Pogledajmo analizu filmova i saznajmo koja agenda stoji iza “filmova Ratovi zvijezda”:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,