Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » ALEX JONES RAZOTKRIVA ISTINU IZA NOVOG FILMSKOG HITA – RATOVI ZVIJEZDA

ALEX JONES RAZOTKRIVA ISTINU IZA NOVOG FILMSKOG HITA – RATOVI ZVIJEZDA

ratovi-zvijezda-sila-se-budiJoš jednom, znanstvena fantastika je ogledalo stvarnosti

Najveći filmski hit u zadnje vrijeme, Star Wars: The Force Awakens (Zvjezdani ratovi VII: Sila se budi) je došao u kina ovaj tjedan, nastavljajući filmsku sagu o međuplanetarnoj borbi civilizacija u galaktičkom ratu i tiraniji.

Alex Jones analiziran skrivenu istinu iza Star Wars filmova, detaljizirajući globalni rat vođen od strane planetarnog carstva koje propada i transforimira se u militariziranu policijsku državu.

Filmovi Ratova Zvijezda su imali ogroman utjecaj na popularnu kulturu.

George Lucas, stvoritelj Ratova zvijezda je izjavio da duboko u biti najveća prijetnja slobodi nije kriminalac na ulici već monolitska svemoguća Država – Novi svjetski poredak.

Ljudsk želja da se odupre tiraniji je jedna od najjačih nagona, a George Lucas je napravio jako dobar posao portretirajući istu tu stvar u svojim filmovima.

Najnoviji nastavak Ratova zvijezda je potpao pod Diznijev studio, a film je režirao J. J. Abrams, dok je Kreator cijele franšize, George Lucas, na ovom filmu radio je kao kreativni savjetnik, a to će također biti i na sljedećim filmovima iz planirane trilogije. (uključuje se samo kao scenarist).

Pogledajmo analizu filmova i saznajmo koja agenda stoji iza “filmova Ratovi zvijezda”:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,