Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, UPOZORENJE HRANA ! » STAVLJATE LI MONSATNO I U VAŠU VAGINU? 85% tampona i proizvoda za žensku higijenu onečišćeno sa kancerogenim herbicidom glifosat

STAVLJATE LI MONSATNO I U VAŠU VAGINU? 85% tampona i proizvoda za žensku higijenu onečišćeno sa kancerogenim herbicidom glifosat

tamponi-ulosci-monsantoDAN KADA JE ORGANSKA HRANA PALA! Argentinski znanstvenici su otkrili kako je 85% sterilnih gaza, tampona i uložaka kontaminirano s kancerogenim gliofosfatom. Više nije bitno da li jedete organsku hranu, glifosat može ući u tijelo i preko higijenskih pomagala

No ako smatrate kako je ovo jedina prijetnja zdravlju svih onih koji zbog rana, prijeloma, operacija ili mjesečnice moraju doći u doticaj sa „sterilnim“ pamukom, tada vas moramo upozoriti, situacija je pun gora i opasnija.

U kasnim 1970-ih i ranih 1980-ih, tisuće američkih žena u Americi ubijeno je od strane svojih tampona.

Iako su FDA i žensku industrija higijene otišli predaleko pokušavajući sakriti istinu u povijesti da su u tamponima izrađenim od nekih ne-prirodnih vlakana pronađene “udomaćene” smrtonosne bakterije koje su otpuštale dovoljnu količinu otrova da ubiju ili ozlijeđuju preko tisuću žena.

Organizacija za konzumiranje organskog je objavila slijedeće:

Najgori prijestupnici su ultra-upijajući tamponi koje proizvode Procter and Gamble. Prema razotkrivajućoj knjizi “Soap Opera: Inside Story of Procter and Gamble”, tvrtka je odbacivala godinama prigovore potrošača o tamponima.

1975. godine tvrtkin dopis je otkrio da se oni oslanjaju na takozvane “Rely” tampone koji sadrže poznata kancerogena sredstva i da tampon mijenja prirodne mikroorganizme u vagini. “Rely” tamponi su maknuti s polica u 1980, ali mnoge žene tvrde da su im oni ostavili u “nasljeđe” histerektomiju i gubitak plodnosti.

Među zdravstveno svjesnim ženama, toksičnost mainstream tampona dugo je bilo pitanje od velike važnosti. “Kao što sam rekla, NE ulju od sjemenki pamuka, iz istog razloga kažem NE toksičnim pamučnim tamponima i ulošcima, piše Meghan Telpner. “Jeste li znali da se 42 milijuna kilograma pesticida raspršuje na 14,4 milijuna hektara površine na kojoj se uzgaja konvencionalni pamuk – svake godine u SAD-u.”

Sada je Monsantov otrovni herbicid pronađen u 80% ženskih higijenskih proizvoda

Brzo naprijed do 2015. Sada je napokon došla istina na vidjelo i poznati herbicid glifosat, kojeg možemo naći u Monsantovom “Roundup” herbicidu koji se koristi na genetski modificiranim usjevima pamuka, je otkriven u većini ženskih higijenskih proizvoda.

Istraživački tim iz Nacionalnog sveučilišta La Plata na čelu sa Damian Marinom otkrio je svoje rezultate istraživanja prošlog vikenda. 62% pamučnih proizvoda kontaminirano AMPA kemikalijama, točnije metabolitima gliofosfata.

Situacija je još gora kod proizvoda koji su sačinjeni od čistog sirovog pamuka, naime sve sterilne i obične gaze od 100% pamuka sadržavaju AMPA kemikalije.

Imajte na umu se da takva istraživanja se ne bi mogla provoditi na američkim sveučilištima i institutima zato što je Monsanto potkupio sve i infiltrirao se svudgdje.

Primjer: diskreditiran profesor Kevin Folta na Sveučilištu u Floridi, koji je uhvaćen da prima mito 25.000 $ od Monsanta, nakon što je javno lagao da nije imao financijske veze sa Monsantom. Iako je Folta iscrpno razotkriven kao lažac i prekršitelj sveučilišne etike, Sveučilište u Floridi ne vidi ništa loše u takvim prijevarama.

“Tim argentinskih znanstvenika su otkrili tragove glifosata u 85% proizvoda za osobnu njegu i žensku higijenu koji sadrže pamuk i mogu se obično kupiti u ljekarnama i supermarketima”, piše Revolution News.

“Studija je provela uzorkovanje proizvoda iz ljekarni i supermarketa na području La Plate, i analizirali su briseve pamuka, gaza i uložaka za žensku uporabu.

Rezultati iz svih komercijalnih proizvoda su otkrili da sadrže 85% glifosata i 62% AMPA (metabolit ili derivata glifosata). Gotovo 100% od pamuka proizvedenog u Argentini je genetski promijenjene i prijmjenjen je glifosat.”

Također je Revolution News izvijestio:

“Istraživanje nas je ostavilo šokirane”, rekao je dr Medardo Ávila Vázquez iz Cordobe.

Usredotočili smo našu pozornost na prisutnost glifosata u hrani, ali nismo mislli da su proizvodi koje koristimo u svim bolnicama i domovima zdravlja u zemlji za liječenje pacijenata kontaminirani kancerogenim kemikalijom. Vlast moraju dati izravan odgovor na ovu situaciju.”

Glifosat je poznato da uzrokuje rak, ali propagandisti su plaćeni da prikriju istinu

Glifosat je poznato da izaziva rak (WHO priznala). Svjetska zdravstvena organizacija je klasificirana kao “vjerojatno kancerogene” i mnoge druge studije jasno povezuju glifosat sa ometanja endokrinih procesa koji vode do raka.

Tampons-Pads-monsantoForbes.com je objavio članak pod nazivom “Američki izdavači sa najviše zla” od portala EVIL.news, je preuzeo ulogu u objavljivanju Monsantove propagandu putem korporativnih plaćenih profesionalnih propagandista poput Henry Millera i Jon Entine. Obojica su bili razotkriveni kao “GMO plaćenici” koji izdaju čovječanstvo i zagovaraju kemijsko trovanje svijeta u zamjenu za novac.

Pronađeno je da glifosat u dozama poput 1 ppm može uzrokovati rak, što znači da čak i niske razine izloženosti preko tampona mogudovesti do smrtonosnih karcinoma u žena. (GMO industrija kaže da su žene koje su zabrinuti za GMO su zapravo “protiv-znanosti” i preglupe da shvate tehnologiju.)

Nepobitno je da je ljudska vagina lako upija kemikalije pronađene u tampona. Kad su ti tamponi izrađeni od GMO pamuka – većina pamuka koja se komercijalno uzgaja – gotovo uvijek sadrži glifosat koji se apsorbira kroz vaginalne zidove i ulazi u krvotok.

To znači da čak ako žene jedu ORGANSKU HRANU i izbjegavaju pesticide i kemikalije u hrani, žene moraju sada razmotriti mogućnost da se truju glifosatom preko vaniganlnih uložaka  koji su proivedeni od genetski modificiranog pamuka koji se koristi i kod drugih higijenskih proizvoda.

Zašto biste trebali koristiti samo organske proizvode za žensku higijenu

Jedini siguran način da se izbjegne GMO u vašiim intimnim dijelovima je certificirana organska ženska higijena od organskog pamuka ili drugih organskih materijala.

Lako potrošačima zaboraviti da su njihove traperice koje su izrađene od GMO pamuka zasićene s glifosatom … ili da je pamučna gaza u setu prve pomoći također od GMO pamuka i glifosata. U stvari, čak i pamučni brisevi i pamučne loptice su obični GMO.

Dakle, ako stvarno želite zaustaviti stavljanje Monsanta u vaginu (ili u vaše uši, nos i drugo mjesto u vašem tijelu), morat ćete studiozno naći izvor organske, ne-GMO proizvode za takve potrebe.

Podijelite ovaj članak, educirajte se i držite do zdravlja, to nam je samo i ostalo.
 

 

 
(preveo mag.Alfred Bošković,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , , , ,