Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » MEDICINSKA OTMICA NEUSPJELA: Ami┼í djevojka koja je pobjegla iz Sjedinjenih Dr┼żavama kako bi izbjegla prisilnu kemoterapiju je danas zdrava i bez raka

MEDICINSKA OTMICA NEUSPJELA: Ami┼í djevojka koja je pobjegla iz Sjedinjenih Dr┼żavama kako bi izbjegla prisilnu kemoterapiju je danas zdrava i bez raka

ami┼í-komoterapijaNeki bi mogli to nazvati “─Źudom”, ali holisti─Źki iscjelitelji alternativne medicine zapravo nisu bili iznena─Ĺeni kada su saznali da je 12-godi┼ínja ami┼í djevojka sada bez raka

… nakon ┼íto su lije─Źnici svjedo─Źiili na sudu prije samo ┼íest mjeseci da ─çe ona biti mrtvva, ako njezinoj obitelji bude dopu┼íteno da joj odbiju kemoterapiju.

Kao ┼íto je izvijestla Medina Gazette, Maurice Thompson, voditelj slobodne neprofitne skupine “1852 Centar za ustavno pravo”, rekao je da mlada Sara Hershberger sada uop─çe ne pokazuje znakove karcinoma i ─Źini se da je zdrava.

On je dodao da njezina obitelj i dalje ide sa manje invazivnom alternativnom medicinom. “Nakon ┼íto ga dobijete, nikada niste 100 posto sigurni da ─çete iza─çi iz njega, ali ste u jedno sigurni, a to je da ─çete dobiti kemoterapiju”, rekao je rekao je.

“Znam kako ona izgleda zapravo nije pokazatelj je li ona ima rak, ali ona izgleda vrlo zdravo.” A ipak, kao ┼íto su analize navele, niti jedan trag raka nije prona─Ĺen u testovima.

Sud utvr─Ĺuje da roditelji nemaju prava – opet!

Kad je Sarah dijagnosticiran rak u 2013. godini, njezini roditelji, Andy i Anna Hershberger, u po─Źetku su pristali na tretmane kemoterapije. Me─Ĺutim, oni su odlu─Źili prekinuti takve tretmane kada se Sarino stanje pogor┼íavalo, boje─çi se da i sami tretmani mo┼żda mogu na kraju dovesti do smrti.

Kao ┼íto je tipi─Źno u dana┼ínjoj post-ustavnoj Americi, du┼żnosnici Akron Dje─Źje bolnice odgovorili su pravnim poku┼íajem da odbace Sarine roditelje na pravo da biraju lije─Źenje vlastite k─çeri.

Bolnica je tra┼żila sudsku dozvolu za dobivanje “ograni─Źenog” skrbni┼ítvo nad njom, time daju─çi┬á bolnici vlast nad medicinskim odlukama koje se odnose na nju.

Lije─Źnici su svjedo─Źili da ona ne bi pre┼żivjela ┼íest mjeseci bez kemoterapije. U po─Źetku, sudac John L. Lohn je presudio da su Sarini roditelji bili dovoljno kompetentni da bi donosili medicinske odluke u ime svoje k─çeri.

Na kraju, me─Ĺutim, vi┼íi sud je naredio da joj se odredi staratelj. Obitelj je odgovorila bijegom iz zemlje, i umjesto toga potra┼żila alternativni medicinski tretman u Meksiku i Kanadi.

Mjesecima nakon toga, bolnica se odlu─Źila odre─çi skrbni┼ítva, i vidjela da nema smisla u dodatnom progonu.

“Nakon Sarina slu─Źaju, Thompson, jer je pozvao zastupnike dr┼żave Ohio da donesu reformu pravila koja daju sucima ovlasti da nadvladaju roditeljske zdravstvene odluke koje uklju─Źuju djecu.

Niske stope pre┼żivljavanja kod kemoterapije

“Sada je vrijeme za zakonodavce dr┼żave Ohio da za┼ítite obitelji od neura─Źunljivih sudaca”.

“U svjetlu Sarina slu─Źaju, pojam je do┼íao i prepoznat je kao “medicinska otmica”.

“Dok je dje─Źja bolnica odbila je komentirati pri─Źu, glasnogovornik ipak ispri─Źao novinama Gazette da dje─Źja bolnica ustrojila komisiju za interakciju sa zajednicom Ami┼ía, kako bi se “olak┼íala bolja komunikacija u svezi zdravstvene za┼ítite u svjetlu Sarina slu─Źaja” .

Ukupna stopa pre┼żivljavanja od kemoterapije – je vrlo niska. Prema studiji iz 2004., 60 posto pacijenata oboljelih od raka u Australiji su pre┼żivjeli, no kemoterapija ima malo ili nikakve veze s tim stopama pre┼żivljavanja.

“Nikada nisam upoznao osobu koja se izlije─Źila od raka kemoterapijom. Niti jednu!” rekao je Mike Adams, zdravstveni Ranger, vlasnik portala NaturalNews.com.

“Nikad ni ─Źuo za takve osobe! One ne postoje! ─îak i industrija raka ─çe vam re─çi da je postotak njihova ‘izlje─Źenja’ nula (jer ne vjeruju da se rak ikada mo┼że izlije─Źiti)…”
 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,