Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » MAĐARSKA NOVINARKA KOJU SU MEDIJI SKORO RASTRGALI: Drugi kut snimke pokazuje da mađarska novinarka nije podmetnula nogu migrantu s djetetom! (VIDEO)

MAĐARSKA NOVINARKA KOJU SU MEDIJI SKORO RASTRGALI: Drugi kut snimke pokazuje da mađarska novinarka nije podmetnula nogu migrantu s djetetom! (VIDEO)

izbjeglice-azilant-novinarka-mađarskaiPogledate li ovu snimku, vidjet ćete kako Osama Abdul Mohsen koji je postao simbol nepravde Zapada protiv sirijskih raseljenih osoba pada sam bez da ga je itko dotaknuo?

Cjelokupna javnost ostala je zgrožena nakon što je osvanula snimka mađarske snimateljice i novinarke postaje N1 Petre László kako ‘udara’ izbjeglice. Zbog svega je dotična dobila i otkaz, no je li doista Petra podmetnula nogu Sirijcu koji je bježao?

Društvenim se mrežama proširio video navedenog događaja koji je sniman iz drugoga kuta. Na njemu se, naime, vidi druga strana priče koju mainstream mediji nisu prenijeli.

Naime, pogledate li ovu snimku, vidjet ćete kako Osama Abdul Mohsen koji je postao simbol nepravde Zapada protiv sirijskih raseljenih osoba pada sam bez da ga je itko dotaknuo. Tako se barem čini.

Naime, ovaj proslavljeni nogometni trener surađivao je sa sirijskim klubom Premier lige al-Fotuwa SC-om i jedan je od rijetkih izbjeglica za kojeg cijeli svijet zna.

Mađarski mediji navode kako je Mohsen bježao od mađarske policije koja ga je htjela registrirati kao tražitelja azila u Mađarskoj, što bi znači da se ne može registrirati u Njemačkoj.

Polacajac ga je u bijegu držao za jaknu, a kada ga je pustio, Sirijac je ostao bez ravnoteže te pao s djetetom. Novinarka koja je optužena za podmetanje noge stajala je oko metar dalje od mjesta na kojem je pao, no iz ovog kuta snimke ne vidi se da mu je podmetnula nogu. Vidi se tek da novinarka stoji i u jednom trenutku ispružuje nogu, no nedovoljno blizu Sirijcu koji bježi.
 

 

Jak maarsk kameramanka NEPODRAZILA nohy teroristoviPravda o dalm srdceryvnm pbhu!Nevte prolhan, agresivn,…

Posted by Moje země Moje pravidla on Wednesday, September 23, 2015

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , ,